Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλη Σαρακοστη Χρειάζομαι την βοηθεια σας.Αναζητω Γκοναλ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα ηθελα την πολύτιμη βοήθεια σας 🙏🏼🙏🏼

Επειδή πηγαίνω με προεμφυτεύτικο έλεγχο δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο  να μαζεψω υγιές εμβρυα ωστε αναγκαζομαι και κάνω τροποποιημένους και κανονικές διεγερσεις😭😭😭

θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας ..Χρειάζομαι  .. γκοναλ για  να κανω την επόμενη προσπάθεια μου που ελπίζω και η τελευταία. Όποια μπορει θα είμαι ευγνώμων ειλικρινά.

Εύχομαι το συντομότερο ολες να γίνουμε μανούλες.....και οι μανούλες να χαίρεστε τα ζουζούνια σας ..γερά και καλοτυχα❣❣❣

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Soulful είπε:

Κορίτσι μου έχω μια gonal κλειστή στο ψυγείο που λήγει τον Ιούνιο κ μια arvekap που ληγει του χρόνου.Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα στείλε μου μνμ να συνεννοηθούμε να σου στείλω.

Βρε κορίτσι βοήθησε με λίγο.Που πάω να δω το μνμ;Ψαχνω γιατί νομίζω γιατί μου έστειλες νομιζω αλλά γενικώς δν έχω πρόσβαση στα μνμ.Πως το άλλαξαν το φόρουμ έτσι;!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Soulful είπε:

Βρε κορίτσι βοήθησε με λίγο.Που πάω να δω το μνμ;Ψαχνω γιατί νομίζω γιατί μου έστειλες νομιζω αλλά γενικώς δν έχω πρόσβαση στα μνμ.Πως το άλλαξαν το φόρουμ έτσι;!!

Εχουν κανει update to site k ολες ειχαμε προβλημα.εγω να φανταστεις μπαινω απο το μαιλ μου για να δω τα μηνυματα διοτι ειμαι απο κινητο κ δε μου τα δειχνει...

Δημοσίευση

Κορίτσι μου σου έχω στείλει. ..τα έχουν αλλάξει και εγώ παιδευομαι παρα πολυ ..

Χίλια ευχαριστώ 

Νεφέλη μου το ευχαριστώ είναι μικρό...Κάθε ευτυχία ολόψυχα  ..να χαίρεσαι τα αστέρια σου ...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Χρόνια πολλά 

Να ευχαριστήσω ολόψυχα το κορίτσι πού με βοηθησε και συμπλήρωσα τις μονάδες μου.

χίλια χιλια ευχαριστώ 

Εύχομαι να είναι η τελευταία μου και επιτέλους να τα καταφέρω μετα απο 11 χρόνια προσπαθειών και πολλών εξωσωματικων.

Εύχομαι ολες του χρόνου να έχουμε γεμάτες αγκαλιές 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sunset13 είπε:

Χρόνια πολλά 

Να ευχαριστήσω ολόψυχα το κορίτσι πού με βοηθησε και συμπλήρωσα τις μονάδες μου.

χίλια χιλια ευχαριστώ 

Εύχομαι να είναι η τελευταία μου και επιτέλους να τα καταφέρω μετα απο 11 χρόνια προσπαθειών και πολλών εξωσωματικων.

Εύχομαι ολες του χρόνου να έχουμε γεμάτες αγκαλιές 

Με το καλό!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...