Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Zoiz καλημερα😊Να σου ζησει το μωρακι σου🥰ααα ειμαστε πολλες εγκυουλες με μωρουλια τι καλα❣️Εαν δεν το εχεις κανει γνωμη μου να στειλεις σε μειλ τα αποτελεσματα των εξετασεων στον γυναικολογο σου κ να τον παρεις τηλ να ρωτησεις ο,τι σε ανησυχει για να σου φυγει το αγχος,αυτο εκανα εγω που εχω θεμα με τον αιματοκριτη τουλαχιστον🙂
    • Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου..!!! Και χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω ότι εκεί που είμαι ήσουνα και ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ρθω! 🙃😉 Να χαίρεσαι το παιδάκι σου..!!!! Και να ευχόμαστε σε κάθε γυναίκα που το επιθυμεί το 2025 να είναι χρονιά χαράς και ελπίδας.. το όνειρο είναι κοντά, πολύ κοντά αρκεί να το πιστέψουμε..!!! 
    • @Mantarini μου δυστυχώς οχι ειχα αδιαθετησει εκεινη τη μερα με τα καφε που ειχα δει. Ειμαι ήδη 8η μερα του κύκλου!
    • Καλημέρα κορίτσια και από εμένα! Εύχομαι σε όλες σας σύντομα ένα σποράκι στην κοιλιτσα! Είμαστε πιο δυνατές απ όσο νομίζουμε ❤️  Εμείς προσπαθούμε κοντά δύο χρόνια περίπου, έχω δύο βιοχημικές στο ιστορικό μου κι έναν παθολογικό καρυοτυπο απο την πλευρά του συζύγου..ο γενετιστής μας πρότεινε να συνεχίσουμε φυσιολογικά τις προσπάθειες και όταν έρθει η ώρα που θα κουραστούμε ψυχολογικά να ξεκινήσουμε την διαδικασία της εξωσωματικής..μέσα στο 26 αν δεν έρθει θα καταφύγουμε εκεί! Θα χαρώ να λέμε τα νέα και τις ανησυχίες μας!
    • Καλώς ήρθες κορίτσι μου στην παρέα μας! Εύχομαι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα. Από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί κάτι παθολογικό όλα είναι πιθανά. Είτε φυσιολογικά είτε με εξωσωματική. Να μην φοβάσαι καθόλου και να κοιτάς μόνο μπροστά.. να κοιτάς να προχωράς με κάθε τρόπο.. μην αφήνεις το χρόνο να περνάει άκαρπος. Καλώς πήρες την απόφαση για εξωσωματική. Δεν είναι τπτ η όλη διαδικασία, πότε θα γίνει πότε θα τελειώσει δεν θα πάρεις χαμπάρι, όλα τελικά είναι θέμα μυαλού και μόνο. Δεν μας είπες όμως την ηλικία σας; Πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2025 να είναι η χρονιά που θα φυτευτεί ο σπόρος στην κοιλίτσα μας για να καρπίσει το 2026. Για ότι θελήσεις και χρειαστείς είμαστε όλες εδώ για σένα.. 🤗   Όλα να πάνε καλά εύχομαι κορίτσι μου και σύντομα με μία μεγάλη χοριακή. Δεν μας είπες ηλικία; Και πόσα εμβρυάκια θα βάλεις; Έχεις και κατάψυξη;    @Sia A κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.. ξέρεις ότι είμαστε μαζί σε αυτό.. και μαζί θα πάμε στο επόμενο βήμα! Θα το παλέψουμε με κάθε τρόπο και θα τα καταφέρουμε, το 2025 θα είναι η χρονιά μας, απλά πίστεψε το!!! Εγώ μετράω μέρες πλέον αντίστροφα.. πέρασε η ωορρηξία και περιμένω την περίοδο σε καμιά 10ρια μέρες.. ελπίζω με το καλοκαιράκι να μου κάνει επίστεψη και η κυρία. 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...