Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χάλια ψυχολογία

Recommended Posts

Με τον συντροφο μου είμαστε λίγο καιρό μαζί κάτι μήνες και έμεινα έγκυος, είχαμε καυγάδες λόγω ζήλειας παλιοτερα από μέρους του ειλικρινά χωρίς λόγο, τώρα ζηλευω εγώ όμως γιατί είναι συνέχεια στο κινητό του και λέει πως μιλάει με φίλες απλά τέλος παντων αυτό το αφήνω στην άκρη γιατί πιστευω αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εδώ ,αλλά χθες μαλωσαμε και μου είπε ότι δεν ξέρει καν αν το παιδι είναι δικό του, εντωμεταξύ 24ωρες τ μέρα ήμουν μαζί του μέχρι και στη δουλειά μου ερχόταν για παρέα, δεν πιστευα ότι θα άκουγα τέτοια πραγματα... Είμαι χάλια, του είπα να φυγει, δεν θέλω να μείνει αν πιστευει τέτοια πραγματα για εμένα και το μωρό, δεν έχει νόημα... Συγνώμη αν σας κουράσω αλλά ήθελα να τα πω κάπου, δεν έχω κανέναν να μιλήσω 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 32 λεπτά, ο/η natasagre είπε:

Με τον συντροφο μου είμαστε λίγο καιρό μαζί κάτι μήνες και έμεινα έγκυος, είχαμε καυγάδες λόγω ζήλειας παλιοτερα από μέρους του ειλικρινά χωρίς λόγο, τώρα ζηλευω εγώ όμως γιατί είναι συνέχεια στο κινητό του και λέει πως μιλάει με φίλες απλά τέλος παντων αυτό το αφήνω στην άκρη γιατί πιστευω αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εδώ ,αλλά χθες μαλωσαμε και μου είπε ότι δεν ξέρει καν αν το παιδι είναι δικό του, εντωμεταξύ 24ωρες τ μέρα ήμουν μαζί του μέχρι και στη δουλειά μου ερχόταν για παρέα, δεν πιστευα ότι θα άκουγα τέτοια πραγματα... Είμαι χάλια, του είπα να φυγει, δεν θέλω να μείνει αν πιστευει τέτοια πραγματα για εμένα και το μωρό, δεν έχει νόημα... Συγνώμη αν σας κουράσω αλλά ήθελα να τα πω κάπου, δεν έχω κανέναν να μιλήσω 

Κορίτσι μου καλησπέρα.... Μη στεναχωριέσαι, η περίοδος αυτή πρέπει να είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής σου... Έχεις ένα θαυματακι στην κοιλίτσα σου!! 

Μήπως είναι πιεσμένος;; η μήπως κάποιος του βάζει λόγια;; 

Καταλαβαίνω πως ότι κ να σου πω εγώ δεν θα σε ηρεμήσω αλλά αποφάσισα να σου γράψω επειδή είπες πως δεν έχεις κανέναν να μιλήσεις και θα ήθελα να χαλαρώσεις κ να μην σκέφτεσαι αρνητικά!! 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα.... Μη στεναχωριέσαι, η περίοδος αυτή πρέπει να είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής σου... Έχεις ένα θαυματακι στην κοιλίτσα σου!! 

Μήπως είναι πιεσμένος;; η μήπως κάποιος του βάζει λόγια;; 

Καταλαβαίνω πως ότι κ να σου πω εγώ δεν θα σε ηρεμήσω αλλά αποφάσισα να σου γράψω επειδή είπες πως δεν έχεις κανέναν να μιλήσεις και θα ήθελα να χαλαρώσεις κ να μην σκέφτεσαι αρνητικά!! 

Σε ευχαριστώ παρα πολυ που απάντησες, σίγουρα πιεστικε με την δουλειά και το μωρό, εγώ βγήκα σε άδεια γιατί είχα εμετους κ ζάλη πλ... Βέβαια εγώ τον περιμενω να γυρίσει από την δουλειά να τον δω, αλλά τις περισσοτερες φορές καθεται μόνος του, τώρα είπε κ αυτό και σκέφτομαι ότι δεν θέλω να μείνει με το ζόρι, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κανω μόνη μου, πως θα τα καταφερω μόνη 

Καλησπερα κοριτσι μου! Ενα μωρακι μονο καλο μπορει να ειναι!Εχεις δικιο να τα βλεπεις βουνο,αλλα βημα βημα τη φορα,ακρη θα βρεθει...Να ρωτησω κατι,περα απο τον πατερα του παιδιου εχεις βοηθεια,γονεις,κτλ κοντα σου?

στις πριν 51 λεπτά, ο/η natasagre είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολυ που απάντησες, σίγουρα πιεστικε με την δουλειά και το μωρό, εγώ βγήκα σε άδεια γιατί είχα εμετους κ ζάλη πλ... Βέβαια εγώ τον περιμενω να γυρίσει από την δουλειά να τον δω, αλλά τις περισσοτερες φορές καθεται μόνος του, τώρα είπε κ αυτό και σκέφτομαι ότι δεν θέλω να μείνει με το ζόρι, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κανω μόνη μου, πως θα τα καταφερω μόνη 

Κορίτσι μου, μήπως να τον πιάσεις κ να μιλήσεις μαζί του ήρεμα;; χωρίς φωνές κ εγωισμούς.... Να του ζητήσεις να μιλήσετε σοβαρά γτ δεν είστε μόνοι σας πλέων.... 

Η εγκυμοσύνη έτυχε η το προσπαθήσατε; 

Επίσης τι ηλικια έχετε; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Melikara86 είπε:

Κορίτσι μου, μήπως να τον πιάσεις κ να μιλήσεις μαζί του ήρεμα;; χωρίς φωνές κ εγωισμούς.... Να του ζητήσεις να μιλήσετε σοβαρά γτ δεν είστε μόνοι σας πλέων.... 

Η εγκυμοσύνη έτυχε η το προσπαθήσατε; 

Επίσης τι ηλικια έχετε; 

Εγώ είμαι 26 αυτός 25... Εχω προσπαθησει πολλες φορες να του μιλήσω... Μέχρι χθες έλεγε ότι όλα είναι καλά και να μην ανησυχώ! Ότι με αγαπάει και απλά κουράζεται με την δουλειά... Αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δεν ξέρω φοβάμαι... Κ χθες είπε κ αυτό για το μωρό ενώ ξέρει οτι δεν ισχυει κάτι τέτοιο

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Ενα μωρακι μονο καλο μπορει να ειναι!Εχεις δικιο να τα βλεπεις βουνο,αλλα βημα βημα τη φορα,ακρη θα βρεθει...Να ρωτησω κατι,περα απο τον πατερα του παιδιου εχεις βοηθεια,γονεις,κτλ κοντα σου?

Οχι... Εχω χάσει τους γονείς μου χρόνια τώρα... 

στις πριν 17 ώρες, ο/η natasagre είπε:

Εγώ είμαι 26 αυτός 25... Εχω προσπαθησει πολλες φορες να του μιλήσω... Μέχρι χθες έλεγε ότι όλα είναι καλά και να μην ανησυχώ! Ότι με αγαπάει και απλά κουράζεται με την δουλειά... Αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δεν ξέρω φοβάμαι... Κ χθες είπε κ αυτό για το μωρό ενώ ξέρει οτι δεν ισχυει κάτι τέτοιο

Κορίτσι μου καταρχήν με το καλό το μωρό σας! Το πρώτο που θα σου πω είναι να προσπαθήσεις αυτούς τους μήνες να μείνεις ήρεμη για το καλό το δικό σου και του παιδιού. Πέρα από εκεί συγνώμη αλλά αυτές οι συμπεριφορές δεν δικαιολογούνται από κανένα άγχος! Ίσα ίσα έπρεπε να κάνει το παν για την ηρεμία σου. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος αυτός είναι χειριστικος κ ακριβώς για αυτό τα λέει, σε κρατάει κάπως από "κάτω" κ σε φάση απολογίας. Αν τα πίστευε αληθινά θα έφευγε δεν θα πέταγε έτσι απλά μια κουβέντα. Με τη ζήλια κ τα γενικότερα σχόλια προσπαθεί να έχει συνεχώς το πάνω χέρι κ από ότι βλέπω τα καταφέρνει γιατί εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να αμφιβάλλεις, να στενοχωριεσαι κ να δίνεις εξηγήσεις για τα πιο απλά! Άκου ποιανού είναι το παιδί... Φαντάσου φάση να του λες φύγε αν το νομίζεις, να βρει την ευκαιρία να φύγει, να μείνεις μόνη με ένα μωρό κ να βγει κ από πάνω με αυτό τον τρόπο! Συγνώμη αν στα λέω κάπως αυστηρά όμως θεωρώ απαράδεκτο αυτό που κάνει.

Το τι θα συμβεί με τη σχέση σας προφανώς κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να είναι απλά μια κρίση. Η συμβουλή μου προς εσένα είναι να διατηρήσεις όσο μπορείς την οικονομική σου ανεξαρτησία. Να είσαι σε θέση να έχεις δικά σου χρήματα ακόμα κ αν αυτό σημαίνει ότι το παιδί θα πάει πχ παιδικό. Πρέπει να πατάς στα πόδια σου όσο μπορείς γιατί ποτέ καμία μας δεν ξέρει τι συμβαίνει κ ένας λόγος παραπάνω αν έχεις κάποια δείγματα. Δεν στο λέω επειδή θεωρώ ότι θα φύγει (δεν το νομίζω) αλλά επειδή όσο λιγότερο ανεξάρτητη είσαι τόσο πιο ευάλωτη θα είσαι σε τέτοιες συμπεριφορές. 

Κ πάλι συγνώμη αν σε στενοχωρω απλά ως μεγαλύτερη έχω δει διαφορα γύρω μου κ για αυτό ίσως γίνονται πιο τετράγωνης λογικής. Σου εύχομαι με το καλό κ να χαρείς το μωράκι σας πάνω από όλα! 

στις πριν 21 ώρες, ο/η natasagre είπε:

Οχι... Εχω χάσει τους γονείς μου χρόνια τώρα... 

Καταλαβαινω...Παντως το αν ειναι ο πατερας ή οχι ειναι το μονο ευκολο να αποδειχτει...Αυτο που ειναι θεμα ειναι οτι η κουβεντα αυτη δεν λεγεται οπως και να εχει κι ο ανθρωπος αυτος θα αποκτησει ενα παιδι!! Βεβαια εμεις τα λεμε τωρα εξω απο το χορο..Ειναι διαφορετικα αν ξερεις οτι μονο αυτον εχεις αυτη τη στιγμη..Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελει σοβαρη συζητηση το θεμα μεταξυ σας...

στις On 23/4/2021 at 5:13 ΜΜ, ο/η natasagre είπε:

Κορίτσι μου το ήθελες και έμεινες,ή ηταν απρόσεκτος?Αν το θέλατε και τώρα μετάνιωσε απο το να σου βγάλει τη ψυχή,πήγαινε σ εναν δικηγόρο να δείτε για αναγνώριση για να παίρνεις μια διατροφή.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...