Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ele91na

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  90
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Ele91na's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

31

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Καλησπέρα κορίτσια !!!! Έχω ένα αγοράκι 26 ημερών κάνω αποκλειστικό θηλασμό και το πρόβλημα μου είναι οι κολικοί ... Την ώρα που τον έχω και θηλάζει διπλώνει και κλαίει ασταμάτητα με λιγμους ! Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω ?? Έχω μιλήσει με παιδίατρο μου έδωσε στην αρχή τις αλμορα ντροπς αλλά τιπιτα δεν κανουν και μετά τις ινφακολικ μέχρι 7 φορές την μέρα πριν τα γεύματα 5ml και μου είπε να κάνω και συνδιασμό των δύο αν θέλω .. όμως τον βλέπω ότι μετά τις αλμορα στο γεύμα διπλώνει και σφίγγεται και πονάει ! Έχετε κάποια λύση μανουλες ??
 2. Να πω ευχαριστώ?? Είναι λίγο ... Να σαι καλά θα το ψάξω !!
 3. Κορίτσια καλησπέρα !! Νεα μανούλα εδώ 6 ημερών ο μικρός ! Παλεύω με τον θηλασμό ! Κοιμάται και αργεί να πιει και γεμίζουν οι μαστοί ! Ανησυχώ μήπως πάθω μαστίτιδα ... Υπάρχει περίπτωση να πάθω ?? Ξέρει καμία να με βοηθήσει ?? Δεν βόλευεται με τιποτα είναι νευρικός με τις θήλες.
 4. Όπως τα λες είναι !! Ευτυχώς είχα και εγώ πείσμα ... Να είμαστε όλες καλά !! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για αυτό το σάιτ μου έδωσε μήνυμα και μπράβο μας πραγματικά ! Δεν σας ξεχνώ είμαι εδώ ότι χρειασθεί οποία κοπέλα ότι κι αν είναι και μπορώ να βοηθήσω !!!
 5. Επίσης φοβερή εμπειρία ... Εύχομαι να την ζήσουμε όλες οι μανουλες του κόσμου
 6. Πήγα με Φ.Τ και ειλικρινά το ξανά έκανα ! Μην φανταστείτε ότι είναι εύκολο καθόλου όμως βρίσκεις δύναμη .. τώρα με τον θυλασμο τα έχω βρει λίγο μπαστούνια όχι για το πώς να το κάνω ειναι η αρχή και δεν έχει γάλα μέσα το στήθος και δεν χιρταινει ο μικρός και φοβάμαι
 7. Κοριτσιαααααααααααααα καλησπέρα !! Γεννησαμε !!!!!!!!
 8. Εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά !! Ειλικρινά !!! Υπομονή με την ζέστη κοντευουμεεεεεεεε ☺️☺️
 9. Κορίτσια καλημέρα !!! Γενναμε !!!!! Αν δεν ήταν λίγο στραβά θα είχαμε γεννήσει ! Ανεβαίνω Αθήνα !!! Και Πέμπτη καρδιοτοκογραφο πως το λένε !!!! Μου έκανε και μια εξέταση που δεν θα σας πω για να μην πονέσετε !! ☺️ Ότι είναι θα σας ενημερώσω !! Δεν είναι θέμα απλών αερίων είναι και μαζί με πονακια περιόδου .... Χαμηλώνει το παιδί και είναι έτοιμο να βγει και το σώμα έτοιμο να το υποδεχτεί !!!
 10. Δεν κάνω πολύ όμως πολύ λίγο με πιάνει ... Και νιώθω πολλά πολλά αέρια
 11. Καλησπέρα !! 38 βδομάδων κορίτσια ... Έχει καμία ενοχλήσεις στο έντερο .. με πονούσε σήμερα και σαν λιγο πονοι περιοδουόχι πολυ έντονα και λίγο λίγο κακακια νερουλά... Έχει καμία τέτοια συμπτώματα ?
 12. Δεν είναι μηνιατικο είναι βάση ένσημα το τι είσαι δηλωμένη! Εγώ ήμουν πιο λίγο από χρόνο και 6 ωρη και πήρα σχεδόν 300€ από εργοδότη από κει θυμάμαι γιατί δεν τα πάω καλα με αυτά ! Ξέρω όμως ότι περιμένουμε ένα ποσό δεν ξέρω τώρα με βαση το ποσό καιρό εργαζόμαστε
 13. Ναι ναι το γνωρίζω αυτό !! Όμως τώρα πήρα μόνο αυτό της μητρότητας ! Εσύ για τα δεύτερα θέλεις?? Εννοώ μετά την γέννα??
 14. Εγώ έχω πάρει αυτά του ΙΚΑ το επίδομα μητρότητας και του εργοδότη .. πρέπει να περιμένω κι άλλο επίδομα ??
 15. Να σου ζήσει !!!!!! Εγώ είμαι Πητ 25/8 !! Ούτε εγώ εχω κάνει καρδιοτοκογραφο .. περιμένω να με δει να μου πει τι θα κάνουμε γιατί είμαι και σε νησί εγώ πρέπει να ανέβω Αθήνα !!!
×
×
 • Προσθήκη...