Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Χθες τελικά της έδωσα λιγο ντεπον αφου εκλαιηε επί μιαμιση ωρα. Χαλαρωσε κ κοιμηθηκε 2 ωρες στην αγκαλιά μου. Κ τ απογεύμα ηταβ μια χαρα. @Sotiria_94 ναι είναι ψηλή η μπεμπαρα μου. Κ τ κορίτσια τοσο ηταν 2 μηνων π κοιταξα. Η μεγαλη π 5.500 τότε κ 60 εκατοστα. Κ η μικρη ακριβως στα ίδια 5100 κ 60 εκ. Αυτό π λες στα μπράτσα κτλ σαν κατακράτηση μ ακούγεται. Τα κιλα σου είναι λίγα. Αμα αδιαθετησεις θα δεις θα φύγουν. Εμενα μ εχουν μείνει 3 κιλα. Ειμαι 1.70 κ ειμαο 72 κιλα. Τ νορμαλ μ ειναι 69.
    • Χάχα γέλασα με το εδώ ακόμη κάποιες ψάχνουμε γιατρό... Για καλό γίνεται όλο αυτό για να πας από Σεπτέμβρη πιο ήρεμη και σίγουρη!!!! Θα βρεις και τον γιατρό τι στο καλό...😉
    • Αχ @Maria98 τα πηγες τελεια και μεγαλη απωλεια λιπους. Πιστευω θα ειναι πολυ εμφανες και στην εικονα σου. εγω σταθερα στα 66 με 1.70 υψος αλλα εχω ψωμωσει πολυ δεν μου αρεσει οπως ειμαι εχω μπρατσο και μπουτια, δηλαδη η κοιλια ειναι το μονο π δε με πεοραζει. Αλλα κανω βλακειες δηλαδη απο την κουραση μπορει να καταω να φαω 4 κουλουρακια απανωτα ας πουμε. Ενταξει δεν κανω τρελες υπερβολες αλλα πειναω. Καλη δυναμη να συνεχισεις ετσι και θα φυγουν πριν το καταλαβεις. 
    • Βάση εφαρμογής είμαι 4+5 αλλά δεν ξέρω πόσο θα με δείξει ο υπέρηχος. όταν θα πάω θα είμαι 6 εβδομάδων.. 
    • Καλησπερες τι μου κανετε;; Πωπω τα εμβολια φοβος και τρομος αλλα ελπιζω να παει καλα στην περιπτωση μας οπως και τα προηγουμενα. @Maria98 εισαι το ειδωλο μου που πηγες για δουλεια, εγω πηγα στο γραφειο και μιλησα με το αφεντικο μου και ειπαμε απο Σεπτεμβρη να παω αλλα και σημερα να μπορουσα θα πηγαινα 🤣🤣. @Kn1 μου ευτυχως που ειναι ολα καλα με τις εξετασουλες σας. Σε νιωθω με το κλαμα εμεις χθες πηγαμε για υπερηχους και εννοειται παλι εκλαιγα απο τη χαρα μου π ειναι καλα Παναγιτσα μου οι ορμονες ακομα παρτυ κανουν. @Diwni μου ειμαι σπιτι και παω περα δωθε με το μαρσιπο και σε σκεφτηκα λεω καπως ετσι θα ειστε και εσεις. Ρε συ τι μπεμπαρο εχεις εμεις στους δυο μηνες ημασταν 5260 αλλα 55 εκατοστα. Φτου φτου Παναγιτσα μου ψιλη κοπελα. Εγω που τον μετραω στην αλλαξιερα τον βγαζω 60 αλλα η γιατρος θα ξερει καλυτερα. Μακαρι να ψηλωσει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...