Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Kiddoη τέλεια λύση τα σκυλάκια σας για το BLW 😆 ταΐζεις τους πάντες σε ένα γεύμα 😆 Θέλει σίγουρα κάτι κάτω στο πάτωμα όπως λέει η @Kallia.Geo αλλιώς θα πρέπει να μαζεύεις συνέχεια. Εγώ για αυτό δεν το πολύ έκανα στον μεγάλο, τα λυπομουν τα φαγητά που πήγαιναν χαμένα 😢 το σταμάτησα μετά από μια βδομάδα προσπάθειας. Αλλά λέμε τώρα στον μικρό, επειδή ξεκίνησε από νωρίς πουρεδες και τέτοια, μιας και που πλέον ανοίγει καλά το στόμα και έβγαλε και 2 δοντακια, εκεί από τον 7ο να το ξεκινήσουμε. Μήπως πάει καλύτερα και τρώει περισσότερα φαγητά απ' τον μεγάλο.  Κατά τα άλλα, κάναμε τα 3 εμβόλια μας, έκανε κάτι δέκατα αυτή τη φορά με το bexero, αλλά τίποτα σημαντικό. 8.390 κιλά και 71,5 εκ το θρεφταρι μας!! 🤩 Εμάς πάλι το αντίθετο @Kallia.Geo, τώρα δύο μέρες ξεκίνησε να μπουσουλαει με την όπισθεν κι έχει καθαρίσει όλο το σπίτι 😆 στην αρχή της εβδομάδας έκανε και κάτι βαρελάκια κόντεψε να μου φύγει απ' το κρεβάτι!! Όλα μαζεμένα! Μας πέθανε όμως με το άλμα αυτό το διάστημα, μόνο γκρίνια ήταν αλλά τσουπ, όλα αυτά μαζεμένα, συν τα δύο δόντια... 😵😵 Ευτυχώς δύο μέρες τώρα κοιμάται καλύτερα, μόνο 2 φορές ξύπνημα και ύπνος από τις 8 έως τις 6, όπως κι ο μεγάλος! Θα το χαρούμε όσο διαρκέσει κι αυτό 😅
    • Δυστυχώς ο καθένας κοιτάει την πάρτη του καλώς ή κακώς αλλά μια καλή ανθρώπινη κουβέντα το θεωρώ αυτονόητο. Έχω βρεθεί πριν προσπαθήσω για παιδί να μου πουν 2 συναδέλφοι για εγκυμοσύνες κ ότι σταματάνε κ όμως χάρηκα τόσο πολύ παρόλο που ζορίστηκα!!! Κ δεν το παίζω ούτε καλή ουτε τπτ κ αυτό με απογοητεύει γενικά σαν κοινωνία πως έχουμε καταντήσει έτσι κ σε αυτό κ σε πολλά αλλα θέματα 🫤 
    • Μια χαρα εισαι! Τελειες οι τιμες σου! Κι εγω εκπαιδευτικος. Εγω δει τετοια περιστατικα στο σχολειο. Αντι να υπαρχει βοηθεια πως θα βγαλει ο ενας το ματι του αλλου ειναι.
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά σχεδόν 3 χρόνια προσπαθούμε κ έχω μείνει έγκυος κ φυσιολογικά κ με εξωσωματική κ απλά μαζεύουμε τα κομμάτια μας για την επόμενη ετ!!! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😊 Την πρώτη φορά πριν 2 χρόνια που έμεινα φυσιολογικά σταμάτησε η καρδιά στην 9η εβδ κ κάναμε εξετασεις κ στο εμβρυο κ σε εμάς κ δεν βρέθηκε κάτι στο έμβρυο. Τα υπόλοιπα που βρήκαμε διορθώθηκαν πχ θρομβοφιλια (που ίσως έφταιγε αυτό αλλά κανεις δεν είναι βέβαιος) κ τώρα στην εξωσωματική με δίδυμα είχα αιμορραγία κ απεβαλλα φυσικά στην 6η εβδ, την επόμενη φορα θα παμε με πιο πολλα φάρμακα.  Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις κ απλά μάλλον ήμασταν άτυχοι γτ τα έχουμε ψάξει-διορθώσει σχεδόν όλα!! Λέω σχεδόν γτ υπάρχουν τόσα που μπορεί να έχει ένας οργανισμός.Το καλό είναι ότι έχουμε εμβρυακια κ απλά ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί!!!
    • Ήμουν πόση ώρα στο προηγούμενο post σου και κοιτούσα αυτό το "κουτάλι" και δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι... Το googlαρα κιόλας ως "weird BLW baby spoon" χωρίς να περιμένω τίποτα, όμως βρήκα! Δεν είχα ιδέα... 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...