Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ααα εσείς είστε 10 μέρες μπροστά... μπράβο!!
    • Δεν είναι επιλογή μου γιατί οι δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με καισαρική και για αυτό είναι αναπόφευκτο...
    • Α, τώρα είδα ότι δεν απάντησα...  Θα πάμε εμείς στον παιδίατρο. Ευτυχώς ο καιρός είναι καλός και ξέρω ότι δεν έχει άλλα παιδάκια να περιμένουν στην αναμονή ώστε να κολλήσει τίποτα το μωρό! Θα είναι και η πρώτη φορά που θα βγω έξω από το σπίτι!! ☺️ Το μπεμπέ μεγαλώνει! Τρώει καλά, αν και λίγο λαίμαργα και πνίγεται ώρες ώρες 🥲Δεν το έχουμε ζυγίσει ακόμα, θα το κάνουμε αύριο στον παιδίατρο. Ξεκίνησε πάντως εκεί κάπου στο 75% στις καμπύλες. Ευτυχώς το βράδυ κάνει έναν τρίωρο ύπνο και μετά δίωρους, και κοιμάται κατευθείαν μετα τον θηλασμό. Οπότε δεν με ταλαιπωρεί ούτε εκεί! 😁 Ο μεγάλος λίγο έχει δυσκολέψει! Το βράδυ κάνει γκρίνιες γιατί θέλει να κοιμάται με το μωρό, λες και είναι το κουκλάκι του 😅 ή πηγαίνει και τον ελέγχει άμα τρώει ή κοιμάται, και μετά πάει και κάνει τα δικά του. Και είναι και πολύ περισσότερο γκρινιάρης και κλαψας άμα δεν γίνεται το δικό του... Αλλά νταξει, θα περάσει κι αυτό πιστεύω. 
    • Ναι και εμάς από 8/3 στην αυχενική κ στη Β μας γράφουν για 26/2..
    • Ναι κσι εμένα μια εβδομάδα μπροστά τον μετράνε!! Εγώ δεν έχω συζητήσει πως θα προχωρήσουμε..δική σου επιλογή η του γιατρού σου? Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...