Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλό μήνα σε ολα τα κορίτσια!  Καλα παει ησυχα  Τωρα ξεκίνησα σιδηρο.. Εσείς έχετε ξεκινήσει συμπληρώματα?  Για d ειχα δει τον προηγούμενο μήνα ειχα οριακά αλλα δεν μου έδωσε κάτι Και το φολικο που το συνεχίζω   
    • Γεια σας κοριτσια!! Με το καλό ο υπέρηχος @Ngsofia μου!! Μην αγχώνεσαι που δεν θα κάνεις κάτι στο μεσοδιάστημα, ολα καλα θα είναι!! Και εγώ μια χοριακή ειχα κάνει όλη και όλη και μετα απο δέκα μέρες έκανα τον πρώτο υπέρηχο, και ήταν ολα οκ σε εκείνη τη φάση. Ήμουν 5+6 αν θυμάμαι καλά και είδαμε αμνιακό και λεκιθικο σακο. Και για συμπτώματα νωρίς είναι πιστεύω. Βλέπω και από άλλες κοπέλες που γράφουν οτι γύρω στην 6-8 εβδομάδα ξεκινάνε. Αντε, μια εβδομάδα έμεινε!!
    • Καλησπέρα σε ολες κορίτσια μου πως είστε;; @almira @flowerv τι κάνετε; έχετε κάποιο νέο από την περιοδο;  Εγω έκλεισα ραντεβού 11/11 για πρώτο υπέρηχο και να σας πω αγχώνομαι γιατι από την 2η χοριακη 31/10 μέχρι το ραντεβού δεν θα κάνω κατι άλλο και αγχώνομαι αν ολα προχωρανε καλα αυτες τις μερες. Την ημέρα του υπερηχου με βάση την ετ κ τελευταία περίοδο θα είμαι πρωτα ο Θεός 5+5 να δούμε τι θα δούμε τόσο νωρίς..  Από συμπτώματα δεν εχω κατι έντονο ακόμη.
    • Ναι έκανα συγκεκριμένες μέρες 2-3 ημέρα περιόδου  34 ήταν αν θυμάμαι καλά την πρώτη φορά που την είχα δει ήταν λίγο πάνω αλλα ήμουν εκτός φυσιολογικών ορίων μετά από λίγο καιρό έκανε επανέλεγχο και είχε ανέβει αρκετά 70 αν θυμάμαι καλά οπότε πήρα αγωγή  εύχομαι να μην είναι όλα καλά με το στήθος πρέπει να πάω και εγώ να το κοιτάξω γιατί το έχω αμελήσει 
    • Τι κάνετε κορίτσια πως είστε ;  εγώ σήμερα έκανα αυχενική όλα καλά ευτυχώς σε λίγες μέρες περιμένω και το αίμα  φύλο δεν καλό είδαμε μου είπε όμως με επιφύλαξη αγόρι 
  • Προσθήκη...