Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Zoupaki είπε:

οτι πιστευουμε πρεπει να το κανουμε!!!!Αν νιωθεις οτι θα σε βοηθησει καντο.Εγω παντος το ειπα στη κολλητη μου που ειναι φυσιατρος και μου ειπε οτι γενικα για χαλαρωση αν ειναι αυθεντικος ο βελονιστης μπορει να δουλεψει αυτο και ΑΝ.Ευεργετικες ιδιοτητες δε ξερω να εχει απο οτι ειπε κ η ιδια.

Ισχύει. Και υπάρχουν και βελονιστές που ειδικεύονται στα αναπαραγωγικά θέματα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Vasilique είπε:

Να σε ρωτήσω κορίτσι σχετικά με τον βελονισμό που αναφέρεις, επειδή κάνω κ εγώ (δεν έχει πολύ καιρό που τον ξεκίνησα) έκανες παραμονές της ετ ή μετά; Υπάρχει κάποιος περιορισμός; Θα ρωτήσω βέβαια κ τους ειδικούς αλλά με ενδιαφέρει να ακούω κ τις εμπειρίες των κοριτσιών εδώ μέσα. Άλλωστε μην το ξαναλέμε, αυτός είναι κ ο σκοπός που μπαίνουμε εδώ. Να ανταλλάζουμε απόψεις κ εμπειρίες ... Για πες!

Εγώ έκανα το πρωί πριν την εμβρυομεταφορά και αμέσως μετά πάλι. 2πλή συνεδρία εκείνη τη μέρα. Αλλά καλό είναι να έχεις ξεκινήσει κανένα 3μηνο πριν.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η troia είπε:

Εγώ έκανα το πρωί πριν την εμβρυομεταφορά και αμέσως μετά πάλι. 2πλή συνεδρία εκείνη τη μέρα. Αλλά καλό είναι να έχεις ξεκινήσει κανένα 3μηνο πριν.

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου ... Κάθε πότε έκανες; Μία φορά την εβδομάδα ή πιο αραιά;

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Zoupaki είπε:

καλα πηγαινε τωρα και ξαναπες μου ειδικα τριτη και πεμπτη που εχει ο Π. και ο Σω...και κατοικοι απομακρυσμενων νησων και οικογενειες χαμηλου εισοδηματος.

Α, κι εγώ τον περίμενα αρκετά τον Πετρ. να έρθει, επειδή ήταν σε χειρουργείο. Κι όχι μόνο τον περίμενα πολύ, αλλά με ξεπέταξε κιόλας μέσα σε 2'...Αλλά ραντεβού μου είχαν κλείσει γρήγορα, θυμάμαι..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου ... Κάθε πότε έκανες; Μία φορά την εβδομάδα ή πιο αραιά;

Μια φορά την εβδομάδα εκτός από την εβδομάδα που είχα περίοδο. Όταν ξεκίνησα διέγερση είχα κλείσει σχεδόν 1 χρόνο που έκανα βελονισμό, βέβαια με διακοπές, γιατί στο μεταξύ είχαμε το πρώτο lockdown κτλ.

Το σημαντικότερο κομμάτι για μένα δεν ήταν ο βελονισμός αυτός καθαυτός, αλλά επειδή η κυρία που μου έκανε είναι ιατρός κινέζικης ιατρικής, ασχολήθηκε πολύ με το θέμα της διατροφής και του τρόπου ζωής. Και για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις, τα όσα μου είπε, μου τα επιβεβαίωσε στο 100% και η Τσεκούρα από το Έλενα...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η troia είπε:

Μια φορά την εβδομάδα εκτός από την εβδομάδα που είχα περίοδο. Όταν ξεκίνησα διέγερση είχα κλείσει σχεδόν 1 χρόνο που έκανα βελονισμό, βέβαια με διακοπές, γιατί στο μεταξύ είχαμε το πρώτο lockdown κτλ.

Το σημαντικότερο κομμάτι για μένα δεν ήταν ο βελονισμός αυτός καθαυτός, αλλά επειδή η κυρία που μου έκανε είναι ιατρός κινέζικης ιατρικής, ασχολήθηκε πολύ με το θέμα της διατροφής και του τρόπου ζωής. Και για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις, τα όσα μου είπε, μου τα επιβεβαίωσε στο 100% και η Τσεκούρα από το Έλενα...

Η κυρία αυτή είναι στα νότια;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Olia4 είπε:

Λυπάμαι πολύ!!!!!!! Πάρε τον χρόνο σου τώρα..... Ηρέμησε χαλάρωσε ....καλοκαιράκι έχουμε..... Περάστε όμορφα και όταν είστε έτοιμοι ξανά πάλι!!!!!!! 😘❤️

♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η troia είπε:

Μπορώ να εχω πμ παρακαλω για πληροφοριες;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!ευχομαι σε όλες καλή επιτυχία σε όσες έχουν ωοληψια εμβρυομεταφορα η χοριακες!!! Εγώ λίγο πεσμένη σήμερα 9η μέρα μετά από εμβρυομεταφορα και νομίζω αρχίζω και νιώθω πτι θέλει να κατέβει η περίοδος προσπαθω να κάνω ότι δεν το νιώθω αλλά η ψυχολογία πεφτει!🤨

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!ευχομαι σε όλες καλή επιτυχία σε όσες έχουν ωοληψια εμβρυομεταφορα η χοριακες!!! Εγώ λίγο πεσμένη σήμερα 9η μέρα μετά από εμβρυομεταφορα και νομίζω αρχίζω και νιώθω πτι θέλει να κατέβει η περίοδος προσπαθω να κάνω ότι δεν το νιώθω αλλά η ψυχολογία πεφτει!🤨

Μην πέφτεις μην πέφτεις..

Ανέβα και σκέψου οτι λίγο έμεινε για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Πότε πας για χοριακή?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!ευχομαι σε όλες καλή επιτυχία σε όσες έχουν ωοληψια εμβρυομεταφορα η χοριακες!!! Εγώ λίγο πεσμένη σήμερα 9η μέρα μετά από εμβρυομεταφορα και νομίζω αρχίζω και νιώθω πτι θέλει να κατέβει η περίοδος προσπαθω να κάνω ότι δεν το νιώθω αλλά η ψυχολογία πεφτει!🤨

Βρε μην το λες αυτό!!!! Περίμενε, έχεις μερούλες ακόμα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Μην πέφτεις μην πέφτεις..

Ανέβα και σκέψου οτι λίγο έμεινε για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Πότε πας για χοριακή?

Στην αρχή μου είπε την 14η μέρα και μετά μου ειπα άντε την 12η!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η geo2222 είπε:

Στην αρχή μου είπε την 14η μέρα και μετά μου ειπα άντε την 12η!

Εχεις φάει τον γαίδαρο έμεινε η ουρά..

Κράτα γερά!! Και εύχομαι να πάρεις τεράστια χαρά!!

Βρες τρόπους να φεύγει το μυαλό.

Βιβλία, ταινίες, βόλτα, τηλεμάρκετινγκ..χαχαχαχα

οτι σε βολέψει.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!ευχομαι σε όλες καλή επιτυχία σε όσες έχουν ωοληψια εμβρυομεταφορα η χοριακες!!! Εγώ λίγο πεσμένη σήμερα 9η μέρα μετά από εμβρυομεταφορα και νομίζω αρχίζω και νιώθω πτι θέλει να κατέβει η περίοδος προσπαθω να κάνω ότι δεν το νιώθω αλλά η ψυχολογία πεφτει!🤨

Μην πέφτεις κοπέλα μου! Χάιδευε την κοιλίτσα σου κ όλα καλά θα πάνε! Υπομονή και πίστη! Λίγο έμεινε ακόμα! Με το καλό όλα!!!Σε φιλώ γλυκά!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Καλά σημάδια είναι αυτά να ξέρεις,,,παρόμοια με την περίοδο είναι και της εμφύτευσης και της εξέλιξης ότι πάει καλά. Λίγο μέση λίγο κοιλιά αν πονάνε, όλα καλά. Αν έχεις και ανεβασμένη θερμοκρασία,,τυπου αν ειχες παντα κρυα ακρα και τωρα εισαι ζεστή είναι και αυτό δειγμα,,,λεμε τωρα αν μπορουμε να πουμε ότι θα μπορουσε να ειναι κάτι απο αυτά σύμπτωμα. Η ψυχολογία πέφτει γιατί έρχεται η αδημονία. Πάρε ανάσες,,,ηρέμησε,,,αν δεν κρατιέσαι παρε ενα τεστ αυριο τυπου Predictor early για να ξέρεις ρε παιδάκι μου. Άλλα κέντρα κάνουν από 8η μερα μετά την ετ. Φυσικά αν αντέχεις να περιμένεις περίμενε,,,,η υπομονή είναι αρετή. Εύχομαι ολόψυχα να έγινε η εμφύτευση και να είσαι έγκυος κορίτσι μου όμορφο! 🙏👶💖👶💖

Άνοιξε το χορό του Ιουλίου με έναν ωραίο χορό της κοιλιάς !!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η condios είπε:

Καλά σημάδια είναι αυτά να ξέρεις,,,παρόμοια με την περίοδο είναι και της εμφύτευσης και της εξέλιξης ότι πάει καλά. Λίγο μέση λίγο κοιλιά αν πονάνε, όλα καλά. Αν έχεις και ανεβασμένη θερμοκρασία,,τυπου αν ειχες παντα κρυα ακρα και τωρα εισαι ζεστή είναι και αυτό δειγμα,,,λεμε τωρα αν μπορουμε να πουμε ότι θα μπορουσε να ειναι κάτι απο αυτά σύμπτωμα. Η ψυχολογία πέφτει γιατί έρχεται η αδημονία. Πάρε ανάσες,,,ηρέμησε,,,αν δεν κρατιέσαι παρε ενα τεστ αυριο τυπου Predictor early για να ξέρεις ρε παιδάκι μου. Άλλα κέντρα κάνουν από 8η μερα μετά την ετ. Φυσικά αν αντέχεις να περιμένεις περίμενε,,,,η υπομονή είναι αρετή. Εύχομαι ολόψυχα να έγινε η εμφύτευση και να είσαι έγκυος κορίτσι μου όμορφο! 🙏👶💖👶💖

Άνοιξε το χορό του Ιουλίου με έναν ωραίο χορό της κοιλιάς !!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι τα άκρα μου ήταν παντα κρύα αλλά από προχτές είναι πολύ ζεστά και ειδικά στα πόδια αλλά και αυτό το έχω όταν περιμένω περίοδο χαχαχαχαχαχχα όποτε δεν μπορώ να παρω σαν θετικά αυτά που νιώθω!εχετε όμως δίκιο υπομονη και αισιοδοξία!!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η geo2222 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι τα άκρα μου ήταν παντα κρύα αλλά από προχτές είναι πολύ ζεστά και ειδικά στα πόδια αλλά και αυτό το έχω όταν περιμένω περίοδο χαχαχαχαχαχχα όποτε δεν μπορώ να παρω σαν θετικά αυτά που νιώθω!εχετε όμως δίκιο υπομονη και αισιοδοξία!!!!

Τέλειο δείγμα είναι τα πόδια,,,και εγώ αυτό ειχα όταν είχα δει τα 2 θετικά τεστ (πριν βγει η χοριακη,,,ασχετα τη δικη μου εξελιξη, τώρα κοιτάμε τα δικά σου σημάδια)...

Επίσης αν απο αυριο αρχίζει να σου μυριζουν πράγματα , ακόμα και αν αρχικα σου μυριζουν περιεργα αλλα μετα τα τρως,,,,ή αν όταν πλενεις τα δοντια σου κατι σου ερχεται σαν αναγουλα,,,και καμια ελαφρα ζαλάδα,,,όλα τελεια ειναι,,,αλλα ακομα και τιποτα να μην εχεις κραταμε το ηθικό ψηλά!!!!! βιντεακια με γελιο να επιδιωκεις,,,κανει καλό,,,και πολλές αγκαλιές,,,εκλύεται η ωκυτοκίνη,,,η ορμόνη της ευφορίας και της αγαπης. 🙏👶💖👶💖

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η geo2222 είπε:

Πωωωωω και εγώ έτσι σηκώθηκα σήμερα πεσμένη και αγχωμενη.... είναι φοβερό του σου προκαλεί η αναμονή.... κορίτσι μου οι πόνοι δεν σημαίνουν τίποτα κάνε υπομονή κοντεύεις θα δεις πως όλα θα πάνε καλά.....εγώ εντωμεταξύ έχω άπειρα νεύρα σε σημείο που δεν μου μιλάει ο άντρας μου...... μιλάμε για μια τρελή σήμερα 🤣🤣🤣🤣 Επίσης σήμερα νιώθω ζάλη ενώ δεν παίρνω ουτροτζεσταν λέτε να με πείραξε η ζέστη???

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια. Όταν κάνετε εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο δεν παίρνετε cyclacur ( η τα παρόμοια…);;;αυτή τη φορα δε μου έβαλε. Κ παραξενεύτηκα. Μόνο salospir folidex και προγεστερονη μου βάλε. Κ αντιβίωση Για την ωοληψια 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Ρε κορίτσια. Όταν κάνετε εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο δεν παίρνετε cyclacur ( η τα παρόμοια…);;;αυτή τη φορα δε μου έβαλε. Κ παραξενεύτηκα. Μόνο salospir folidex και προγεστερονη μου βάλε. Κ αντιβίωση Για την ωοληψια 

Και εγώ σε φυσικό κύκλο είμαι χωρίς σικλακουρ......αν έχεις καλό ενδομήτριο δεν έχεις λόγο να πάρεις .....

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η kk88 είπε:

Και εγώ σε φυσικό κύκλο είμαι χωρίς σικλακουρ......αν έχεις καλό ενδομήτριο δεν έχεις λόγο να πάρεις .....

❤️
τελος οι αντιδράσεις. Σ Ευχαριστω. Απλά παραξενεύτηκα γιατί πέρσι έπαιρνα. Έχω καλό ενδομήτριο. Ας ελπίσουμε να γαντζωθεί το μικρό μετά το Σάββατο. 
καλη επιτυχία κ σε σένα κορίτσι μου 💗💗💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...