Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΚΕΤΟΥ

baby sm

Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ, ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ, ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ, ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ, ΤΣΙΡΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ...ΕΙΜΑΙ ΌΟΟΟΛΗ ΑΥΤΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm καλωσηρθες στο παρεακι....;)

και με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου...:)

Εχει ηδη γινει συζητηση γι αυτο το θεμα και καποιες κοπελες που εχουν γεννησει η προκειται να γεννησουν συντομα στο ΜΗΤΕΡΑ εχουν παραθεσει αναλυτικα πληροφοριες και "τιμοκαταλογους".... θα ψαξω να στο βρω και θα στοα γραψω...οκ???

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…….

mama to be καλησπέρα!πριν 2 μήνες που πηγα για β'επιπέδου στο Μητέρα πέρασα απ το λογιστήριο και ζήτησα τις τιμές οι οποίες είναι οι εξής:

1-κλινο:Φυσιολογικος τοκετός(4 ημέρες):4650€

με καισαρική(5 ημέρες):5200€

με επισκληριδιο νάρκωση:+535€

2-κλινο:φυσιολογικος(4 ημερες):3250€

με καισαρική(5 ημερες):3450€

με επισκληρίδιο:+430€

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η JULIANA ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ

4ΚΛΙΝΟ-Φ.Τ. 1800-Κ.Τ. 2000

3ΚΛΙΝΟ-Φ.Τ. 2400-Κ.Τ. 2600

2ΚΛΙΝΟ-Φ.Τ. 3550-Κ.Τ. 3850

ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΩΡΟΥ&ΜΗΤΕΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΣΤΟ Φ.Τ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ.ΕΛΕΟΣ!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…..

Γλυκεια μου αν θελεις παρε τα τλεφωνα του νοσοκομειου και θα σου πουν με ασφαλεια το ακριβες ποσο και μαλιστα την περιοδο που γεννας γιατι αν θυμαμαι καλα καθε τοσο αλλαζουν οι τιμες . Το τηλεφωνο ειναι 2106869000 και ζητα να σε συνδεσουν με το λογιστηριο επισης το φαξ ειναι 2106899421-6869133 ,πορεις να το το στειλεις και με αυτο τον τροπο η να εποικοινωνησεις με το email info@mitera.gr αυτο ειναι στο τμημα μαιευτικης γυναικολογικης η με το τμημα εξυπηρετησης πελατων που ειναι custonerservice@mitera .gr

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ....ΔΕ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.... ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΕΔΩ....;)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....:)

scarlet30 έγραψε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ……

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η JULIANA ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ

4ΚΛΙΝΟ-Φ.Τ. 1800-Κ.Τ. 2000

3ΚΛΙΝΟ-Φ.Τ. 2400-Κ.Τ. 2600

2ΚΛΙΝΟ-Φ.Τ. 3550-Κ.Τ. 3850

ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΩΡΟΥ&ΜΗΤΕΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΣΤΟ Φ.Τ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ.ΕΛΕΟΣ!

[

Δηλαδη οι παραπανω τιμες ειναι για μια ημερα;;:ohmy:

ξερει καποιος να μου πει ποια ταμεια ειναι συμβεβλημενα με το μητερα και τι ποσοστο των εξοδων πληρωνουν;;

Λινακι... απ'ο,τι διαβασα...οι νεες τιμες αφορουν στο νεο ετος... ενω οι πρωτες ηταν μεχρι τελους του '08...:blink:

Για τα ταμεια δε γνωριζω τιποτα να σου πω....

Υ.Γ: Μ'εχεις μπερδεψει με τις αλλαγες στην εικονιτσα του προφιλ σου πια!!!!:P :laugh: :laugh: :laugh:

scarlet30 έγραψε:

Υ.Γ: Μ'εχεις μπερδεψει με τις αλλαγες στην εικονιτσα του προφιλ σου πια!!!!:P :laugh: :laugh: :laugh:[/quote

Τι να πω...εχω την αισθηση οτι με ανανεωνει:laugh: :laugh: :laugh:

ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Εγω γεννησα στο ιασω και βλεπω οτι εχει μεγαλη διαφορα στις τιμες με το μητερα. Δεν εκανα ερευνα γιατι ο γιατρος μου ηταν στο ιασω και θα γεννουσα εκει ετσι κι'αλλιως.:huh:

καλα μετα απο 9 μηνεσ που γεννησα στο μητερα τοσο πολυ ανεβηκαν;;;;κοριτσια πληρωσα 1700 στο γιατρο, 1350 στο 3κλινο χωρισ επισκληριδιο και τα βλαστοκυτταρα μου πηγαν 2050

ελεοσ γενναμε δεν γινομαστε μετοχοι....:silly: :silly: :silly:

καλησπέρα!είμαι καινούριο μέλος στην παρέα σας,αν κ παρακολουθώ τις συζητήσεις σας από την αρχή της εγκυμοσύνης μου!είμαι στην 22η εβδομάδα,έχω ΠΗΤ 18/6, κ θα γεννήσω μάλλον στο διαβαλκανικό,στη θεσσαλονίκη.ξέρει μήπως κάποια κοπέλα το κόστος εκεί;θα τους κάνω βέβαια κ μια επίσκεψη για να ενημερωθώ,αλλά καλά θα ήταν να είχα κάποια ιδέα!;)

καλως μας ηρθες . Περα απο τις τιμες που σου εγραψε η scarlet30 οποια το εχει ψαξει το θεμα εγω θα ενημερωσω εσενα αλλα και ολες τις κοπελες οτι εως και το 2006 δεν καλυπταν τα εξοδα του μωρου δηλαδη θερμοκοιτιδα η οτιδηποτε αλλο .Τωρα εχει γινει με ολα τα ιδιωτικα νοσοκομεια συμφωνια με τα ταμεια (σιγουρα το ικα και ενα μερος το τεβε )να καλυπτονται απο το ταμειο .Αυτο εγεινε επειδη το κοστος δαπανης στα ιδιωτικα ηταν πολυ μεγαλο και επαιρναν τα μωρα και τα πηγαιναν σε δημοσια νοσοκομεια (παιδων , κρατικο νικαιας , αλεξανδρας ελενα και οπου αλλου υπηρχε τμημα νεογνων )ετσι τα ιδιωτικα νοσοκομεια ειχαν προβλημα .Γι αυτο να το εχετε υποψη σας να ενημερωθειτε αν το ταμειο σας εχεοι καποια συμβαση με το εκαστοτε ιδιωτικο νοσοκομειο.

κοριτισα εγω με την πρόσαφαττη εμπειρία μου στο μητέρα...πριν ενα μήνα ακριβώς πληρωσα 5150 σε τρίκλινο δωμάτιο ...χωρίς γιατρό εννοείται...δεν έχω τιποτα άλλο να πω...ειναι πανάκρριβα το ξέρω αλλά τι να κάνεις...παντως στο 4 κλνο γινεται χαμός ειλικρινά...

ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ : ΕΞΑΚΛΙΝΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ:1890,00+730,00 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ : 2050,00+1040,00 - ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΦΥΣΙΟΛ.:1990,00+730,00 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ :2170,00+1040,00 - ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΦΥΣΙΟΛ:2090+730 ΚΑΙΣΑΡ:2250+1040 ΔΙΚΛΙΝΟ ΦΥΣΙΟΛ.:2850+730 ΚΑΙΣΑΡ:2990+1040 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :lol: ΣΟΥΙΤΑ ΦΥΣΙΟΛ.11950+730 ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 12800+1040.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΤΣΙ!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.

Αν παρεις σουιτα δινουν και σαμπανια...

Το ξερω γιατι κι'εγω στο ιασω γεννησα. Παντως ειναι πολυ καλο μαιευτηριο. Πληρως εξοπλησμενο και με μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας. Εχει πολυ καλη εξυπηρετηση, ειναι καθαρο και εχει πολυ ωραιο μενου...

Ενταξη ειναι ακριβο... αν ο γιατρος σου ομως ειναι εκει δεν εχεις επιλογες...:blink:

IRENEKANTE έγραψε:

κοριτισα εγω με την πρόσαφαττη εμπειρία μου στο μητέρα...πριν ενα μήνα ακριβώς πληρωσα 5150 σε τρίκλινο δωμάτιο ...χωρίς γιατρό εννοείται...δεν έχω τιποτα άλλο να πω...ειναι πανάκρριβα το ξέρω αλλά τι να κάνεις...παντως στο 4 κλνο γινεται χαμός ειλικρινά...

βρε Ειρηνακι μου, διαβαζω καλα???? πληρωσες 5150 χωρις το γιατρο??????

θα παθω!!!!!!!!!!!!!!!!!

την ειχαμε ξανανοιξει αυτη τη κουβεντα, αλλα δεν το ειχες προσδιορισει και καταληξαμε χωρις την επιβεβαιωση σου, πως θα εννοουσες ΟΛΟ το πακετο!!! με γιατρο κλπ!!

http://mammyland.com/index.php?option=c ... itstart=10

εγω πληρωσα τον Απριλιο, 2200 για το τρικλινο!(φυσιολογικο χωρις επισκληριδιο)

αν μιλαμε για ΤΕΤΟΙΑ αυξηση, αναθεωρω τις βαρυσημαντες δηλωσεις μου... δεν αλλαζω γιατρο με τιποτα κλπ!!!:(

κοριτσια κι εγω καινουργια ειμαι στο φορουμ.γενναω τον μαιο αλλα δεν εχω ιδεα απο τιμες τοσο της κλινικης οσο κ του γιατρου!τωρα ομως που θα παω θα τον ρωτησω...Θα γεννησω στη γενικη κλινικη θεσσαλονικης μηπως ξερετε απο τιμες εκει?εστω κ στο περιπου...?B)

κοριτσια μου πήγε ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ 5150..ο γιατρός μου πήρε 1300 κ η μαία 150 ευρώ (ήταν η μονη που αξιζε τα λεφτά της κ της έδωσα 250 ευρώ)...τα κέρατα μου πλήρωσα αλλά τι να κάνω....δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χρεώνουνε....

IRENEKANTE, να σου ζήσει το μωράκι!!!

5150 στο ΜΗΤΕΡΑ για τι δωμάτιο μιλάμε???? γιατί κοντεύει να μου έρθει εγκεφαλικό ΤΩΡΑ!!!

Αίσχος! Και εγώ Ιασώ θα γεννήσω λόγω γιατρού και μόνο. Η γιατρός μου ζήτησε 2300 με καισαρική και επισκληρίδιο. Τελείως κλέφτες είναι. Να φανταστήτε εξέταση για τοξόπλασμα στο Ιασώ 80 ευρώ και σε ιδιωτικό έξω 40! Αλλά την γιατρό μου την έχω 15 χρόνια και δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλο...Τέλοσπαντων να πάνε όλα καλά και χαλάλι για τα μωράκια μας κορίτσια.:huh:

as1cEWmFg2B0020MjcyYmR8MDAwODk5NmR8QmViaSBzZSBwZXJpbWVub3ltZSBzZQ.gif

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...