Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κ εμένα πίσω είναι 4 μέρες επειδή άργησα να κάνω ωορρηξία! Σε δύο εβδομάδες μου είπε αυχενική εκεί θα μάθουμε πόσο ακριβώς είναι.
    • Καλημέρα κορίτσια 😊😊😊😊Καλό Σ Κ να έχουμε πλέον γεννήσαμε όλες 🥳🥳🥳🥳🥳Τώρα θα μοιραζόμαστε εμπειριες με τα μικρά μας  🌼🌻🌼🌻
    • Ναι μπορεί να είναι τυχαίο μπορεί και να μην είναι .Απλα επειδή αν δεν έχεις κάνει τον έλεγχο δεν ξέρεις γιατί μια γυναίκα να έχει μια απώλεια εάν υπάρχει όντως θέμα και δεν το ξερει ;Επίσης το να δίνει κάποιος έτσι σάλοσπιρ για το σε περίπτωση που δεν είναι πολύ δόκιμο .Ωστοσο η καθεμία κάνει ότι νομίζει !!
    • @Eliza Kats ναι Αθήνα μένω. Θα σ είμαι ευγνώμων αν μ στείλεις κάποια ονόματα αν έχεις ακούσει καλά λόγια για αυτές. Δεν είχα ιδέα ότι βρίσκουμε μόνες ούτε πως θα συνεργαστεί με τον γιατρό μ επειδή αυτός έχει τις δικές τ. Τουλάχιστον η ανταλλαγή απόψεων εδώ μας ανοίγει τα μάτια 😊 Α πείτε μ να χαρώ, αν και τώρα με ενδιαφέρει μόνο να είναι υγιές και τίποτα άλλο δε θα με χαλούσε καθόλου ένα κοριτσάκι,θα έλιωνα. Είχα και λίγο αίμα 2 φορές. Το προαίσθημα μ όμως αλλά λέει..   Κι εγώ 12+ θα πάω για αυχενική.
    • Ο αιματολόγος δεν μου έκανε καμία εξέταση. Το ραντεβού στην ουσία έγινε διαδικτυακά γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω Θεσσαλονίκη, πόσο μάλλον Αθήνα που είναι αυτός και απλά του έστειλα ότι εξετάσεις αίματος έχω κάνει μέχρι τώρα. Βρήκα όσο πιο παλιές μπορούσα να στείλω μέχρι τις πιο καινούριες και όλους τους υπερήχους που πρόλαβα να κάνω με το μωράκι μου & μου είπε ότι δεν δείχνει τπτ ανησυχητικό για να μπω στη διαδικασία να κάνω περετέρο εξετάσεις για θρομβοφιλία. Τώρα τι να πω, δεν ξέρω... θα πάω για ετ έτσι και αυτή τη φορά και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Φίλη μου από φυσική σύλληψη η πρώτη της εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή, δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει καμιά εξέταση παραπάνω και έμεινε ξανά έγκυος στη δεύτερη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν πήρε πότε ούτε σαλοσπίρ, ούτε ενέσεις αντιπικτικές. Οπότε όντως όλα αυτά μπορεί να οφείλονται σε τυχαία γεγονότα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...