Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ξεκίνησα τα τεστακια ωορρηξίας εχτές, το πάνω είναι το χθεσινό το κάτω το σημερινό.. θέλω λίγες μέρες ακόμα..  στο εντωμετάξυ στην εφαρμογή το χθεσινό μου το βγάζει 0.31 και το σημερινό 0.34
    • @Eliza Kats πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό π πέφτουμε στις γιορτές και μπορεί να μας πάνε σε αναίτια καισαρική να βολέψουν τις άδειες τους. Κι εμένα είναι ο 3ος μ γυναικολόγος τώρα, η πρώτη κοντά στη γειτονιά μ και γυναίκα μάλιστα δεν είχα δει τέτοια αδιαφορία. Είχα παλινδρομη κύηση και μ έλεγε έλα σε μια βδομάδα μόνο τάδε ώρα έχω διαθεσιμότητα πες τώρα να ξέρω να το δώσω η όχι αλλού το ραντεβού αυτό. 6 εβδομάδων τότε και έλεγε δε μπορώ να δω κάτι τώρα είναι νωρίς.Μετά πήγα σε εξαίσιο γιατρό έμπειρο αλλά με ξεπετουσε πολύ όπως και όλες βέβαια. Έχω ακούσει ότι αυτός π έχω τώρα είναι υπέρ των φυσιολογικων τοκετών, ελπίζω να ισχύει και ασχολείται μαζί μ.Είναι αρχή ακόμα βέβαια θα δείξει. Η άσχετη εγώ πως βρίσκουμε μαία?Απλά θα μας συμβουλεύει η έρχεται και στην γέννα μετά?
    • Νερό πίνεις ;Μήπως είσαι αφυδατωμένη με τον θηλασμό την εξάντληση κλπ .
    • @ΜαρίαΔημήτρηςοχι κορίτσι μου εγω δ εχω κατι. Μονο καμια φορά με πιανει φαγουρα σ εκεινο τ σημειο. Πως είστε κατά τ αλλα? Εγω σήμερα τ πρωί π την άλλαζα πανα, είχε λίγο αιμα στον αφαλό γυρω γυρω. Πήρα τ παιδιατρο κ μ εδωσε οδηγίες. Αντε να πέσει να ησυχασουμε και απο αυτο. Κατα τ αλλα σήμερα κλείνουμε μια βδομάδα κ πιστεύω τ παμε αρκετα καλα. Ημουν προετοιμασμενη για τ χειρότερα χαχα αλλα ενταξει ψιλο τ βρίσκουμε σε όλα.
    • Καλώς ήρθες κορίτσι μου και με το καλό τα μωρουλια σου ! Αυτό το άγχος το έχουμε όλες και θα συνεχίζουμε να το έχουμε και είναι απόλυτα φυσιολογικο,γι αυτό ζήσε την εγκυμοσύνη σου και απόλαυσε την,όλα καλά θα πάνε ! Θα είμαστε όλες μαζί εδώ και θα τα λέμε !!! ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...