Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Και σε μια φίλη μου έγινε αυτό και της είπε ότι θα την άφηνε ένα μήνα να ξεκουραστεί ο οργανισμός της και της έκανε Εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα και όλα πήγαν πολύ καλά έχει γεννήσει ήδη!!!μην σε αγχώνει αυτό!!!😀😀😀

Στον αμέσως επόμενο κύκλο;δηλ μου έρχεται περίοδος κ κάνω η στην επόμενη περίοδο;; 

Δημοσίευση

Τι να έγινε με  @Avocando?? Τι να έδειξε η χοριακη της??? Έχω καλό προαίσθημα!!🤞

στις πριν 1 ώρα, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. 10η μέρα σήμερα πήγα για υπέρηχο κ ορμόνες, ανέβηκε αρκετά η οιστραδιολη κ μου είπε πως δεν θα προχωρήσουμε σε φρέσκια έμβρυομεταφορά γιατί φοβάται την υπερδιέγερση.. Αύριο ξανά πάω, ωοληψια μάλλον Τετάρτη ή Πέμπτη.. Αύριο θα μάθω σίγουρα. 

Μην σε παίρνει από κάτω όλα καλά θα πάνε, οι γιατροί ξέρουν, θέλει δύναμη και υπομονή.

Σου είπαν ποτέ θα κάνεις κόβιντ τέστ??

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nansi είπε:

Τι να έγινε με  @Avocando?? Τι να έδειξε η χοριακη της??? Έχω καλό προαίσθημα!!🤞

Μην σε παίρνει από κάτω όλα καλά θα πάνε, οι γιατροί ξέρουν, θέλει δύναμη και υπομονή.

Σου είπαν ποτέ θα κάνεις κόβιντ τέστ??

Όχι αύριο θα μου πει που θα ξανά πάω το πρωί, καλά είμαι, έχω εμπιστοσύνη στη γιατρό μου, εξάλλου μας είχε προετοιμάσει για αυτό το ενδεχόμενο απλά σταματάς τη διαδικασία κάπου στη μέση μόνο αυτό σκέφτομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Όχι αύριο θα μου πει που θα ξανά πάω το πρωί, καλά είμαι, έχω εμπιστοσύνη στη γιατρό μου, εξάλλου μας είχε προετοιμάσει για αυτό το ενδεχόμενο απλά σταματάς τη διαδικασία κάπου στη μέση μόνο αυτό σκέφτομαι 

Κορίτσια εμένα το τεστ κοβιντ μου το έκαναν στον τελευταίο υπερηχο δηλ δύο μέρες πριν την ωοληψια. Όντως σταματάς τη διαδικασία στη μέση αλλά είναι για καλό..καλύτερα να σε προσέχουν αφού έχεις θέμα με υπερδιέγερση αντί να κάνουν βιαστηκες κινήσεις!!θα έχει ηρεμήσει και ο οργανισμός σου εμένα πονούσαν οι ωοθήκες μου σαν να έχω ωορρηξία για αρκετές μέρες..

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Στον αμέσως επόμενο κύκλο;δηλ μου έρχεται περίοδος κ κάνω η στην επόμενη περίοδο;; 

Ναι έτσι το έκανε!!και εμένα ο γιατρός μου έτσι μου είπε ότι μπορεί να το κάνω θα το δούμε με τις εξετάσεις δεν θέλει λέει να είναι ο οργανισμός κουρασμένος θα το δούμε με τις εξετάσεις μου είπε!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλορίζικο το καινούριο θέμα! Εγώ περνάω επιτροπή 22/7 αλλά περιμένω από το κέντρο μου να αλλάξουν ημερομηνία και να την φέρουν πιο κοντά.  Μακάρι να καταφέρουν να το φέρουν μέσα στον Ιούνιο.  Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή. Έκανα τις προγεννητικες πάλι, είδαμε τις ορμόνες και κολπικο και όλα μια χαρά.   Περιμένω τον καρυωτυπο τώρα που δεν είχα κάνει εγώ αλλά μόνο ο άντρας μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sandyb είπε:

Κορίτσια εμένα το τεστ κοβιντ μου το έκαναν στον τελευταίο υπερηχο δηλ δύο μέρες πριν την ωοληψια. Όντως σταματάς τη διαδικασία στη μέση αλλά είναι για καλό..καλύτερα να σε προσέχουν αφού έχεις θέμα με υπερδιέγερση αντί να κάνουν βιαστηκες κινήσεις!!θα έχει ηρεμήσει και ο οργανισμός σου εμένα πονούσαν οι ωοθήκες μου σαν να έχω ωορρηξία για αρκετές μέρες..

Ναι ισχύει, καλύτερα έτσι τώρα περιμένω να δω αύριο τι θα μου πει

στις πριν 7 λεπτά, ο/η geo2222 είπε:

Ναι έτσι το έκανε!!και εμένα ο γιατρός μου έτσι μου είπε ότι μπορεί να το κάνω θα το δούμε με τις εξετάσεις δεν θέλει λέει να είναι ο οργανισμός κουρασμένος θα το δούμε με τις εξετάσεις μου είπε!

Αντε να δούμε λοιπόν.. Οι γιατροί μας ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν, εμείς ας κάνουμε υπομονή και να μας δίνει ο θεός δύναμη ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Avocando είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! 

Ξύπνησα χαράματα, έβλεπα εφιάλτες ολη νύχτα.. Πήγα το πρωί για χωριακη, μόλις μου έστειλαν το αποτέλεσμα 256!!!! Καλο δεν ειναι? Τρέμω ολόκληρη.. Ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, εύχομαι σε όλες μια θετική χοριακή και να παραμένει ανοδική φυσικα!!! Το βλέπω κ δεν το πιστεύω.. 

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!! Έτσι να συνεχίσεις.. Μίλησες με τον γιατρό σου;;;;; κοιτάω να δω κ μου βγήκε τώρα το μήνυμα σου! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!! 

Ξύπνησα χαράματα, έβλεπα εφιάλτες ολη νύχτα.. Πήγα το πρωί για χωριακη, μόλις μου έστειλαν το αποτέλεσμα 256!!!! Καλο δεν ειναι? Τρέμω ολόκληρη.. Ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια, εύχομαι σε όλες μια θετική χοριακή και να παραμένει ανοδική φυσικα!!! Το βλέπω κ δεν το πιστεύω.. 

Κι εγω τωρα ειδα το μηνυμα σου!!! 
Πιστεψε το κοριτσι μου γιατι ειναι αληθεια!!!! Συνέχισε ετσι θετικά και με θάρρος!!! Καλούς διπλασιασμούς να εχεις τωρα και να εξελίσσονται ολα θετικά!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Apol είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. 10η μέρα σήμερα πήγα για υπέρηχο κ ορμόνες, ανέβηκε αρκετά η οιστραδιολη κ μου είπε πως δεν θα προχωρήσουμε σε φρέσκια έμβρυομεταφορά γιατί φοβάται την υπερδιέγερση.. Αύριο ξανά πάω, ωοληψια μάλλον Τετάρτη ή Πέμπτη.. Αύριο θα μάθω σίγουρα. 

Ενημέρωσέ μας!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!! 

Άντε μωρέ! Πήρε τα πάνω του το σποράκι! Καλούς διπλασιασμούς κορίτσι μου! Ηρέμησε κ σκέψου θετικά! Εγώ να ξέρεις σε άλλαξα κατηγορία στο πινακάκι μας! Έτσι για το γούρι! Δεν κρατιέμαι να σας αλλάζω κατηγορία κορίτσια! Βουρ! Πάμε δυνατά! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η dep14 είπε:

γεια σας κοριτσια...εγω εχω επιτροπη 18/5...να ρωτησω κατι ασχετο πως βαζουμε λαικ η καρδουλες;

Κάτω δεξιά έχει μια καρδούλα. Εκεί πατάς παρατεταμένα κ σου βγάζει το αντίστοιχο της αντίδρασης που θέλεις να στείλεις...

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Avocando είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! 

Μπράβο ρε κορίτσι μου!!τώρα το ειδα..πολύ χάρηκα για σένα!!είναι τέλειο το νουμερο σου..να το βλέπεις και να το πιστεψεις..συνέχισε έτσι γερά να μας λες τα καλά σου νέα!! Κορίτσια γουρικο το νεο θεματακι..τέλεια..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η JNtina είπε:

Κι εγω τωρα ειδα το μηνυμα σου!!! 
Πιστεψε το κοριτσι μου γιατι ειναι αληθεια!!!! Συνέχισε ετσι θετικά και με θάρρος!!! Καλούς διπλασιασμούς να εχεις τωρα και να εξελίσσονται ολα θετικά!!!! 

Μπράβο κοπέλα μου! Πολύ χάρηκα @Avocando
!!! Τέλεια η τιμή της χοριακής!!! Μήπως είναι και διδυμακια? Πολύ υψηλή μου φαίνεται... εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα τέλεια,  αν και είμαι σίγουρη ότι θα πάνε! Τα άσχημα τα αφήνουμε πίσω είπαμε. Τωρα φρόντισε να απολαύσεις αυτό το όμορφο ταξίδι, όσο μπορείς χωρίς άγχος.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Μπράβο κοπέλα μου! Πολύ χάρηκα @Avocando
!!! Τέλεια η τιμή της χοριακής!!! Μήπως είναι και διδυμακια? Πολύ υψηλή μου φαίνεται... εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα τέλεια,  αν και είμαι σίγουρη ότι θα πάνε! Τα άσχημα τα αφήνουμε πίσω είπαμε. Τωρα φρόντισε να απολαύσεις αυτό το όμορφο ταξίδι, όσο μπορείς χωρίς άγχος.

Περίμενα όλη μερα να εγκριθούν τα μνμ γιατι είμαι νεα χρήστης, ήθελα τοσο να το μοιραστώ μαζί σας!! Είμαι συγκρατημένα χαρούμενη, τώρα ξεκινούν άλλοι φόβοι, θα είναι ανεβασμένη η τιμή την Τετάρτη που θα κάνω τη δεύτερη χοριακή? Προσπαθώ να αγχώνομαι για ένα πράγμα κάθε φορά κ να μη σκέφτομαι μακρυά. Το πρωί μέχρι να μου στείλουν το αποτέλεσμα νόμιζα θα πεθάνω.. Είχα πιάσει 200 παλμούς, έτρεμα.. Λεω πάει θα μας πεθάνουν. Μακάρι να πάνε όλα καλά ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Avocando είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! 

μπράβο κορίτσι!!!!!!!!!αντε με το καλό!!!!ολα να σου πάνε τέλεια!!!😀😀😀👏👏👏🤰🤰🤰🤰

Δημοσίευση

Ευχαριστώ για την τόση θετική ενέργεια, νιώθω να γεμίζω ελπίδα όσο διαβάζω τα μηνύματα σας.. Ίσως είμαστε άγνωστες αλλά έχουμε κοινό τον σημαντικότερο στόχο απ όλους και θα τον καταφέρουμε!! Θα συνεχίζω να σας ενημερώνω (εύχομαι μόνο με καλά νέα) και να βοηθάω με καμία συμβουλή όπως μπορώ κ εγώ. Να θυμάστε, στο τέλος ολα θα πάνε καλά γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Vasilique είπε:

Κάτω δεξιά έχει μια καρδούλα. Εκεί πατάς παρατεταμένα κ σου βγάζει το αντίστοιχο της αντίδρασης που θέλεις να στείλεις...

οχι δεν υπαρχει κατι σε μενα...κριμα

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Avocando είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! 

Ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά!!! Καλή σιγουριά κορίτσι μου άντε να παίρνουμε σειρά και εμείς τώρα!!!🥳

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Christine7 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Είμαι καινούρια στην παρέα σας! Ξεκινάω με την έλευση της περιόδου πρωτόκολλο ανταγωνιστών. Έχουμε θεματάκια με το σπέρμα που θα τα ξεπεράσουμε ελπίζω με την εξωσωματική. Έκανα μια αποτυχημένη προσπάθεια αυτόν τον μήνα με φυσικό κύκλο αλλά ήταν άδειο το ωοθυλάκιο. Όποτε ξεκινάω από την αρχή. Καλή επιτυχία σε όλες μας. Καλώς σας βρήκα!

Καλή αρχή κοπέλα μου!! Τι είναι το πρωτόκολλο ανταγωνιστών??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...