Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Για καλό είναι αγάπη μου. Άσε κ γω έχει 2-3 μέρες που δε μπορώ να ξυπνήσω με τίποτα το πρωί.... Εξετάσεις θα πάω να κάνω το Σάββατο το πρωι να κάνω κ την καμπύλη να τελειώνουμε και μ αυτό..
    • 12 + 5 και γώ και ουσιαστικά ήταν 13 ακριβώς καθώς μου άλλαξε την ΠΗΤ ο εμβρυομητρικός.  
    • Καλημέρα κορίτσια χαίρομαι που τα μπεμπακια μεγαλώνουν όλα και παχαινουν ☺️ και μας κουράζουν χαχα  Εγώ έχω ραντεβού από βδομαδα, γενικά έχουν πέσει οι δυνάμεις μου κουράζομαι πάρα πολύ και η αιματολογος μου είπε να βάλω ενδοφλέβιο σίδηρο γιατί έχει πέσει αιμοσφαιρίνη και φεριτινη. Αγχώθηκα λίγο αλλά αν είναι να με μπουσταρει θα το κάνω! Απλά παίζει να μου βάλουν ταυτόχρονα και κάτι σε παρακεταμόλη και αντισταμινικο για τυχόν αλλεργία, ξέρω κι άλλες κοπέλες που έχουν βάλει αλλά με αγχώνει λίγο! 
    • Αυτό κάνω,  αλλά έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να,βγούνε τα υπόλοιπα.... θετική σκέψη ❤️❤️
    • Έρχεται μια φίλη με την μικρή της και παίζουν το πρωί που εγώ δουλεύω. Τα απογεύματα βόλτες δε βγαίνει αλλιώς... Και τώρα μέσα στο σαλόνι χαμούλης γίνεται... Από βδομάδα θα πάνε σχολείο δε γίνεται αλλιώς... Πόσο να υποχρεωθώ στο κορίτσι και πόσο να αντέξει κ η ίδια με 3 4χρονα;!;!;!;;;; Οπότε μέχρι να ξεκινήσουν τα νηπιαγωγεία θα πληρώσουμε τον παιδικό. Κοίτα ανάλογα το τι θα μου πει ο παιδίατρος.. Αν μας πει πρέπει να μείνουν σπίτι θα πάμε σχολείο με το νέο έτος. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσουν γιατί νομίζω θα πάθω λαλά και με τα 3... Συνήθως τα παίρνουν με το που μπεις στον 9ο.. Εγώ είχα ΠΗΤ 4/02 και γέννησα με ραντεβού 09/01. Είχαμε πει μήπως τα κρατούσαμε καμμία βδομάδα παραπάνω να μεγαλώσει κι άλλο η μικρή αλλά 2 μέρες πριν γεννήσω που πήγαμε στον γιατρό είδαμε πως είχε σταματήσει να παίρνει βάρος οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να μείνουν παραπάνω στην κοιλιά. Ουσιαστικά γι αυτό τα παίρνουν νωρίτερα τα δίδυμα, από ένα σημείο και μετά σταματάνε να αναπτύσσονται.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...