Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Μαρτίου οι αγκαλίτσες θα φέρουν μωράκια στις κοιλίτσες!!!!!!!!!

manoula84

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η Kostef είπε:

Κορίτσια άκουσα καρδιά! 116 χτυποι! Μου το βρήκε λίγο μικρότερο αλλά δε φάνηκε να τον ανησυχεί, μου είπε στην αυχενικη θα μετρηθεί σωστά! Με πηραν τα ζουμιά στο ιατρείο χαχα!! 

μπραβο κοριτσι μου!!!ολα θα πανε τελεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 877
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είχα πει ότι δεν θα έλεγα τίποτα στον αντρουλη μου για τις υποψίες μου μέχρι να το σιγουρεψω γιατί δεν θέλω να του βάζω ιδέες χωρίς λόγο αλλά το καμάριου είχε κεφακια σήμερα οπότε έπρεπε να τον ενημερώσω γιατί δεν ξέρω τι τον πιάνει λίγο πριν την περίοδο και κοπανιετε 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Πωπω σε ευχαριστώ πολυ ❤❤❤ελπίζω αυτή τη φορά να είναι η τυχερή και να μην ξαναβγώ!!! 

Όλα τέλεια θα πάνε!!!! Αυτή τη φορά άκουσες καρδούλα ❤️ ❤️❤️❤️❤️

Γεια σας κορίτσια...είμαι κ γω σε προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι. Τον προηγούμενο μήνα είχα μια βιοχημική κ τώρα ελπίζω ο Απρίλης να είναι πιο τυχερός μήνας!!!!Καλή τύχη σε όλες μας!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Lacostaki είπε:

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Ελενακι12: ΓΈΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 29/06/20

🎂❤️

St3llina:Γέννησε αγορακι🍼💙

Frogel:Γέννησε κοριτσακι❤️🎂 

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20 🍼💙

Evie2:ΓΕΝΝΗΣΕ κοριτσακι13/10/20🎂🎂

Mt3508: ΓΈΝΝΗΣΕ:3/8/20αγορακι💙😙

💗🎂💗

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:αγορακι👶

Tzortzina123:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/08👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μάσα:ΓΕΝΝΗΣΕ 6/12/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💗🎂🌺👶

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eiffel:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Hope19:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kardoula1991:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Kallina:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ioannastr:ΘΕΤΙΚΟ👶 

BASOULA2:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σταυρι:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μαρινα22:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Beatrice:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Lactaki:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Prinssc1313:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Smurff88:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Natasha24:ΘΕΤΙΚΟ👶 

DIAMANTW:ΘΕΤΙΚΟ👶 

ζουζούνα*: ΘΕΤΙΚΟ :ΠΗΤ 22/07👶

Clairy:ΘΕΤΙΚΟ👶 

billibas:ΘΕΤΙΚΟ 👶 

annie: ΓΈΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ💙🍼💗🎂👶

anna90:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Starrr:ΘΕΤΙΚΟ👶 ΠΗΤ:05/07/21

Αna1989: ΘΕΤΙΚΟ👶

Celine:ΘΕΤΙΚΟ👶

Manoula84: ΘΕΤΙΚΟ👶 

Μaroulli:ΘΕΤΙΚΟ👶

Xrys_pa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Μarakii: ΘΕΤΙΚΟ  👶

maimoudaki92: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Kostef:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Κοριτσάκι μού εγώ γεννησα 8/8/20 αγορακι🥰🥰🥰 Συγχαρητήρια  στις εγκυουλες κ με το καλό !!! Και στα κορίτσια που προσπαθούν εύχομαι γρήγορα να έχουμε  ευχάριστα νέα να γεμίσει κ άλλο το πινακακι μας 😘🤩😍

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Tzortzina123 είπε:

Κοριτσάκι μού εγώ γεννησα 8/8/20 αγορακι🥰🥰🥰 Συγχαρητήρια  στις εγκυουλες κ με το καλό !!! Και στα κορίτσια που προσπαθούν εύχομαι γρήγορα να έχουμε  ευχάριστα νέα να γεμίσει κ άλλο το πινακακι μας 😘🤩😍

να σου ζησει!γερο και καλοτυχο να ειναι!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

να σου ζησει!γερο και καλοτυχο να ειναι!

Ευχαριστώ πάρα πολύ ντινακι μου να σαι καλα!🙂🙂🙂

στις πριν 7 ώρες, ο/η Tzortzina123 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Να σας ζήσει καλότυχη να είναι!!!

ΥΓ: Μην δώσεις σημασία στο άσχετο emoji στο πινακακι μπήκε κατά λάθος και δεν μπορώ να το αφαιρεσω

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Να σας ζήσει καλότυχη να είναι!!!

ΥΓ: Μην δώσεις σημασία στο άσχετο emoji στο πινακακι μπήκε κατά λάθος και δεν μπορώ να το αφαιρεσω

Καλημέρα ομορφιά μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ να σαι καλα 🥰🥰🥰 καλοτυχος θα ήθελες να πεις Αχαχαχχαχαχα δεν πειράζει καλέ δεν δίνω σημασία σε αυτά 😂😂😂

στις πριν 14 ώρες, ο/η Kostef είπε:

Κορίτσια άκουσα καρδιά! 116 χτυποι! Μου το βρήκε λίγο μικρότερο αλλά δε φάνηκε να τον ανησυχεί, μου είπε στην αυχενικη θα μετρηθεί σωστά! Με πηραν τα ζουμιά στο ιατρείο χαχα!! 

Μπράβο κορίτσι μου!! Πολύ χάρηκα!!  

Και πως να μη σε πάρουν τα ζουμια.....

Αααααχ!! Τι υπέροχα νέα!!

Τέλεια!!

Πότε θα ξαναπάς;

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε όλες;

Εγώ έκανα χθες όλες τις εξετάσεις για θρομβοφιλια, θυρεοειδούς, για ζαχαρο, για βιταμίνες, για σίδηρο..... 8 μπουκαλάκια αίμα μου πήραν.....βγήκα έξω κ κόντεψα να λιποθυμήσω, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ας είναι καλά κ δε πειράζει.....

Αυτή η αναμονή βέβαια δε παλεύεται. Κάποιες θα κάνουν καμία 10αρια μέρες να βγουν.....φφφφφ 

@manoula84 τι φιλινγκ έχεις μιας που πέφτεις μέσα; Θα την βρούμε την άκρη λες;;

Να είστε όλες καλά!!🙏💕

στις πριν 14 ώρες, ο/η Kostef είπε:

Κορίτσι μού Καλημέρα. Συγχαρητήρια 🤩🤩🤩 είναι απερίγραπτο συναίσθημα να ακούς την καρδούλα του μωρού σου 😘😘😘

στις πριν 32 λεπτά, ο/η EFI 1981 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!! Πολύ χάρηκα!!  

Και πως να μη σε πάρουν τα ζουμια.....

Αααααχ!! Τι υπέροχα νέα!!

Τέλεια!!

Πότε θα ξαναπάς;

Καλημερα!! Λέω να ξαναπάω σε 2 εβδομάδες ξανά εκεί που πηγα χθες. Είναι ο γιατρός που θα μου κάνει την αυχενικη διαφάνεια όταν έρθει εκείνη η ώρα παναγια μου! Έχει και τέλειο υπςρηχο! Από τον Απρίλη θα ξεκινήσω στο γιατρό του δημοσίου νοσοκομείου ππυ είχα στο γιο μου! 

Με το καλό να ακουσουμε και τα δικά σου νέα!!!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλημερα!! Λέω να ξαναπάω σε 2 εβδομάδες ξανά εκεί που πηγα χθες. Είναι ο γιατρός που θα μου κάνει την αυχενικη διαφάνεια όταν έρθει εκείνη η ώρα παναγια μου! Έχει και τέλειο υπςρηχο! Από τον Απρίλη θα ξεκινήσω στο γιατρό του δημοσίου νοσοκομείου ππυ είχα στο γιο μου! 

Με το καλό να ακουσουμε και τα δικά σου νέα!!!! 

Πολύ ωραία κορίτσι μου!! 

Όλα θα πάνε υπέροχα!!

Θετικές σκέψεις κ προσευχουλα (έτσι με συμβουλεύει πάντα ο άντρας μου)!!

Ευχαριστώ κ γω πολύ!! Μακάρι να έχω σύντομα καλά νέα να σας πω!! 

Φιλιά πολλά!! 😘😘

στις πριν 1 ώρα, ο/η EFI 1981 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε όλες;

Εγώ έκανα χθες όλες τις εξετάσεις για θρομβοφιλια, θυρεοειδούς, για ζαχαρο, για βιταμίνες, για σίδηρο..... 8 μπουκαλάκια αίμα μου πήραν.....βγήκα έξω κ κόντεψα να λιποθυμήσω, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ας είναι καλά κ δε πειράζει.....

Αυτή η αναμονή βέβαια δε παλεύεται. Κάποιες θα κάνουν καμία 10αρια μέρες να βγουν.....φφφφφ 

@manoula84 τι φιλινγκ έχεις μιας που πέφτεις μέσα; Θα την βρούμε την άκρη λες;;

Να είστε όλες καλά!!🙏💕

Καλημέρα κορίτσι μου και εγώ που έκανα χτες εξετάσεις αίματος έλεγα Καλά ακόμα θα μου ρουφάνε αίμα πότε θα τελειώσει και αυτό το βάσανο... Και εγώ μόλις μπήκα στο αμάξι για να με πάνε στο σπίτι ένιωσα έντονη ζαλάδα. Μου είπαν ότι Δευτέρα θα είναι έτοιμο... Τρία φύλλα εξετάσεις....

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Marakii είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου και εγώ που έκανα χτες εξετάσεις αίματος έλεγα Καλά ακόμα θα μου ρουφάνε αίμα πότε θα τελειώσει και αυτό το βάσανο... Και εγώ μόλις μπήκα στο αμάξι για να με πάνε στο σπίτι ένιωσα έντονη ζαλάδα. Μου είπαν ότι Δευτέρα θα είναι έτοιμο... Τρία φύλλα εξετάσεις....

Καλημέρα Μαράκι μου!!

Άσε, ήταν πάρα πολλές..... Άμα σου λέω 8 μπουκαλάκια σκέψου. Νόμιζα θα μου τελειώσει το αίμα 🙄🙄

Είναι όμως για καλό σκοπό κορίτσι μου!!

Ό,τι πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε.....

Εύχομαι να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα!!

Να μας ενημερώσεις ε;;

Τι εξετάσεις έκανες εσύ;

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τελικά τζάμπα η χαρά η ακατανομαστη άρχισε να έρχεται βέβαια ακόμα είναι καφέ ροζ το αίμα αλλά έχω πόνους οπότε πάμε παρακάτω 

Καλημέρα κοριτσια!

@Lacostaki πάμε γι αλλα...🌹Άνοιξη έρχεται, λουλουδάκια ανθίζουν, όλα είναι λίγο πιο όμορφα..Θα βγούμε κ από το lockdown...χαμός θα γίνει!!! 🤗 

Εμείς θα εκμεταλλευτούμε την κατάσταση και θα πάμε για μια σπερματέγχυση!! 🙂🌷

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τελικά τζάμπα η χαρά η ακατανομαστη άρχισε να έρχεται βέβαια ακόμα είναι καφέ ροζ το αίμα αλλά έχω πόνους οπότε πάμε παρακάτω 

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Μη στεναχωριέσαι. Την γνωρίζω αυτήν την απογοήτευση, την έχω βιώσει στο πετσί μου που λένε. Όμως αμέσως μόλις έρθει,παρόλο που με στεναχωρεί, βάζω κάποιους στόχους.Χαζους μεν, αλλά δε πειράζει. Τι εννοώ; Για παράδειγμα τώρα με την καραντίνα έβαλα 5-6 κιλά. Πάντα ήμουν 54-55 κ έφτασα 60. Λέω λοιπόν ότι είναι ευκαιρία να κάνω μια διατροφή έτσι ώστε όταν με το καλό θελήσει ο Θεουλης να μας στείλει το σπορακι μας να έχω περιθώριο να βάλω κ κάτι παραπάνω. Άλλο παράδειγμα να βάψω τα μαλλιά μου(γιατί έχω κ πολλά άσπρα από τα 23 μου, όχι τώρα που έφτασα 40). Να με βρει έτοιμη το μπουμπουκακι μου. 

Ξέρω ότι είναι χαζα, αλλά έτσι παίρνω λίγο τα πάνω μου κ ξαναπροσπαθω..... Σκέψου κι εσύ κάποια πραγματακια που μετά δε θα μπορείς να τα κάνεις κ κάνε τα τώρα. 

Θα έρθει το μωράκι σας στην κατάλληλη στιγμή με το καλό!!

ΥΓ. μη γελάς με αυτά τα παραδείγματα που σου έγραψα.. βέβαια αν θέλεις γελά!! Καλό κάνει😉😉

Τον επόμενο μήνα λοιπόν!!

Φιλιά πολλά 😘😘

στις πριν 27 λεπτά, ο/η EFI 1981 είπε:

Καλημέρα Μαράκι μου!!

Άσε, ήταν πάρα πολλές..... Άμα σου λέω 8 μπουκαλάκια σκέψου. Νόμιζα θα μου τελειώσει το αίμα 🙄🙄

Είναι όμως για καλό σκοπό κορίτσι μου!!

Ό,τι πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε.....

Εύχομαι να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα!!

Να μας ενημερώσεις ε;;

Τι εξετάσεις έκανες εσύ;

Τις αιματολογικές για τοξόπλασμα για λιστερια..σίδηρο ...έλλειψη βιταμινών.. ένα σωρό μου είχε γράψει!!!

στις Just now, ο/η Marakii είπε:

Τις αιματολογικές για τοξόπλασμα για λιστερια..σίδηρο ...έλλειψη βιταμινών.. ένα σωρό μου είχε γράψει!!!

Κατάλαβα..... Όλα καλά να είναι κοπέλα μου!!

Καλά αποτελέσματα να έχουμε!!🙏🙏

στις Just now, ο/η EFI 1981 είπε:

Κατάλαβα..... Όλα καλά να είναι κοπέλα μου!!

Καλά αποτελέσματα να έχουμε!!🙏🙏

Υπομονή κάνουμε κ θετικές σκέψεις!!!

Κρίμα. Κι εγώ περιμένω σήμερα. Αν δεν μου έρθει θα κάνω τεστ αύριο το πρωί. Αλλά έχει ήδη πρηστεί το στήθος μου οπότε δεν νομίζω να το γλιτώσω.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Μαργαρίτσ είπε:

Κρίμα. Κι εγώ περιμένω σήμερα. Αν δεν μου έρθει θα κάνω τεστ αύριο το πρωί. Αλλά έχει ήδη πρηστεί το στήθος μου οπότε δεν νομίζω να το γλιτώσω.

ποτε δεν ξερεις οσο δεν ερχεται ελπιζουμε!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η EFI 1981 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Μη στεναχωριέσαι. Την γνωρίζω αυτήν την απογοήτευση, την έχω βιώσει στο πετσί μου που λένε. Όμως αμέσως μόλις έρθει,παρόλο που με στεναχωρεί, βάζω κάποιους στόχους.Χαζους μεν, αλλά δε πειράζει. Τι εννοώ; Για παράδειγμα τώρα με την καραντίνα έβαλα 5-6 κιλά. Πάντα ήμουν 54-55 κ έφτασα 60. Λέω λοιπόν ότι είναι ευκαιρία να κάνω μια διατροφή έτσι ώστε όταν με το καλό θελήσει ο Θεουλης να μας στείλει το σπορακι μας να έχω περιθώριο να βάλω κ κάτι παραπάνω. Άλλο παράδειγμα να βάψω τα μαλλιά μου(γιατί έχω κ πολλά άσπρα από τα 23 μου, όχι τώρα που έφτασα 40). Να με βρει έτοιμη το μπουμπουκακι μου. 

Ξέρω ότι είναι χαζα, αλλά έτσι παίρνω λίγο τα πάνω μου κ ξαναπροσπαθω..... Σκέψου κι εσύ κάποια πραγματακια που μετά δε θα μπορείς να τα κάνεις κ κάνε τα τώρα. 

Θα έρθει το μωράκι σας στην κατάλληλη στιγμή με το καλό!!

ΥΓ. μη γελάς με αυτά τα παραδείγματα που σου έγραψα.. βέβαια αν θέλεις γελά!! Καλό κάνει😉😉

Τον επόμενο μήνα λοιπόν!!

Φιλιά πολλά 😘😘

κοιτα να δεις ασπρες τριχες εχω ολες κι ολες 3-4 οποτε το μαλλι δεν νομιζω να με απασχολησει ιδιετερα το μονο που ισως δεν θα μπορω να κανω οταν ερθει το σπορακι ειναι s@@ οπως το θελω οποτε αυτο λεω να το εκμεταλευτω οπως μπορω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..
    • Σωστά τα λέει η @Lisaki 80 ❤️ με ξηρό πάγο διατηρούνται όπως πρέπει τα φάρμακα. Η DHL υποστηρίζει την υπηρεσία που στην ουσία είναι για μεταφορά φαρμάκων.   
    • Κορίτσια μου Ελπίζω να είστε ολες καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! @Katiana1987 ελπίζω να ήσασταν οκ το βράδυ!! @Barbiee πραγματικά!!το καλύτερο δώρο 
    • Καλημέρα! πάντως μέχρι και έμβρυα μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, ή από κέντρο σε κέντρο. Το να μεταφερθούν φ΄αρμακα δεν είναι καθόλου δύσκολο, χρησιμοποιείται ξηρός πάγος  και όχι παγοκυψέλες.. Οι εταιρίες courier είναι πολύ εξοικειωμ΄ένες με τη διαδικασία.  Θυμάμαι πως όσο ήμουνα στην προσπάθεια, σχεδόν 3-4 χρόνια, ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν χ΄άριζε κάποιος φάρμακα.. Κάποτε η αγαπημένη μου @peacock μου είχε στείλει από Αθήνα φάρμακα με ξηρό πάγο.. Περίμενα το πακετάκι της πως και πως!  Στο λέω για να μην είσαι ποτέ τελείως απόλυτη, αν δεν βρεθεί κάποιος εκεί γύρω, μία άλλη γυναίκα, πιο μακριά μπορεί να το έχει ανάγκη.. 
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τον τοκετό σου και είστε και οι δύο καλά!! ❤️ Καλή ανάρρωση και στις δύο σας!! ❤️ Να είναι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη η μικρή σας!! 🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...