Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ δόξα το Θεό όλα καλά..Μπα μόνο ξεκούραση και παραλίες με άμεση πρόσβαση σημασία έχει να είναι καλά το σποράκι 😍
    • Πολύ θετικό το νέο με τη χοριακή!! Να προσέχεις όμως αρκετά στις διακοπές! Τα σημαδάκια αυτά δεν σημαίνουν απαραίτητα κάτι κακό. Να το παρακολουθείς ωστόσο. ❤️ Να προσέχεις, όχι πολλά περπατήματα, σκάλες κλπ!
    • Γεια σας κορίτσια..ίσως δεν το διευκρίνησα καλά..είχα κάνει χοριακή Πέμπτη και πήγα σήμερα, πέρασαν σχεδόν 2  24ωρα..όμως καλά που πήγα εν τέλει κορίτσια... Σήμερα το πρωί πάω τουαλέτα και βλέπω απαλά ροζ υγρά στο χαρτί σαν κηλίδα και στο εσώρουχο..άρχισα να τρέμω..πάω ξανακάνω χοριακή και ευτυχώς όχι μόνο διπλασιάστηκε αλλά πήγε και 282!! Ανακουφίστηκα τόσο πολύ..βέβαια ετοιμάζομαι για διακοπές και φοβάμαι λίγο μη ταλαιπωρηθώ..μου έγραψε και utrogestan...μου είπε να μη ακυρώσω τις διακοπές απλά να μη κουραστώ πολύ..το έχει περάσει καμμιά τόσο νωρίς..ξέρει από τι είναι;; 
    • Αχ κορίτσι μου ,επιβαρύνουμε τους εαυτούς μας όμως έτσι και αντί να ηρεμούμε αγχωνόμαστε περισσότερο,η κάθε γυναίκα είναι μια διαφορετική περίπτωση ,ο γιατρός σου σε παρακολουθεί και βλέπει αν πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω ή όχι !!! Προσπάθησε να το ευχαριστηθείς έστω και λίγο !!!! Και εγώ έτσι ήμουν όχι ότι δεν αγχώνομαι αλλά προσπαθώ να το ελέγχω και να μην διαβάζω πράγματα τα οποία δεν αφορά εμένα ,πριν την αυχενική στο ραντεβού με τον γυναικολόγο του λέω ,γιατρέ πότε μπορώ να ηρεμήσω ,η απάντηση στους ήταν έπρεπε να έχεις ηρεμήσει ήδη όλα κυλούν ομαλά ,μόλις του είπαν το τι διάβαζα εδώ μέσα και στο αγαπημένο μας γκουγκλ με λέει κακό του κεφαλιού σου ,η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική τα στατιστικά είναι διαφορετικά για την καθεμία μας ,δεν εγγυάται ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλος εννοείτε γιατί είναι και δίδυμα αλλά με λέει τώρα είσαι καλά και παραπάνω από καλά ,τα ίδια με είπε και ο εμβρυομητρικος,!!!! Για αυτό συνέχεια λέω εδώ μέσα ότι δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούμε άλλες περιπτώσεις γιατί μερικές φορές θέλουμε να το κάνουμε για καλό αλλά κάποια κοπέλα αγχώνεται παραπάνω και σκέφτεται αν συμβεί και σ' εμένα ???? Λάθος για εμένα !!!! Ο γιατρός μας λύνει όλες τις απορίες και το φόρουμ αυτό είναι για να δίνει κουράγιο η μία την άλλη και όχι να την αγχωνει !!!! Συγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα να τα βγάλω από μεσα μου ,μήπως και χαλαρώσουμε και λίγο ,και αρχίσουμε να γράφουμε και όμορφα πράγματα για να περνούμε τα πάνω μας 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...