Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η 1994Μαρια είπε:

Κορίτσια πήγα στην γιατρό όλα καλά κοριτσάκι μου είπε και η γιατρός όποτε είμαι σίγουρη τώρα μου έδωσε και σίδηρο και μαγνήσιο και θα ξαναπάω τέλος του μηνός μου την ζύγισε κιόλας 160 γραμμάρια είναι 😍😍😍😍

Ωωωω τέλειαααα!!!! Ολόκληρο κορίτσι!!! Χεχε... Άντε με το καλό!!

• Απαντήσεις 5.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annoula1987 είπε:

Κύπρο που είσαι? Κι εγώ Κύπρο τα τελευταία 4 χρόνια αλλά σε 20 μέρες φεύγω ξανά για Ελλάδα! Καλώς ήρθες κιόλας στην παρέα.  Νομίζω απο χθες όταν ξαπλώνω και βάζω τα χέρια μου στη κοιλιά και τη πιέζω κάπως, νιώθω που και που κάτι σαν να σκάνε φυσαλίδες!

Λευκωσία είμαι... έχει σχεδόν 5 χρόνια που είμαστε εδώ.. Εσύ που βρίσκεσαι... είχα δει ότι είχες αναφέρει πως είσαι Κύπρο... αχ τι ωραία που νιώθεις, ναι και εγώ έτσι κάπως το νιωθω... ελπίζω να δυναμώσουν σύντομα οι κινήσεις τους και να νιώθουμε ποδαράκια χεράκια... τα πάντα

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η touloumpitsa είπε:

Ωωωω τέλειαααα!!!! Ολόκληρο κορίτσι!!! Χεχε... Άντε με το καλό!!

Ναι ναι όταν με είπε τα γραμμάρια έπαθα πλάκα αρχίζει και το μετράει από τώρα για να δούμε τέλος του μηνός ποσό θα έχει πάει χεχεχε 😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η 1994Μαρια είπε:

Κορίτσια πήγα στην γιατρό όλα καλά κοριτσάκι μου είπε και η γιατρός όποτε είμαι σίγουρη τώρα μου έδωσε και σίδηρο και μαγνήσιο και θα ξαναπάω τέλος του μηνός μου την ζύγισε κιόλας 160 γραμμάρια είναι 😍😍😍😍

Με το καλό η μπεμπουλα σας ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η 1994Μαρια είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου με το καλό το μπεμπάκι σας!!!

Εγώ ραντεβού στις 18 δεν το άλλαξα ακόμα...προσπαθώ να κρατηθώ...Αλλά με τρώει κι εμένα η αγωνία....

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η mairpapa είπε:

Λευκωσία είμαι... έχει σχεδόν 5 χρόνια που είμαστε εδώ.. Εσύ που βρίσκεσαι... είχα δει ότι είχες αναφέρει πως είσαι Κύπρο... αχ τι ωραία που νιώθεις, ναι και εγώ έτσι κάπως το νιωθω... ελπίζω να δυναμώσουν σύντομα οι κινήσεις τους και να νιώθουμε ποδαράκια χεράκια... τα πάντα

Λάρνακα μένω, Αραδίππου! Σας αρέσει εδώ? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annoula1987 είπε:

Λάρνακα μένω, Αραδίππου! Σας αρέσει εδώ? 

Καλά είναι.. Λιγο μακρια απο την θάλασσα ειμαι μιας και εγω μεγαλωσα Καβάλα.. Αλλα εχουμε κανει τον κύκλο μας εδω η οικογένεια του άντρα μου ειναι εδω γιατι ο ιδιος ειναι απο Λευκωσία οπότε μια χαρά!! Μπορει αργοτερα να μεταφερθουμε οιο παραλιακά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η 1994Μαρια είπε:

Πόσων εβδομαδων είσαι τώρα που πήγες? 

Και εγώ ανυπομονώ για τη Δευτέρα, θα είμαι στη 15 εβδομάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η touloumpitsa είπε:

Καλημέρα εγκυούλες!!! Σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο... Ντεπον παίρνετε σε χάπι ή αναβραζον;;

@mpounio εμείς τελευταίες κ καταιϊδρωμεένες είμαστε.. 😂 ποτέ είπαμε έχεις Πητ?

Κι εγώ τέλη Νοέμβρη είμαι...27 με 30 !!! Και η @annatsak νομίζω είναι στην ίδια εβδομάδα με εμένα...

14w 6d σήμερα...

Depon κι εμένα μου είπε επιτρέπεται αλλά και πονοκέφαλο που έχω προσπαθώ να το αποφύγω...δεν ρώτησα όμως κι εγώ τι τύπο ντεπον....μήπως δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά;Τα mg δεν μας ενδιαφέρουν; Αν είναι 500mg το χάπι και 500mg το αναβράζον υποθέτω είναι το ίδιο... 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η mpounio είπε:

29/11 έχω ΠΗΤ. 

Ναι το ίδιο είναι χάπι ή αναβραζον, μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να πάρω. 

Α μαζί είμαστε... Το φυλλικό εγώ το παίρνω ακόμα... Αν θυμάμαι καλά κ από την προηγούμενη, το έπαιρνα καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η touloumpitsa είπε:

Καλημέρα εγκυούλες!!! Σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο... Ντεπον παίρνετε σε χάπι ή αναβραζον;;

@mpounio εμείς τελευταίες κ καταιϊδρωμεένες είμαστε.. 😂 ποτέ είπαμε έχεις Πητ?

Καλημέρα κοπέλα μου!εγώ παίρνω αναβραζον!

Δημοσίευση

touloumpitsa και εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου έτσι θυμάμαι, ότι το fillicine το έπαιρνα σε όλη την κύηση, τώρα βρήκα και το χαρτί με τις σημειώσεις που μου έδωσε και γραφει εως και την 14η εβδομάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η mpounio είπε:

touloumpitsa και εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου έτσι θυμάμαι, ότι το fillicine το έπαιρνα σε όλη την κύηση, τώρα βρήκα και το χαρτί με τις σημειώσεις που μου έδωσε και γραφει εως και την 14η εβδομάδα. 

Ο ίδιος γιατρός ή έχεις αλλάξει; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η mpounio είπε:

Πόσων εβδομαδων είσαι τώρα που πήγες? 

Και εγώ ανυπομονώ για τη Δευτέρα, θα είμαι στη 15 εβδομάδα. 

Έχω μπει στην 16 βδομάδα και δυο ημερών σήμερα 😊😊😊😊

Εμενα με είπε να πάω όταν θα είμαι 16 εβδομάδων😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η mpounio είπε:

Τα fillicine μου είχε πει ο γιατρός εως και 14η εβδομάδα να τα παίρνω και μετά stop. Εσάς μέχρι πότε σας είπε? 

Εγώ που πήγα εχθές στην γιατρό μου δεν μου το έκοψε το συνεχίζω κανονικά εγώ είμαι 16 εβδομάδων😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η mpounio είπε:

Τα fillicine μου είχε πει ο γιατρός εως και 14η εβδομάδα να τα παίρνω και μετά stop. Εσάς μέχρι πότε σας είπε? 

Εμένα μου είπε την τελευταία φορά ότι θα το παίρνω σε όλη την εγκυμοσύνη ...

Δημοσίευση

Καλημέρα σας και από εμένα.. Και εμένα ο γιατρός μου μου είπε είτε ντεπόν η παναντολ μέχρι 6 συνολικά την ημέρα ( 2 την φορά)... αλλά γενικά προσπαθώ να τα αποφύγω η αν χρειαστεί να πάρω μόνο ένα.. Πήγαμε σήμερα στον γιατρό μας επιβεβαίωσε ότι είναι κοριτσάκι.. κλείσαμε την 18η εβδομάδα και η μικρή είναι 197 εκατοστά.. μας είχε γυρισμένη πλάτη όμως και έτσι ο μπαμας που για πρώτη φορά μπήκε μέσα μαζί μας δεν μπόρεσε να δει προσωπάκι. στις 24 τώρα που έχουμε Β επιπέδου...!! Εύχομαι σε όλες σας να δείτε σύντομα τα μωράκια σας και να είναι όλα καλά και χαρούμενα μέσα στις κοιλίτσες σας.🥰👨‍👩‍👧

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Dioni20 είπε:

Κι εγώ τέλη Νοέμβρη είμαι...27 με 30 !!! Και η @annatsak νομίζω είναι στην ίδια εβδομάδα με εμένα...

14w 6d σήμερα...

Depon κι εμένα μου είπε επιτρέπεται αλλά και πονοκέφαλο που έχω προσπαθώ να το αποφύγω...δεν ρώτησα όμως κι εγώ τι τύπο ντεπον....μήπως δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά;Τα mg δεν μας ενδιαφέρουν; Αν είναι 500mg το χάπι και 500mg το αναβράζον υποθέτω είναι το ίδιο... 

Εγω 28/11 η γιατρός με είχε 26/11 αλλά στην αυχενική μ το άλλαξαν!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...