Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καρδιά εμβρύου

Recommended Posts

Γεια σας! Ειμαι 7 εβδομάδων εγκυος και χτες ειχαμε το δευτερο (διακολπικο) υπερηχογραφημα. Περιμέναμε να ακουσουμε την καρδιά του εμβρυου αλλά τελικά μονο την ειδαμε στο μονιτορ να πάλεται. Ο γιατρός ειπε οτι ειναι ολα καλά. Αλλα εγω απογοητευτηκα γιατι περιμενα να ακουσω κ ηχο κ να μου πει παλμους. Και μου ειπε οτι χρειαζεται αλλο μηχανημα για να την ακουσει και δεν ειναι ακομα η ωρα. Τι εννοει; Μηπως εχει παλιο μηχανημα; Το σκέφτομαι συνεχεια από χτες. Εσεις ακουσατε κανονικα την καρδια του μωρου σας; Σας ειπε παλμους απο την αρχη; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 13 ώρες, ο/η Anthi_34 είπε:

Γεια σας! Ειμαι 7 εβδομάδων εγκυος και χτες ειχαμε το δευτερο (διακολπικο) υπερηχογραφημα. Περιμέναμε να ακουσουμε την καρδιά του εμβρυου αλλά τελικά μονο την ειδαμε στο μονιτορ να πάλεται. Ο γιατρός ειπε οτι ειναι ολα καλά. Αλλα εγω απογοητευτηκα γιατι περιμενα να ακουσω κ ηχο κ να μου πει παλμους. Και μου ειπε οτι χρειαζεται αλλο μηχανημα για να την ακουσει και δεν ειναι ακομα η ωρα. Τι εννοει; Μηπως εχει παλιο μηχανημα; Το σκέφτομαι συνεχεια από χτες. Εσεις ακουσατε κανονικα την καρδια του μωρου σας; Σας ειπε παλμους απο την αρχη; 

Αφού την είδατε να πάλλεται και ο γιατρός σε διαβεβαίωσε πως είναι όλα καλά, να μην ανησυχείς 😊 Εμείς την ακούσαμε στις 7 εβδομάδες, αλλά ο γιατρός μου έχει ειδίκευση στους υπέρηχους και σύγχρονα μηχανήματα. Κάνε λίγη υπομονή και θα την ακούσετε στην επόμενη συνάντηση!

και εμενα το ιδιο ο γιατρος ειχει καλο μηχανημα και την ακουσα 7 εβδομαδων και μια μερα, και στο γιο την ειχα ακουσει λιγο νωριτερα, αλλα πραγματικα αν την ειδες να παλεται μην ανχοναισε σκεψου οτι δεν ειναι και πολυ καλο να την ψαχνει ο γιατρος στον γιο μου δεν του πετυχε με την πρωτη γιατι ημουν 6 και κατι και μου λεει θα κανω αλλη μια προσπαθεια αλλα αν δεν την ακουσουμε καλα δεν θελω να το κουραζω δεν ειναι για χορταση, οποτε δεν πειραζει την αλλη φορα θα ειναι μεγαλυτερο και θα την ακουσεις μην ανχοναισε! Το θεμα ειναι υπηρχε!

στις πριν 17 ώρες, ο/η Anthi_34 είπε:

6+4 πηγα κ ειδαμε σακους κ ακουσαμε καρδιες..κ παλμουσ Ειπε κ μιυ εδωσε κ χαρτι του υπερηχου.. πότε σου ειπε να ξαναπας; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...