Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας και παλυ απο τις εξωτικες Βρυξελλες.

Μια ερωτηση εχω.....θα ηθελα να μου πειτε πως μπαινει απο κατω η μετρηση μηνων κλπ η μικρη μου γεννηθηκε 4/11/2008 και θελω και εγω να βαλω την μπαρα απο κατω.

Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων

φιλικα

Βενια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 14 με 16 μέρες είναι. 🙃😉 Καλό μήνα και από μένα κορίτσια..!!! Αποφάσισα λίγο να απέχω από την ομάδα γιατί ένιωσα λίγο πίσω στο θέμα εγκυμοσύνη, μιας και εγώ δεν μπορώ να μείνω φυσιολογικά έγκυος, δεν μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις ωορρηξίας και γενικά των τεστ που κάνετε οι περισσότερες περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα.. εμένα είναι μονόδρομος όλο αυτό οπότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω το μήνα της εμβρυομεταφοράς μου. Αυτό το όμορφο ταξίδι της προσμονής για το θετικό αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο δεν θα το ζήσω πότε, δυστυχώς... οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν το θαυματάκι τους.. ο Απρίλης φάνηκε πολύ γουρλής μήνας.. Πασχαλινός άλλωστε... και καλή αρχή στις εγκυμοσύνες του Μαϊου που ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους.  Λυπήθηκα πάαααρα πολύ με την έκβαση που είχε η εξωσωματική τις @Sia A και εννοείται ξέρει πολύ καλά και πως νιώθω και πως καταλαβαίνω... φυσικά και θα πάρεις το χρόνο σου και να ξέρεις πως δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμη.. ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πάντα πιο δυνατούς!!!! Πάμε δυνατά, σταθερά και σίγουρα για το επόμενο μας βήμα & έχει ο Θεός..!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά & την αγάπη μου..!!! 🫶🏻
    • Που να δεις όρεξη για μαγείρεμα εδώ σ έρχεται να τ βγάλεις..
    • Καλησπέρα κορίτσι μου και εσύ του Δεκεμβρίου σαν εμένα είσαι εγώ είμαι 6+3 με βάση τον υπέρηχο ... Κ εγώ φοβάμαι! Κάθε μέρα κάνω τον σταυρό μου και λέω όλα καλά θα πάνε ! Να έχεις πίστη και όλα καλά θα πάνε με το μωράκι σου !! 
    • @ΜαρίαΔημήτρης θα τ βρείτε κορίτσι μου. Πιστεύω ότι έχεις πολύ άγχος γενικά. Και σε όλη την εγκυμοσύνη κ τωρα. Είναι κ οι ορμόνες της λοχειας στα ύψη... θα μπείτε σε σειρά σιγα σιγα. @Katerinioo εγώ χθες παραδόξως κοιμηθηκα αρκευα καλά. Προχθες υπέφερα. Ξεχασα ότι είσαι εξωτερικό και εκεί δ έχει σημασία η προηγ καισαρικη και ότι ξεκινανε για φυσιολογικό τοκετο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...