Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έρχεται μια φίλη με την μικρή της και παίζουν το πρωί που εγώ δουλεύω. Τα απογεύματα βόλτες δε βγαίνει αλλιώς... Και τώρα μέσα στο σαλόνι χαμούλης γίνεται... Από βδομάδα θα πάνε σχολείο δε γίνεται αλλιώς... Πόσο να υποχρεωθώ στο κορίτσι και πόσο να αντέξει κ η ίδια με 3 4χρονα;!;!;!;;;; Οπότε μέχρι να ξεκινήσουν τα νηπιαγωγεία θα πληρώσουμε τον παιδικό. Κοίτα ανάλογα το τι θα μου πει ο παιδίατρος.. Αν μας πει πρέπει να μείνουν σπίτι θα πάμε σχολείο με το νέο έτος. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσουν γιατί νομίζω θα πάθω λαλά και με τα 3... Συνήθως τα παίρνουν με το που μπεις στον 9ο.. Εγώ είχα ΠΗΤ 4/02 και γέννησα με ραντεβού 09/01. Είχαμε πει μήπως τα κρατούσαμε καμμία βδομάδα παραπάνω να μεγαλώσει κι άλλο η μικρή αλλά 2 μέρες πριν γεννήσω που πήγαμε στον γιατρό είδαμε πως είχε σταματήσει να παίρνει βάρος οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να μείνουν παραπάνω στην κοιλιά. Ουσιαστικά γι αυτό τα παίρνουν νωρίτερα τα δίδυμα, από ένα σημείο και μετά σταματάνε να αναπτύσσονται.
    • Είδες ολα καλα ❤️ φτου φτου!! ετσι να συνεχίσεις και να κάνεις μόνο θετικ΄ες σκεψεις ❤️ 
    • Κολπικά πάντα. Από την κοιλιά δε δίνει σωστή μέτρηση. Ο γιατρός μου τον μετράει αν εξαιρέσεις τους 2 μεγάλους υπερήχους όπου τον μέτρησε ο εμβρυομητρικός. Όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι ναι!!! Κοίτα με τα δίδυμα σίγουρα θα γεννήσεις νωρίτερα. Εμένα μου τα πήρε με το που μπήκαμε στον 9ο 36+2. Να σκέφτεσαι μαξιλαράκια ασφαλείας. 1ο στις 32 εδομάδες και το μεγάλο στις 34... Όλα όμως θα πάνε καλά!!!!! Συσπάσεις δεν είχα να σου πω την αλήθεια. Με τη β επιπέδου όλα τέλεια!!!
    • Είσαι πολύ νωρίς και έχεις πολλές πιθανότητες ακόμη!! Αν θες να γεννήσεις φυσιολογικά, θα σου πρότεινα ασκήσεις και να βρεις μια ανεξάρτητη μαία να σε βοηθήσει. Μπορεί να σου κάνει κάποιες τεχνικές όπως πχ μόξα, αν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις και να σε βοηθήσει. Έχω διαβάσει επίσης, πως η ομοιοπαθητική βοηθάει…
    • Καλημέρα κοριτσάρες... Μου βγήκαν τα αποτελέσματα για τις τρισωμίες 13,18 και 21.. αρνητικές..  Κάναμε καλη αρχή 🤞🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...