Αχ αυτό ακριβώς ζω κι εγώ!Μου μυρίζουν όλα μα όλα, το μπάνιο μ πλέον διαρκεί μόνο λίγα λεπτά δε μπορώ να μυρίζω τα σαμπουάν.Δισταζω να ανοίξω ακόμα και το ψυγείο ούτε να τα βλέπω δε μπορώ γενικά τα φαγητά ποσο μάλλον να μυρισω, το πλαστικό στο αμάξι εννοείται μ μυρίζει. Δεν αντέχω πλέον ούτε να πηγαίνω σούπερ μάρκετ μ έρχονται μυρωδιές από παντού..μέχρι ποια βδομάδα ισχύουν όλα αυτά τόσο έντονα?
Κορίτσια…μόλις είδα στο σκούπισμα ελάχιστο αίμα (μαζι με τα κλασσικά υγρά) και σορρυ για την περιγραφή. Εχω τρομοκρατηθεί, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα ποτέ τίποτα. Ευτυχώς έχω γιατρό και ελπίζω να μην σημαίνει κάτι. 😕
Μόλις φύγουν οι ναυτίες, αλλάζουν όλα 😂😂😂 Τώρα με τη διατροφή το έχω ρίξει στα sugar free προϊόντα χαχα. Χτες είχα υπέρηχο και ο γιατρός μου έγραψε να κάνω ξανά καμπύλη σακχάρου σε λίγες μέρες. Ωστόσο από τις μετρήσεις του μωρού μου είπε δεν φαίνεται να έχω διαβήτη κύησης. Τα αμνιακα είναι φυσιολογικά και το στομάχι του μωρού παραμένει μικρότερο από το κεφάλι (στον διαβήτη κύησης συμβαίνει το αντίθετο).. Συνεπώς υπάρχει ελπίδα 😋
Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου μύριζαν όλα. Έμπαινα στη δουλειά και μύριζα το ξύλο από τα γραφεία. Στο αμάξι μου μύριζε το πλαστικό σε σημείο που δεν ήθελα να οδηγήσω! Αφεολουτρα, μαλακτικά ρούχων, όλα αυτά μου προκαλούσαν τρομερές αναγουλες μέχρι τον 5ο μήνα. Ακόμα και η φυσική μυρωδιά το σώματος (του καθαρού εεε 😂), μου προκαλούσε αηδία. Λαγωνικό κανονικό!! Σίγουρα υπάρχουν άοσμα, αλλά τρέχα γυρευε...