Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πιθανότητες επιτυχίας σπερματεγχυσης


Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Κορίτσι μου τι έγινε με σένα;

Καλημέρα αγάπη μου! Αδιαθετησα κι εγώ δυστυχώς, οπότε προχωράμε στην επόμενη κι ελπίζω αυτή τη φορά να σταθούμε περισσότερο τυχεροί!! Εσύ πώς είσαι;; Έχεις κλείσει ραντεβού για τη σαλπιγγογραφια; Όλα ok;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ηρώ_k_88 είπε:

Καλημέρα αγάπη μου! Αδιαθετησα κι εγώ δυστυχώς, οπότε προχωράμε στην επόμενη κι ελπίζω αυτή τη φορά να σταθούμε περισσότερο τυχεροί!! Εσύ πώς είσαι;; Έχεις κλείσει ραντεβού για τη σαλπιγγογραφια; Όλα ok;

Καλημερα κορίτσι μου, εχω λίγο αγωνία. Τελευταία μέρα είμαι αδιάθετη κ την Πέμπτη θα πάμε.... Είμαστε κάπως περιεργα και εγώ και ο συντροφος μου αυτό το μήνα δεν θα προσπαθησουμε λόγω σκιά γραφικου.... Έτσι μας είπε... 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mimi26 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου, εχω λίγο αγωνία. Τελευταία μέρα είμαι αδιάθετη κ την Πέμπτη θα πάμε.... Είμαστε κάπως περιεργα και εγώ και ο συντροφος μου αυτό το μήνα δεν θα προσπαθησουμε λόγω σκιά γραφικου.... Έτσι μας είπε... 

Μην ανησυχείς για τίποτα!! Να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά!! Καταρχήν, δεν είναι επώδυνη διαδικασία κι επιπλέον ο,τι και να προκύψει, το σημαντικό είναι ότι θα το γνωρίζεις και θα μπορείς να το αντιμετωπισεις!! Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι όλα θα είναι μια χαρά!! 

Δημοσίευση
στις On 23/4/2021 at 5:14 ΜΜ, ο/η Ηρώ_k_88 είπε:

Καλησπέρα, είμαι στην διαδικασία σπερματεγχυσης για πρώτη φορά μετά από περίπου 2 χρόνια προσπαθειών με τον άντρα μου. Το δικό μου "θέμα" είναι οι πολυκυστικες ωοθήκες και ο, κατά συνέπεια, άστατος κύκλος και ανωορρηκτικος κάποιες φορές. Ο άντρας μου έχει θέμα κινητικοτητας σπερματοζωαριων. Η εικόνα του δεν είναι χάλια, αλλά δεν είναι και η επιθυμητή. Το ερώτημα μου είναι εάν σε κάποια από εσάς είχε ή γνωρίζει κάποιον από το περιβάλλον του που να είχε επιτυχία η συγκεκριμένη μέθοδος ακόμα και με την 1η φορά. Ευχαριστώ πολύ.

Επειδη ειμαι στην ιδια περιπτωση μαζι σου πολυκυστικες και κακο σπερμα καλυτερα να αφησεις την σπερματεγχυση ειναι δυσκολο για καποια που δεν εχει καλα ωαρια σε συνδυασμο με κακο σπερμα.Ισως ειναι καλυτερο να πας για εξωσωματικη κατευθειαν και να μην χανεις χρονο,αλλιως η εξωσωματικη στα 33 αλλιως στα 35 αλλιως στα 40.Με την ηλικια μονο μειωνονται οι πιθανοτητες οσο μεγαλωνεις.Αν ακουγα και γω το πρωτο μαγο γυναικολογο που χα μπλεξει τωρα θα μουνα εγκυος 15 φορες.Εκτος απο οικονομικο το κοστος ειναι και ψυχικο,στο λεω που εκανα 4 σπερματεγχυσεις.Πολυκυστικες και κακο σπερμα ΜΟΝΟ εξωσωματικη και ΜΟΝΟ με μικρογονιμοποιηση.Ευχομαι να μη μου θυμωσεις με αυτα που σου γραφω και να μεινεις εγκυος γρηγορα!

Δημοσίευση
στις On 23/4/2021 at 11:09 ΜΜ, ο/η Ηρώ_k_88 είπε:

Σ'ευχαριστω πολύ!! Να είσαι καλά!! Η μορφή είναι στο 3% αντί 4% που είναι το ιδανικό! Προς το παρόν, θα προσπαθήσουμε έτσι κι ελπίζω να είμαστε τυχεροί!!

η φυσιολογικες μορφες για να εχεις καλες πιθανοτητες στην ε/τ πρεπει να ειναι πανω απο 5%.

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Zoupaki είπε:

Επειδη ειμαι στην ιδια περιπτωση μαζι σου πολυκυστικες και κακο σπερμα καλυτερα να αφησεις την σπερματεγχυση ειναι δυσκολο για καποια που δεν εχει καλα ωαρια σε συνδυασμο με κακο σπερμα.Ισως ειναι καλυτερο να πας για εξωσωματικη κατευθειαν και να μην χανεις χρονο,αλλιως η εξωσωματικη στα 33 αλλιως στα 35 αλλιως στα 40.Με την ηλικια μονο μειωνονται οι πιθανοτητες οσο μεγαλωνεις.Αν ακουγα και γω το πρωτο μαγο γυναικολογο που χα μπλεξει τωρα θα μουνα εγκυος 15 φορες.Εκτος απο οικονομικο το κοστος ειναι και ψυχικο,στο λεω που εκανα 4 σπερματεγχυσεις.Πολυκυστικες και κακο σπερμα ΜΟΝΟ εξωσωματικη και ΜΟΝΟ με μικρογονιμοποιηση.Ευχομαι να μη μου θυμωσεις με αυτα που σου γραφω και να μεινεις εγκυος γρηγορα!

Είμαστε κ εμεις με το συντροφο μου σε αυτή τη φάση. Εγώ 29 χρονών με πολυκυστικες ο συντροφος μου 27 με κακό σπέρμα κ προσφατα χειρουργημενος από κιρσοκηλη. Προσπαθουμε 6 μήνες κ χθες συζητουσαμε κορίτσια πως δεν θα μείνουμε στην προσπαθεια. Αμ δουμε πως δεν γίνεται τίποτα μέχρι κ 4-5 μήνες μήνες θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο της εξωσωματικής γιατι είμαστε και σε ευνοϊκή ηλικία πιστευω. 

Ο συντροφος μου βελτιώνεται ωστόσο πολυ γρήγορα! Ειδικά μετά το χειρουργείο έφτασε 56% κινητικότητα στο σπέρμα από 5% που είχε 😣 που είχαμε πάθει σοκ! 

Κ τωρα την άλλη βδομάδα θα παμε και σε ενδοκρινολογο να του ρυθμίσει τις ορμόνες! Εγώ αν και πολυκυστικες θα ακολουθήσω το πρωτόκολλο του γιατρου μου! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...