Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια

Είναι πολύ συγκινητική στιγμή και θα σου μείνει για πάντα στο μυαλό!!!

Με γύρισες περίπου ένα χρόνο πριν, όπου έκανα το τεστ την πρώτη μέρα της καθυστέρησης και βγήκε θετικό!!! Ένα ηλίθιο χαμόγελο υπήρχε στο πρόσωπο μου που εξέφραζε την αβάσταχτη ευτύχια μου... Τόσο αβάσταχτη που πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου να του το πώ (δεν περίμενα να γυρίσει σπίτι!!!) και αφού τον έπεισα ότι δεν του κάνω πλάκα μου έστειλε με sms φωτογραφία το πρόσωπό του με κείμενο "Γιούπιιιιι" - από όπου και το ψευδώνυμό μου!!!

Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι, να μην κουράζεσαι και πάνω από όλα να μην αγχώνεσαι - να σκέφτεσαι θετικά!!!!

  • Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαράκι μου συγχαρητήρια!!!

Μόλις ξεκίνησε η ομορφότερη περίοδο της ζωής σου!!!

Απόλαυσέ την χωρίς άγχος και με πολλές χαρούμενες σκέψεις!!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε 8-9 μήνες να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Σε φιλώ!!!

Δημοσίευση

Μαράκι συγχαρητήρια!!! Όλα να πάνε πολύ πολύ καλα! Σήμερα διάβασα την ιστορία σου και με συγκίνησες. Κ εγώ είμαι περίπου 9 ημέρες πριν την περίοδο και έχω απο σήμερα πονάκια περιόδου χαμηλά και μικροενοχλήσεις στη μέση. Πάντα οι πόνοι σε μένα εμφανίζονται 6 ημέρες πριν αυτή τη φορά όμως νωρίτερα. Λες???? Μπα, δε νομίζω! Θέλουμε πολύ να κάνουμε μωράκι κ είμαστε στον 2ο μήνα προσπαθειών.

Δημοσίευση

marouli32 γεια σου και καλωσηρθες στην παρεα μας!!

Ευχομαι και σε σενα καλη επιτυχια με το καλο να γινεις κι εσυ μανουλα!!!

και κοριτσια μην δινεται σημασια στα συμπτωματα...καμια φορα απο το αγχος τα δημιουργει απο μονο του το σωμα....την εχω πατησει και τωρα μονο στην καθυστερηση δινω σημασια!!

Φιλακια :-)

Δημοσίευση

Aristina έχεις απόλυτο δίκιο. Δε θα αγχωθώ απλά μου πέρασε από το μυαλό διαβάζοντας συζητήσεις στο forum. Ζω μόνη μου εδώ σε ένα μικρό νησί των Δωδεκανήσων (λόγω διορισμού) και δεν έχω να ασχοληθώ με πολλά πράγματα, χιχιχι:laugh: Αν είναι να΄ρθει θα έρθει.

  • 10 months later...
Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλα!!!!!Επανερχομαι στο θεμα που ειχα ανοιξει πριν απο 11 μηνες!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Περασανε κιολας 11 μηνες απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος και ειμαι πολυ συγκινημενη αυτη την στιγμη!Εχω το αγορακι μου αγκαλιτσα και κλαιω απο την χαρα μου τον κοιταζω και δεν τον χορταινω!

Εχω την αναγκη να σας ευχαριστησω για την συμπαρασταση σας ολο αυτο τον καιρο!Ευχομαι σε ολες σας να εχετε καλη χρονια με υγεια και φυσικα τι αλλο?Το 2010 να ειναι πολυ γονιμο!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα! :silly:

Διαβαστε το απο την αρχη να δειτε πως εμαθα οτι ειμαι εγκυος!Εχει πολυ πλακα!!!!Ειδικα για τις κοπελες που εχουνε αποριες για τα τεστ εγκυμοσυνης θα τις βοηθησει πολυ!!!!Φιλακιααααααα!

Δημοσίευση

Συγχαρήτηρια Μαρία μου να σου ζήσει το αγοράκι σου να είναι πάντα γερό, χαρούμενο και τυχερό στην ζωη του.

Να σε ρωτήσω κάτι σε 6 ημέρες περιμένω να αδιαθετήσω και έχω κάτι περιέργα πονάκια κάτω χαμηλά σαν κράμπιτσες ειδικά στην αριστερη μεριά. Ξέρω οτι μπορει να είναι επειδή περιμένω περίοδο το Σαββατο αλλά επειδή είναι κάπως περίεργοι αυτοι οι πόνοι υπάρχει περιπτωση 6 μέρες πριν την περίδο να ειναι συμπτωμα εγκυμοσύνης? Εσένα ποτε ξεκίνησαν αυτα τα πονακια που περιγράφεις στο πρώτο σου μήνυμα μηπως θυμάσαι?

Φιλάκια

Δημοσίευση

Λινακι ενιωθα κατι τσιμπηματακια χαμηλα στη κοιλια κανα 2 μερες μετα την ωορηξια και μου ειχε πει ο γιατρος οτι μαλλον ητανε απο την εμφυτευση του γονιμοποιημενου ωαριου στη μητρα.Πονακια περιοδου και μαλιστα εντονα αρχισα να νιωθω κανα 2-3 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο!!!!!και τα ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη ειδικα οταν αλλαζα μηνα!Σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα τα συμπτωματα βεβαια.Ακομη και γω σε επομενη εγκυμοσυνη μπορει να εχω διαφορετικα.Υπομονη!Αν και εγω δεν ειχα!χαχαχαχαχαχα!Ειχα κανει ενα σωρο τεστ!Ευχομαι να εισαι εγκυος μεσα απο την ψυχη μου!

Νανουκα ειδες γελιο?Ασε τα θυμαμαι και γω με συγκινηση!Εχω κρατησει και τα τεστ και τα κοιταζω συνεχεια!Αχ πως περναει ο καιρος.......

Δημοσίευση

ΑΧ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...Κ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΤ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΑΣΤΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ,Κ ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

Δημοσίευση

Οπότε να ελπίζω κορίτσια ε? Εγω ειχα ωορρηξια πριν απο 8 ημέρες αλλά τα τσιμπηματακάκια ξεκινησανε απο την Παρασκεύη και τώρα ειμαι 4 ημέρες με πονους χαμηλά και νιώθω ενα τράβηγμα εκει στην αριστερη μερια. Σήμερα ήπια και ενα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι γιατι νιώθω μια αδυναμία και μια ζαλάδα ολη μερα.

Αν δεν είναι απο την εγκυμοσύνη αυτα μάλλον θα έρθει η ακατανόμαστη πιο νώρις απ'οτι συνηθως γιατι για να έχω πόνους περιόδου 10 ημέρες πριν την αναμένομενη περιόδο δεν στέκει μπας και μικρύνει ο κύκλος μου. Βλέποντας και κάνοντας.

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου :kiss:

Δημοσίευση

Οταν εμεινα εγκυος και εγω ειχα πιο εντονα τα σημαδια οτι θα μου ερεθι περιοδος απο οταν μου ερχετε :P:P:P

και τελικα μου ηρθε μετα απο 9 μηνες :laugh: :laugh:

αλλα οταν ειχα ωορρυξια ειχα μια σταγονα ροζ αιματακι στο χαρτι :blush::blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Η γυναικολογος μου ειπε οτι 2.50 και κατω πρεπει να ειναι.Εγώ ωορρηξια κάνω το εχω επιβεβαιωσει στη γυναικολογο.Ο ενδοκρινολογος ειπε δεν χρειάζεται κατι για ψαξιμο ουτε περαιτερω εξέταση μου.εβαλε, κ εγώ είχα μια.φορα ανεβασμενη προλακτινη 38 μετα επεσε στο 23 οποτε μάλλον λόγω αγχους.Σκέφτομαι να τ ξαναμετρησω ή να παρω και δεύτερη γνώμη οταν βγει το σπερμοδιαγραμμα και ειναι καλό.Ο ενδοκρινολογος μου ειπε βλεποντας ολες τις μετεησεις οτι ειναι πολυ καλές και η Αμη, τώρα αυτο μενει...
    • Με το καλό τα παιδάκια σου! Αν πας σε δημόσιο στην Αθήνα καλό είναι να έχεις βρει κάποιον γιατρο εκ των προτέρων να σε δρομολογήσει για να τύχεις καλύτερης αντιμετώπισης, ειδικά με δίδυμα καλό είναι να έχεις τον γιατρό σου εκεί μέσα γιατί οι εμπειρίες που έχω ακούσει αφορουν όλο το φάσμα από χείριστες έως πολύ καλές επομένως καλό είναι να μπορείς να απευθύνεσαι κάπου συγκεκριμένα. Μεταξύ Έλενα και Αλεξάνδρα το Έλενα είναι σαφώς καλύτερο σε υποδομές αλλά δεν είναι πολύ έμπειρο σε κυήσεις υψηλού κινδύνου και δυστυχώς όπως ξέρεις μια δίδυμη κύηση πάντα ενέχει την πιθανότητα ανάγκης υποστήριξης των νεογνών. Σε αυτό το Αλεξάνδρα είναι αδιαμφισβήτητα πιο έμπειρο αλλά έχω ακούσει πολλά ενίοτε για άσχημες συμπεριφορές που φαντάζομαι εξαρτάται από το που θα πέσεις. Στα δημόσια επίσης υπάρχει η πιθανότητα να είναι γεμάτη η μονάδα εντατικής νοσηλειας νεογνών και να πρέπει τα μωρά να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο ενώ η μαμά μένει στο μαιευτήριο που γέννησε. Στο ιδιωτικό σαφώς αυτό δε συμβαίνει. Εν ολίγοις παρόλο που εγώ γέννησα σε ιδιωτικό, αν επρόκειτο για μια ανεπιπλεκτη μονήρη κύηση θα σου έλεγα πως και το Έλενα είναι μια χαρά αλλά για δίδυμη κύηση (και δεν ξέρω αν έχεις παράγοντες κινδύνου για πρόωρο τοκετό η κάτι άλλο) θα πήγαινα η στο Αλεξάνδρα σε μιλημενο γιατρό απαραιτήτως (δυστυχώς, Ελλάδα) που διαχειρίζεται συχνά δίδυμες κυήσεις και ενδεχομενη προωρότητα η στο ιδιωτικό για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο.  Εύχομαι τα καλύτερα!
    • Ετσι είναι κορίτσι μου πολύ σωστά στο είπε. Εγω είμαι  ρεζους αρνητικο και ο πρωτος μου γιος θετικός από το ρέζους του μπαμπά του.  Κυρίως  κινδυνεύει το 2ο παιδί και τα επόμενα. Στο πρώτο παιδί όσο ήμουνα εγκυος μου  έκαναν κάθε μηνα την εξέταση  έμμεση Coombs που βλέπει αν έχω αποκτήσει κάτι αντισώματα. Μόλις γεννήθηκε ο γιος μου και είδαν πώς είναι θετικοσ μου έκαναν την ένεση αυτή για να προστατευθούν οι επόμενες εγκυμοσυνες.  Στη προσπάθεια για 2ο παιδί είχα μια αποβολή  στην  10η βδομάδα και μου έκαναν πάλι  την ένεση.. 
    • Ααα ωραία κοντεύεις δηλαδή άντε λίγο υπομονή ακόμα να μας στείλεις όταν γεννήσεις 🥰 εγώ γνώριζα για όσες κοπέλες έχουν αρνητικό στο θετικό δεν χρειάζεται 🤷‍♀️ εγώ πχ με την μεγάλη δεν είχαμε το ίδιο αίμα εγώ έχω Ο+ και εκείνη Α+ ( του μπαμπά της)  και ήταν οκ.. η μπέμπα δεν ξέρω τι ομάδα αίματος έχει  αλλά κάντε μια ερώτηση κορίτσια δεν έχετε να χάσετε τίποτα 
    • Κορίτσια εμείς μιλήσαμε εχθές με την παιδίατρο μου, τις είπα τις ζυγίσεις μας , μου λέει μπράβο καλά πάει η μικρή,  τώρα έχω κόψει το αντλημενο που τις έδινα 2 γεύματα το βράδυ και έχουμε μόνο το στήθος, θα τη ζυγίσω ακόμα σήμερα και την Δευτέρα και μετά θα επιστρέψω τη ζυγαριά, παιδίατρο έχουμε ξανά στις 15 του μηνα όπου θα είμαστε 20 ημερών κυρίες ✨️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...