Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εκ πείρας να σου πω ότι αυτά είναι απλά πιθανότητες κ δεν μπορείς να κανεις κάτι άλλο από το να παρεις ασπιρίνη, προληπτική θεραπεία. Στον γιο μου είχα παρόμοια αποτελέσματα με τα δικά σου κ ομως όλα πήγαν καλά! στην κόρη μου αν θυμάσαι όλα ήταν τέλεια κ στο τελος είχα ένα iugr μωράκι, που επίσης είναι μια χαρά!!! Μην αγχώνεσαι (το κλασικό) αλλα, η δεύτερη εγκυμοσύνη κ μετά από σύντομο διάστημα από την πρώτη είναι δύσκολη, πιο κουραστική λιγότερες αντοχές όποτε να ξεκουράζεσαι οταν μπορείς. Να παίρνεις την ασπιρίνη σου, να πίνεις αρκετό νερό, να περιορίσεις λίγο το αλάτι, να μετράς κ την πίεση σου που κ που, κ να περπατάς!! Εμένα αυτά με είχε συμβουλέψει η γιατρος μου στον γιο μου! Στην β επιπέδου θα δεις π θα μειωθεί η πιθανότητα αυτή κ οι ροές θα είναι κ καλύτερες
    • Καλησπέρα κορίτσια... χαίρομαι που είστε όλες καλά.. Εγώ προβληματίζομαι λίγο γτ όταν μπήκα στο τσατ gpt και έβαλα τις μετρήσεις του μπέμπη μου, τον έβγαλε κάτω από τον μέσο όρο στο βάρος... Στις 23+5 μου τον έβγαλε ο γιατρός 591gr. Βέβαια δε μου έχει πει κάτι,  αλλα εμένα μου φαίνεται λίγο μικρούλης 
    • Κορίτσι μου σε θυμάμαι όταν προσπαθούσα για το πρώτο μου παιδάκι…συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Είσαι πολύ δυνατή κ θα τα καταφέρεις οπως κ με τις αλλες εγκυμοσύνες κ τα αλλά παιδάκια σου!! 
    • Όλα καλά αφού έδωσα παραίτηση κ Ησύχασα 😅  κυλάει πραγματικά πολύ γρήγορα!!! Εμένα σήμερα έκλεισε 11 μηνών 🥹🥹 είμαστε πολύ καλά!! Τρώει κοιμάται είναι ένα εύκολο μωρό, έβγαλε 4 δοντάκια τα έβγαλε 10 μηνών περίπου…
    • Κορίτσι μου συγχαρητήρια καταρχάς 💕💕💕💕 πως νιωθεις πως είσαι με συμπτώματα κτλ;;    εμενα 11 μηνών είναι έκλεισε σήμερα!! Γενικά είναι ένα μωρό πολύ καλό σε όλα κ με το φαγητό κ με τον ύπνο! Εμένα πάει βρεφικό από 5 μηνών… μπουσουλισε κ εμένα όταν ήταν 8 μηνών παλαμάκια κ γεια κάνει από 6 μηνών περίπου κ έχει 1 μήνα περίπου που άρχισε να μας δείχνει… τρώει κομματάκια κ επιτελους μαγειρεύω για όλους το ίδιο φαγητό!!    μην αγχώνεσαι για τα παλαμάκια γιατί ο γιος μου τα έκανε μετά που έκλεισε ενός…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...