Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το δικό μου θαύμα!!!!


Melikara86

Recommended Posts

Καλησπέρα σας και πάλι... δεν ξέρω από που να αρχίσω κ που να τελειώσω, μου έχουν συμβεί τόσα που κάθε μερα έχω κ ένα σημάδι πως οι Αγίοι είναι δίπλα μου! Έχω 2 κορίτσια το ένα είναι Χρυσοβαλαντου και το άλλο Ερμιόνη και τα δύο είναι ταμενα. Η Αγία Ερμιονη και η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου είναι δίπλα τους. Το πιστεύω και είμαι ήσυχη! Θα σας πω το πιο πρόσφατο θαύμα που έγινε παρακαλώντας με όλη μου την ψυχή Την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου και Την Αγία Ερμιονη έτσι ώστε να μην σας παίρνει από κάτω κ να μην χάνετε την ελπίδα σας!! 

(κάποιες κοπέλες ξέρετε την ιστορία μου από άλλο ποστ, αλλά την ξαναγράφω) 

8/4/2021 μετά από καθυστέρηση περιόδου, ούτε ξέρω πόσες  ημέρες καθώς έχω άστατη περίοδο, αποφασίζω να πάω για χοριακη. Μεσημέρι με παίρνουν τηλ και μου ανακοινώνουν πως είμαι έγκυος με χοριακη 1560μοναδες ... Η χαρά μου απερίγραπτη, καθώς προσπαθούσαμε με φυσιολογικό τρόπο, περίπου 5 χρόνια. Στις 9/4/2021 πάω στον γυναικολόγο ο οποίος μου λέει να κάνω άλλη μια χωριακή επαναληπτική για να δούμε τι γίνεται... Μου είπε ότι επειδή μεσολαβουσε Σ/Κ θα έπρεπε να την κάνω Δευτέρα κ η τιμή της θα έπρεπε να έχει διπλασιαστεί κ να είναι 6000 μονάδες. Έτσι λοιπόν 12/4/2021 πάω το πρωί για την Δευτέρη χοριακη, το μεσημέρι παίρνω τα αποτελέσματα 1615 μονάδες. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά... Τηλεφωνώ στον γιατρό μου κ μου λέει δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά, να περιμένεις να κατέβει αίμα δλδ αποβολή.. Αλλά για καλό κ για κακό κάνε την Τετάρτη
 
14/4/2021 έναν υπέρηχο να αποκλείσουμε εξωμητριο. Εγώ σκασμενη μπαίνω στο ίντερνετ κ βλέπω πόσο επικίνδυνο είναι το εξωμητριο!!
Θα έπρεπε να περιμένω δύο μέρες για τον υπέρηχο έκλαιγα στεναχωριομουν και παρακαλούσα Την Αγία Ερμιονη και Την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου να βοηθήσουν να μην είναι εξωμητριο και αν ήταν δυνατόν να μη μου το πάρουν!
Πήγα κ προσκύνησα στα εκκλησακια τους άναβα καντήλι, θυμιαζα, έβαλα την ζώνη Της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου που μου είχαν δωσει στο μοναστήρι της μαζί με το μήλο της που είπα ότι θα νηστεψω ψάρι κρέας κ πριν πάω για υπέρηχο θα φάω λίγο. Ήρθε επιτέλους η μέρα για τον υπέρηχο, σηκώθηκα άναψα καντηλακι έβαλα ξανά λαδάκι στην κοιλίτσα μου μαζί με την ζωνουλα Της έβαλα κ την ζώνη Της Αγίας Ζώνης που μου είχαν στείλει και με δάκρυα μπροστα από τις εικόνες παρακάλεσα άλλη μια φορά. Φτάσαμε κ περιμέναμε να μας φωνάξουν, με ετοίμασαν κ περίμενα τον γιατρό. Όταν ήρθε με ρώτησε ιστορικό του τα είπα όλα όσα έγιναν με τις χοριακες κ πως ο γυναικολόγος μου θέλει να αποκλείσουμε το εξωμητριο. 
Βάζει να μου κάνει κολπικό υπέρηχο κ τα λόγια του θα τα θυμάμαι πάντα '' κόρη μου όχι μόνο δεν είναι εξωμητριο αλλά βλέπω μια εγκυμοσύνη που προχωράει φυσιολογικοτατα.... Μάλιστα έχει κ θετική καρδιακή λειτουργία!!!! Του λέω αλήθεια γιατρέ;; χτυπάει η καρδούλα του... Ναιιιι μου απαντάει άκου και ψηλώνει το μηχάνημα και ακούω την καρδούλα αυτού του μικρού θαύματος... Τικ τακ Τικ Τακ.... '' δεν ξέρω τι έχει γίνει με τις χοριακες'' μου λέει '' αλλά εδώ όλα είναι μια χαρά ''... Πήγα στον γυναικολόγο του τα έδειξα κ μου είπε όλα κυλάνε ομαλά... Μπράβο!! Εγώ μέσα μου ήξερα ότι όλα τα χρωστάω Στις Άγιες Μου.... Που είναι δίπλα σε μένα κ στα παιδιά μου Χρυσοβαλαντου και Ερμιόνη!!!!!
Αυτό ήταν ένα από τα θαύματα που μου έχουν συμβεί!!
Πίστη και όλα θα πάνε καλά, σε όλους τους τομείς!!! Είμαι σίγουρη ότι μέχρι τέλος το μικρό μου θαύματακι θα μου το προσέχουν!!!
 
Μεγάλη η Χάρη Τους εύχομαι να βοηθάνε όλο τον κόσμο και να χαρίζουν'' θαύματακια'' σε μανούλες που τόσο πολύ τα θέλουν και περιμένουν!!! 
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...