Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεια σας ...!

Recommended Posts

Αγαπημένες μου καλησπέρα !!!! Καταρχήν είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το φόρουμ με εσάς όλες ! Δευτερον ρε κορίτσια έχω απορία ... Τι θα γίνει με αυτή την συχνοουρια ??? Μιλάμε είμαι στο τέλος της 19 βδομάδας μπαίνω πρώτα ο Θεός στην 20η και κάνω συνέχεια τσισα μα συνέχεια ... Μπορεί σε μισή ώρα να πάω και δύο φορές ... Έχει καμία τέτοια συμπτώματα??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 15 ώρες, ο/η Ele91na είπε:

Αγαπημένες μου καλησπέρα !!!! Καταρχήν είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το φόρουμ με εσάς όλες ! Δευτερον ρε κορίτσια έχω απορία ... Τι θα γίνει με αυτή την συχνοουρια ??? Μιλάμε είμαι στο τέλος της 19 βδομάδας μπαίνω πρώτα ο Θεός στην 20η και κάνω συνέχεια τσισα μα συνέχεια ... Μπορεί σε μισή ώρα να πάω και δύο φορές ... Έχει καμία τέτοια συμπτώματα??

Γεια σου και πάλι κοριτσι! Επειδη βλεπω ειμαστε ακριβως στα ιδια Και με ιδια συμπτωματα ιδια εβδομαδα,να σου πω πως οτι εχω δει σε αναρτηση σου το εχω και εγω σαν συμπτωμα! Εγω ακομα νιωθω το φουσκωμα και την πιεση κατω χαμηλα ,ειδικα αν δεν εχω παει τουαλέτα! Εχεις νιωσει το μωρο???

Ναι το έχω νιώσει και σχετικά πολύ νωρίς ... Χτυπάει γενικά όχι όλες τις ώρες είναι με τις μέρες του 😂... Φούσκωμα και πίεση χαμηλά αν δεν πας τουαλέτα τουλάχιστον μία φορά την μέρα και ας είναι σκληρά θα έχεις φούσκωμα ... Η πίεση που λες περιέγραψε μου την ... Μήπως μπορώ να βοηθήσω. ... Αυτό που με ταλαιπωρεί ειλικρινά είναι η συχνοουρια εμένα ... Και αγχώνομαι γιατί είναι η πρώτη φορά και όλα τα νιώθω άγνωστα ... Σε γενικές γραμμές ενημερώνομαι από την μαία ...

Επίσης θα ήθελα από μια κοπέλα να μου απαντήσει στο αν έχει νιώσει σαν χτύπημα μέσα στο κέντρο της μήτρας σαν να χτυπάει το παιδί ...... Ένιωσα σήμερα έτσι δύο σαν χτυπήματα που μόλις έκατσα πέρασε ... Το έχω ξανά νιωσει και δεν έδωσα σημασία ... 

στις πριν 21 ώρες, ο/η Ele91na είπε:

Ναι το έχω νιώσει και σχετικά πολύ νωρίς ... Χτυπάει γενικά όχι όλες τις ώρες είναι με τις μέρες του 😂... Φούσκωμα και πίεση χαμηλά αν δεν πας τουαλέτα τουλάχιστον μία φορά την μέρα και ας είναι σκληρά θα έχεις φούσκωμα ... Η πίεση που λες περιέγραψε μου την ... Μήπως μπορώ να βοηθήσω. ... Αυτό που με ταλαιπωρεί ειλικρινά είναι η συχνοουρια εμένα ... Και αγχώνομαι γιατί είναι η πρώτη φορά και όλα τα νιώθω άγνωστα ... Σε γενικές γραμμές ενημερώνομαι από την μαία ...

Οταν δεν παω τουαλετα το νιωθω λες και κατι μου πιεζει τη μητρα τις ωοθήκες κλπ! Συχνοουρια εγω δεν εχω ιδιαίτερη να σου πω την αληθεια απλως με πιανει πολυ αποτομα! Εκει που καθομαι και ειμαι μια χαρα ,ξαφνικα δεν κρατιεμαι!! Νομίζω πάντως πως δεν ειναι κατι να σε απασχολει η συχνοουρια τοσο!

Καλησπερα λογικα ειναι ζωηρο και εσενα το ζουζουνι σου εγω στο πρωτο που ειναι ζωη να εχει φουλ ζωηρο παιδι ειχα τα χτυπηματα που λες, μην φοβασαι απλα στο κεντρο της κοιλιας ειναι ανοικτοι οι κοιλιακοι και εχεις μονο δερμα οποτε ποναει πιο πολυ απο τα πλαινα χτυπηματα!! ΧΑχαχχα και που εισαι ακομα θυμαμαι στον 9 με κλωτσουσε τοσο πολυ που αναγκαζομουν να πηγαινω για περπατημα μηπως κοιμηθει και ηρεμησω πονουσε πολυ! 

Αχχχχχχ πόσο με βοηθάτε !!!! Μακαρι να είναι αυτό ... Φοβάμαι γιατί είχα και τσουξιματα χωρίς να έχω ουρολοίμωξη  μικρόβιο ενοοω ήταν πολύ εντάξει τα πυοσφαιρια και μου έδωσε μαγνήσιο ... Μάλλον κάνει συσπάσεις η μήτρα από ότι κατάλαβα ... Βρε κορίτσια μου τι άγχος έχω περασει τρεις μέρες ... Μαγνήσιο μου έδωσε πρωί βράδυ ... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...