Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθόλου συμπτώματα...

Recommended Posts

Κορίτσια Καλημέρα!! Τελευταία περίοδο είχα στις 17.02 

Εχθές έκανα τεστ κ μου βγήκε θετικο.

Με αναγραφη εβδομαδων 1-2... αυτο σημαινει πως τοτε πιθανως εγινε η συλληψη σωστα;

Αν εξαιρέσεις όμως την καθυστέρηση, κ τους απλούς πόνους περιοδου που νιώθω, δεν έχω κάποια άλλα συμπτώματα. Ούτε πρήξιμο στήθους, ούτε κουραση, τπτ... Έχει καμία σας παρόμοια εμπειρια; έχω αγχωθεί λίγο, μήπως δεν είναι καλα σημάδια όλα αυτά. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!😊

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Sofi ☆ είπε:

Με αναγραφη εβδομαδων 1-2... αυτο σημαινει πως τοτε πιθανως εγινε η συλληψη σωστα;

Αν εξαιρέσεις όμως την καθυστέρηση, κ τους απλούς πόνους περιοδου που νιώθω, δεν έχω κάποια άλλα συμπτώματα. Ούτε πρήξιμο στήθους, ούτε κουραση, τπτ... Έχει καμία σας παρόμοια εμπειρια; έχω αγχωθεί λίγο, μήπως δεν είναι καλα σημάδια όλα αυτά. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!😊

Συγχαρητήρια!!!!!Μ εναν πόνο κοπελίτσα!!!!!!Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τρομερα συμπτωματα απ οτι εχω διαβασει και ειναι και πολυ νωρις!!!Καλου κακου προσεχε τις κινησεις σου μη σηκωνεις πολλα βαρη κτλ!!!!Μπράβο!!!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofi ☆ είπε:

Είμαστε κοντά στις ημέρες εμένα τελευταία περίοδος 12-2 και εγώ με πονάκια είμαι αλλά εγώ που και που έχω και ζαλάδες και ανακατωσούρες και πολύ ύπνο κουράζομαι και εύκολα μην νομίζεις ότι όλες οι εγκυμοσύνες είναι ίδιες σε εμένα μπορεί να είναι έτσι σε εσένα μπορεί να μην έχει καθόλου σημάδια εγκυμοσύνης έκλεισες ραντεβου στον γιατρο σου???

στις πριν 6 ώρες, ο/η Sofi ☆ είπε:

Μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνηηηη😊ειναι πολυ νωρις για συμπτωματα .Μην ψαχνεις να τα βρεις .να σου πω μονο αυτο μπορει να μην εχεις καθολου .δεν ειναι υποχρεωτικο .Για .πχ ειχα μονο πονο περιοδο που και που .Συνηθως ομως αν κανεις κορυφονονται απο 10η εβδομαδα εως 13 η και οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα εχεις συχνοουρια και πιεση στο στομαχι ...πιο μετα αυτα ομως!,καθε οργανισμκς αντιδρα αλλιως!!!τι ωραια λοιπον απολαυσε τοοοο😇😇😇

Σας ευχαιρστω πολύ κορίτσια για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας!!! 😊

Ραντεβού στον γιατρό έκλεισα την Τετάρτη 24.03

Μια καλή εγκυμοσυνη σε όλες εύχομαι!!❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...