Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Eliza Katsκαλημερα!!Κ εμενα μεχρι στιγμης τα συμπτωματα πανω κατω τα ιδια βεβαια τωρα νονιζω η ζαλη κ ο πονοκεφαλος ειναι περισσοτερα κ εχω λιγοτερα τσιμπιματα/τραβηγματα.Κ εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη με την μικρη πλεον κοντα 12 κιλα κ χωρις καμια βοηθεια κανω πολυ περισσοτερα απο την προηγουμενη αλλα ειναι οπως τα λες αν ειναι να γινει κατι θα γινει!Πιο πολυ μου ειπε η μαια πως πρεπει να προσεχω πως σηκωνω την μικρη ή πως σκυβω κ.λπ για το δικο μου μυοσκελετικο επειδη τα κοκκαλα γινονται πιο ελαστικα στην εγκυμοσυνη😊Ο γιατρος γιατι δεν σου κανει;ειχες κακη συνεργασια μαι του στην προηγουμενη γεννα;Ευχομαι να βρεις καποιον που θα σε καλυψει🙂
    • Εμείς μαζί θα πορευτούμε😊 κ μακάρι η δεύτερη φορά να είναι η τυχερή 🙏 όντως είχες ωορρηξία, τι καλά άντε σε λίγες μέρες ξεκινάς!!! Εγώ στα χαμένα δεν ξέρω πως θα πάει ο κύκλος τώρα μετά την αποβολή, οπότε περιμένουμε!!! Μακάρι να τα καταφέρετε φυσιολογικά κορίτσι μου!!! 😊Επειδή έχει γενικά αναμονή η διαδικασία αν πας με επιτροπή, υπολόγισε ένα εξάμηνο πίσω από όταν θέλεις να ξεκινήσεις. Εμείς το αποφασίσαμε Νοέμβριο τη διαδικασία την κάναμε Μάρτιο. Αν δεν πας με επιτροπή ξεκινάς όποτε θες!!!! 
    • @Evitakiousκαλημερα!!πολυ ομορφα νεα!!Να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν κ σε κανουν να χαλαρωνεις μεσα στην μερα..το αγχος κ εγω το εχω σε πολυ μεγαλο βαθμο μαλιστα αλλα ενα βιβλιο ή μια βολτα μετα με κανουν να νιωθω καλυτερα😊
    • @Zoiz καλημερα😊Να σου ζησει το μωρακι σου🥰ααα ειμαστε πολλες εγκυουλες με μωρουλια τι καλα❣️Εαν δεν το εχεις κανει γνωμη μου να στειλεις σε μειλ τα αποτελεσματα των εξετασεων στον γυναικολογο σου κ να τον παρεις τηλ να ρωτησεις ο,τι σε ανησυχει για να σου φυγει το αγχος,αυτο εκανα εγω που εχω θεμα με τον αιματοκριτη τουλαχιστον🙂
    • Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου..!!! Και χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω ότι εκεί που είμαι ήσουνα και ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ρθω! 🙃😉 Να χαίρεσαι το παιδάκι σου..!!!! Και να ευχόμαστε σε κάθε γυναίκα που το επιθυμεί το 2025 να είναι χρονιά χαράς και ελπίδας.. το όνειρο είναι κοντά, πολύ κοντά αρκεί να το πιστέψουμε..!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...