Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 11:09 ΠΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Κ γω κορίτσια ξεκινάω να φτιάχνω βαλίτσα. Την έπλυνα χθες κ τώρα περιμένω κ μερικά φορμακια Γτ ίσως πάρω ένα από αυτά για την έξοδο του μωρού κ να τα βάλω όλα για πλύσιμο μαζί κ τα νυχτικα κ τις πετσέτες μου. Κ μετά να τα βάλω στη βαλίτσα. Πήρα κάτι σλιπ μιας χρήσης αλλά δν ξέρω αν θα με βολέψουν κ θα πάω να πάρω από H&M κάτι σλιπάκια που έχει 3 με 4 μαζί να τα έχω κ αυτά μαζί μου. Σουτιεν θηλασμού εντωμεταξύ έχω δυο τα οποία φοράω κ τώρα κ είπα να πάρω αυτά αλλά δν ξέρω αν θα μεγαλώσει κ άλλο το στήθος μου κ δν μου κάνουν (αν κ δν νομίζω) . Σερβιέτες λέω να πάρω τις μεγάλες για μεγάλη ροη κ όχι λοχείας Γτ γενικά εγώ κ στην περίοδο είχα 3 μερες το πολυ αιμα κ όχι μεγάλη ροη. Κρέμα θηλων πήρατε;

Expand  

Εγώ δεν τα έχω πάρει όλα τα φορμακια θα τελειώσω τα ψώνια μέχρι την άλλη βδομάδα και μετά θα πλύνω!Σερβιετες πήρα και εγώ αλλά μου είπε η μαία για τα βρακακια της tena!κρέμα έχω πάρει της medela!🙂

• Απαντήσεις 5.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 2:07 ΜΜ, ο/η Lenia1983 είπε:

Εγώ δεν τα έχω πάρει όλα τα φορμακια θα τελειώσω τα ψώνια μέχρι την άλλη βδομάδα και μετά θα πλύνω!Σερβιετες πήρα και εγώ αλλά μου είπε η μαία για τα βρακακια της tena!κρέμα έχω πάρει της medela!🙂

Expand  

Δλδ σου είπε η μαία ότι τα βρακάκια της tena είναι καλύτερα από σερβιέτες; Μωρέ εγώ δν πιστεύω ότι θα τρέχει τόσο πολύ αίμα κ γι αυτό είπα να πάρω τις μεγάλες σερβιέτες. Κ γω κρέμα της medela πήρα . Ξέρω ότι υπάρχει κ μια κρέμα που προετοιμάζει τις θηλές ,εγώ πάντως δν βάζω κάτι μέχρι στιγμής παρά μόνο το λαδακι που είναι για τις ραγάδες . Μήπως σου είπε η μαία αν χρειάζεται να βάλουμε κάποια για να τις προετοιμάσουμε. Εγώ δν έχω συμβουλευτεί κάποια μαια η αλήθεια ούτε έχω κάνει κάποιο σεμινάριο ανώδυνου τοκετού, φροντίδας μωρού κ θηλασμού! Γτ μπορεί να γεννήσω με καισαρική κ αν πρώτα ο θεός θηλάσω θα είναι για τρεις μήνες το πολύ Γτ δν μπορώ παραπάνω για λόγους υγείας ,όποτε θεώρησα πως είναι άσκοπο να δωσω χρήματα για να κάνω τέτοια σεμινάρια! Θα συμβουλευτω τη μαια στην κλινική για τον θηλασμο κ να μου δείξει πως να κάνω μπάνιο κ να αλλάζω το μωρό. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 3:41 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Δλδ σου είπε η μαία ότι τα βρακάκια της tena είναι καλύτερα από σερβιέτες; Μωρέ εγώ δν πιστεύω ότι θα τρέχει τόσο πολύ αίμα κ γι αυτό είπα να πάρω τις μεγάλες σερβιέτες. Κ γω κρέμα της medela πήρα . Ξέρω ότι υπάρχει κ μια κρέμα που προετοιμάζει τις θηλές ,εγώ πάντως δν βάζω κάτι μέχρι στιγμής παρά μόνο το λαδακι που είναι για τις ραγάδες . Μήπως σου είπε η μαία αν χρειάζεται να βάλουμε κάποια για να τις προετοιμάσουμε. Εγώ δν έχω συμβουλευτεί κάποια μαια η αλήθεια ούτε έχω κάνει κάποιο σεμινάριο ανώδυνου τοκετού, φροντίδας μωρού κ θηλασμού! Γτ μπορεί να γεννήσω με καισαρική κ αν πρώτα ο θεός θηλάσω θα είναι για τρεις μήνες το πολύ Γτ δν μπορώ παραπάνω για λόγους υγείας ,όποτε θεώρησα πως είναι άσκοπο να δωσω χρήματα για να κάνω τέτοια σεμινάρια! Θα συμβουλευτω τη μαια στην κλινική για τον θηλασμο κ να μου δείξει πως να κάνω μπάνιο κ να αλλάζω το μωρό. 

Expand  

Κορίτσια καλησπέρα!!τωρα εντάξει θηλές μ είπαν από εδώ δεν πειράζουμε δεν ξέρω τον λόγο!σερβιετες τενα είχα στον γιο μου το αίμα το πολύ είναι για 5 μέρες ! Εγώ είχα ας πούμε στοξ φυσιολογικό έχεις περισσότερο! 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 3:49 ΜΜ, ο/η Doritoula11 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!τωρα εντάξει θηλές μ είπαν από εδώ δεν πειράζουμε δεν ξέρω τον λόγο!σερβιετες τενα είχα στον γιο μου το αίμα το πολύ είναι για 5 μέρες ! Εγώ είχα ας πούμε στοξ φυσιολογικό έχεις περισσότερο! 

Expand  

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Κ γω έτσι ξέρω ότι δν τις πειράζουμε τις θηλές Γτ προκαλούνται συσπασεις. Αλλά άκουσα από μια κοπέλα που έβαζε κρέμα για προετοιμασία των θηλων για θηλασμο . Πιστεύω κ γω πως στον φυσιολογικό τοκετό έχεις παραπάνω αίμα. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 4:10 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Κ γω έτσι ξέρω ότι δν τις πειράζουμε τις θηλές Γτ προκαλούνται συσπασεις. Αλλά άκουσα από μια κοπέλα που έβαζε κρέμα για προετοιμασία των θηλων για θηλασμο . Πιστεύω κ γω πως στον φυσιολογικό τοκετό έχεις παραπάνω αίμα. 

Expand  

Ακριβώς τώρα το θυμήθηκα στο πρώτο νοσοκομείο μ το είπαν !αν τις πειράζουμε λέει περνάνε λάθος μηνύματα όπως επίσης και το πολύ χάιδεμα στην κοιλιά!!σιγουρα ναι να σου πω την αλήθεια εγώ και πόνο είχα από κάτω μετά με παγοκύστες σώθηκα!

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 4:15 ΜΜ, ο/η Doritoula11 είπε:

Ακριβώς τώρα το θυμήθηκα στο πρώτο νοσοκομείο μ το είπαν !αν τις πειράζουμε λέει περνάνε λάθος μηνύματα όπως επίσης και το πολύ χάιδεμα στην κοιλιά!!σιγουρα ναι να σου πω την αλήθεια εγώ και πόνο είχα από κάτω μετά με παγοκύστες σώθηκα!

Expand  

Με τα κιλά πως τα πάτε εγώ είμαι 27 εβδομάδων και έχω ήδη πάρει 8 κιλά...αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό και νέα μέτρηση τρέμω στο τι θα δω....

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 4:50 ΜΜ, ο/η Stardust_83 είπε:

Κορίτσια για θηλές εκτός από την γνωστή κρέμα της Medela πάρα πολύ καλή είναι η κεραλοιφη. Απλά κοιτάξτε να είναι όσο το δυνατόν πιο αγνή, απαλλαγμένη από αρώματα κλπ.

Expand  

Ναι κεραλοιφη ‘γώ έβαζα!!κι αργότερα πήρα της frezyderm

Δημοσίευση
  στις On 21/9/2021 at 1:35 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Κορίτσι μου όπως σου είπε κ η Μαρία το έχεις στα Λητω, Ήρα, Prenatal κ Mothercare . Γενικά κανένα δν τα έχει ετοιμοπαράδοτα κ κάνει γύρω στις 20-30 μερες για να έρθει. Εγώ το καροτσι το παρηγγειλα 14 του μήνα κ τους είπα ότι το χρειάζομαι άμεσα δλδ μέχρι κ 15 Οκτώβρη να είναι εδώ. Πάντως μου είπαν ότι αν καθυστερήσει κ πλησιάζουν οι μερες να γεννήσω θα μου δώσουν αυτοί ένα αυγό καθισμα για να κάνω τη δουλειά μου . Γτ ουσιαστικά το αυγό χρειαζόμαστε όταν γεννήσουμε. Πρέπει να το παραγγείλεις όμως για να προλάβει να έρθει. 

Expand  

Και εσυ το ίδιο καρότσι πήρες??? 

Δημοσίευση
  στις On 21/9/2021 at 6:05 ΜΜ, ο/η 1994Μαρια είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι 

Εχετε βγάλει καμία σας την κάθετη γραμμή στην κοιλιά???
Η είμαι η μόνη που δεν την έχω 🤣🤣🤣🤣

Expand  

Εμένα είναι πολυ αχνη ίσα ποθ φαίνεται λίγο!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια εμείς αυτό πήραμε και ειμασταν ανάμεσα σε αυτό και στο Ερατώ, μπερδευτηκα λίγο είναι οι αλήθεια με τα στρώματα!! 

https://www.inmyhome.gr/product/vrefiko-stroma-minwas-me-baby-pocket-spring-unit-500s-elatiria-greco-strom/

Για πείτε μου την γνώμη σας!! 

Δημοσίευση

Δεν χρειάζεται κάτι για προετοιμασία των θηλων.  Μόνο για μετά υπάρχει η λανολινη που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και επίσης βοηθάει το γάλα μας,να το αφήνουμε να στεγνώνει πάνω στο στήθος. Είμαστε σε φάση που ξεκίνησε το στήθος να παράγει το πρωτογαλα, για αυτό νομίζω δεν πρέπει να το πολυπειράζουμε.

@sweetheart12αν όντως θα θηλάσεις μέχρι 3-4 μήνες,  ίσως να σκεφτόσουν να νοικιάσεις νοσοκομοσοκομειακό θήλαστρο και να δίνεις το γάλα σου σε μπιμπερό γιατί αλλιώς θα δυσκολευτεί να πιάσει μπιμπερό.  Ή ξεκινάς απευθείας μεικτή διατροφή που κι αυτό έχει τον κίνδυνο να πάθει σύγχυση θηλών. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 5:11 ΜΜ, ο/η Anna Tsak είπε:

Και εσυ το ίδιο καρότσι πήρες??? 

Expand  

Όχι δν πήρα το ίδιο καροτσι . Εγώ πήρα το cybex Priam . Απλά το είχαμε δει κ αυτό από κοντά Γτ μας είχε αρέσει στις φωτογραφίες στο Ίντερνετ αλλά από κοντά δν μας ενθουσίασε τόσο κ δν μας βόλευε κ λόγω διαστάσεων . Κ θυμαμαι ότι μας είχε πει ότι αν το θέλαμε θα έπρεπε να το παραγγείλουμε κ θα έκανε γύρω στο μήνα να έρθει. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 6:20 ΜΜ, ο/η annoula1987 είπε:

Δεν χρειάζεται κάτι για προετοιμασία των θηλων.  Μόνο για μετά υπάρχει η λανολινη που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και επίσης βοηθάει το γάλα μας,να το αφήνουμε να στεγνώνει πάνω στο στήθος. Είμαστε σε φάση που ξεκίνησε το στήθος να παράγει το πρωτογαλα, για αυτό νομίζω δεν πρέπει να το πολυπειράζουμε.

@sweetheart12αν όντως θα θηλάσεις μέχρι 3-4 μήνες,  ίσως να σκεφτόσουν να νοικιάσεις νοσοκομοσοκομειακό θήλαστρο και να δίνεις το γάλα σου σε μπιμπερό γιατί αλλιώς θα δυσκολευτεί να πιάσει μπιμπερό.  Ή ξεκινάς απευθείας μεικτή διατροφή που κι αυτό έχει τον κίνδυνο να πάθει σύγχυση θηλών. 

Expand  

Ναι θα νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο έτσι κ αλλιως γτ θα πρέπει να λείπω μια μέρα τη βδομάδα για λίγες ωρες κ αναγκαστικά θα του δινει ο άντρας μου με μπιμπερο το γάλα. Γι αυτό θέλω να πάρω μπιμπερο που είναι για μητρικό γάλα κ να μοιαζει η θηλή όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική . Κ είμαι ανάμεσα σε medela κ  Avent . Απλά της medela είναι λίγο ακριβό έχει 20 κ κάτι ευρώ. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 6:43 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Ναι θα νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο έτσι κ αλλιως γτ θα πρέπει να λείπω μια μέρα τη βδομάδα για λίγες ωρες κ αναγκαστικά θα του δινει ο άντρας μου με μπιμπερο το γάλα. Γι αυτό θέλω να πάρω μπιμπερο που είναι για μητρικό γάλα κ να μοιαζει η θηλή όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική . Κ είμαι ανάμεσα σε medela κ  Avent . Απλά της medela είναι λίγο ακριβό έχει 20 κ κάτι ευρώ. 

Expand  

Εγώ κοπέλα μ ξεκίνησα με avent και μετά πήρα dr Brown γτ είχαμε θέμα με κολικούς 6 μήνες θήλασα αλλά δουλειά παράλληλα άρα έβγαζα και εγώ μετά το διμηνο

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 6:43 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Expand  

Εγω που έβγαζα το γάλα με θηλαστρο της medela είχα κ τα αντίστοιχα μπιμπερο της medela. Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία το μωρό.. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 6:45 ΜΜ, ο/η Doritoula11 είπε:

Εγώ κοπέλα μ ξεκίνησα με avent και μετά πήρα dr Brown γτ είχαμε θέμα με κολικούς 6 μήνες θήλασα αλλά δουλειά παράλληλα άρα έβγαζα και εγώ μετά το διμηνο

Expand  

Εγώ πάλι διαβασα σε φόρουμ που έψαχνα κριτικές για τα μπιμπερο ότι κάποιες είχαν διαρροή με τα dr Brown κ όχι με τα Avent. Τι να πω είναι ανάλογα κ το μωρό. Εγώ δν θα δουλεύω έτσι κ αλλιώς μέχρι να γίνει 1 έτους θα είμαι σε άδεια ,απλά για εξετάσεις κ θέματα υγείας θα πρέπει να λείπω μια μέρα τη βδομάδα για 2-3 ωρες. Απλά θέλω τους πρώτους 3 μήνες το μωρό να τραφεί με το μητρικό γάλα κ όχι με ξένο Γτ το μητρικό έχει παραπάνω θρεπτικές ουσίες κ τα αντισώματα περνάνε  στο μωρό κ όλα αυτά που τα ξέρεις Γτ έχεις κ άλλο παιδάκι. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 3:41 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Expand  

Ναι μου τις πρότεινε για καλύτερα και πιο σιγουρα!εγώ κάνω μαθήματα ανώδυνου και μου έδειξε πώς να κάνω μαλαξεις με ένα απλό λαδακι ή κρεμουλα!!για την medela μου είπε αργότερα!ρωτα να δεις τι θα σου πει για να προτείνει!😀

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 7:09 ΜΜ, ο/η touloumpitsa είπε:

Εγω που έβγαζα το γάλα με θηλαστρο της medela είχα κ τα αντίστοιχα μπιμπερο της medela. Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία το μωρό.. 

Expand  

Νοίκιασες  το νοσοκομειακό θήλαστρο της medela ή αγόρασες; Κ γω πιο πολύ medela σκέφτομαι να πάρω ,θα πάρω ένα μπιμπερο αρχικά Γτ είναι κ καπως ακριβό κ με το που τρώει θα το πλένω κ θα το αποστειρώνω για να είναι έτοιμο. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 7:16 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Νοίκιασες  το νοσοκομειακό θήλαστρο της medela ή αγόρασες; Κ γω πιο πολύ medela σκέφτομαι να πάρω ,θα πάρω ένα μπιμπερο αρχικά Γτ είναι κ καπως ακριβό κ με το που τρώει θα το πλένω κ θα το αποστειρώνω για να είναι έτοιμο. 

Expand  

Ειχα αγοράσει.. αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς δε θα σε φτάνει ένα μπιμπερο πάντως. Εγώ νομίζω είχα 4 -5 γιατί αντλούσα κ το αποθηκευα στο ψυγείο. Επειδή πάνε κ χρόνια όμως, δε θυμάμαι εάν είναι το ίδιο μπιμπερο που συλλέγεις κ αποθηκεύεις το γάλα κ το ίδιο που ταΐζεις. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 7:21 ΜΜ, ο/η touloumpitsa είπε:

Ειχα αγοράσει.. αν έχεις σκοπό να το χρησιμοποιείς δε θα σε φτάνει ένα μπιμπερο πάντως. Εγώ νομίζω είχα 4 -5 γιατί αντλούσα κ το αποθηκευα στο ψυγείο. Επειδή πάνε κ χρόνια όμως, δε θυμάμαι εάν είναι το ίδιο μπιμπερο που συλλέγεις κ αποθηκεύεις το γάλα κ το ίδιο που ταΐζεις. 

Expand  

Όχι δν είναι το ίδιο μπιμπερο. Το είδα ότι έχει κάτι μπουκαλάκια για να τα αποθηκευεις . Καλά για να το αποθηκεύω κ να τα βάζω στο ψυγείο μπορεί να πάρω τα σακουλάκια που είναι πιο φθηνά. Εγώ είπα να πάρω ένα Γτ της medela το μπιμπερο είναι μόνο για μητρικό γάλα . Εγώ μετά τους 3 μήνες θα του δωσω ξένο αναγκαστικά όποτε λέω μετά να πάρω Avent . Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας κ πιστεύω θα το βρούμε στην πορεία πως κ τι. Απλά είπα να ρωτήσω γτ δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι να πάρω γτ δν έχω κ κάποια εμπειρία . 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 7:30 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Όχι δν είναι το ίδιο μπιμπερο. Το είδα ότι έχει κάτι μπουκαλάκια για να τα αποθηκευεις . Καλά για να το αποθηκεύω κ να τα βάζω στο ψυγείο μπορεί να πάρω τα σακουλάκια που είναι πιο φθηνά. Εγώ είπα να πάρω ένα Γτ της medela το μπιμπερο είναι μόνο για μητρικό γάλα . Εγώ μετά τους 3 μήνες θα του δωσω ξένο αναγκαστικά όποτε λέω μετά να πάρω Avent . Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας κ πιστεύω θα το βρούμε στην πορεία πως κ τι. Απλά είπα να ρωτήσω γτ δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι να πάρω γτ δν έχω κ κάποια εμπειρία . 

Expand  

Ε τότε σε φτάνει κ ένα. Απλά θα πρέπει κάθε φορά να το βάζεις στον αποστειρωτη.. εγώ τα σακούλια πάντως ποτέ δεν τα συμπάθησα.. 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 6:36 ΜΜ, ο/η sweetheart12 είπε:

Όχι δν πήρα το ίδιο καροτσι . Εγώ πήρα το cybex Priam . Απλά το είχαμε δει κ αυτό από κοντά Γτ μας είχε αρέσει στις φωτογραφίες στο Ίντερνετ αλλά από κοντά δν μας ενθουσίασε τόσο κ δν μας βόλευε κ λόγω διαστάσεων . Κ θυμαμαι ότι μας είχε πει ότι αν το θέλαμε θα έπρεπε να το παραγγείλουμε κ θα έκανε γύρω στο μήνα να έρθει. 

Expand  

ΑΑ το ειχα δει και εγώ το cybex Priam παρά πολυ ωραίο καρότσι αλλά αρκετά τσιμπημενο είναι η αλήθεια! 

Δημοσίευση
  στις On 22/9/2021 at 8:38 ΜΜ, ο/η Lenia1983 είπε:

Να σας ρωτήσω:πήρε καμία από εσάς σπαθολαδο για το μωρό;

Expand  

Εγώ πήρα προχθές από τοπικό παραγωγό της περιοχής και θα φτιάξω και κηραλοιφή με αυτό. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 21 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...