Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πολύποδας και αναζήτηση καλού γυναικολόγου στην Πάτρα


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

 

είμαι καινούργια στο φορουμ και ήδη αποσα εχω διαβάσει το έχω νιώσει σαν μια μεγάλη ψηφιακή αγκαλιά.

 

Είμαι 31 χρονών και απο τον Οκτώβριο ανακάλυψα πολύποδα στον τράχηλο.

Δεν έχω πόνους ή αιμορραγίες, παρά μόνο όταν στρεσάρομαι πολύ(έχω θέμα με το άγχος μου με επηρεάζει αφόρητα γενικά), μπορεί να υπάρχουν κάποιες σταγόνες αίματος.

Και ο κύκλος μου είναι σε γενικά πλαίσια καλός, παρόλο που έχω και πολυκηστικές.

 

Βέβαια στην αρχή σοκαρίστηκα, νόμιζα οτι εχω καρκινο και θα πεθάνω (ψύχραιμη αντιμετώπιση :P).

 

Ξεκίνησα λοιπόν να ψάχνω γυναικολόγους,  - δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω ονόματα γιατρών -, πήγα σε δύο και απογοητευτηκα πλήρως.

Πρώτα πήγα σε γυναίκα, ήταν σαν να βαριόταν και ενώ με είδε οτι ημουν σε μια κατασταση καπως αγχωδη και περιεργη, ηταν εντελως αδιαφορη.

Ουτε να εξηγησει ουτε τιποτα, παρα μονο μου τονισε 3-4 φορές το κοστος για την αφαιρεση του.

Και ασχετα με ολα αυτα, απο την πρωτη στιγμη δεν μου ενεπνευσε καθολου εμπιστοσυνη, σαν να μην ηξερε.

Εκανα τεστ παπ βεβαια και αιματος για καρκινικους δεικτες και ηταν ολα καλα.

 

Μετά πήγα σε άλλο γιατρο, πολυ πολυ γνωστο στην Πατρα, και πιστεψα οτι εκει θα βρω εμπιστοσυνη.

Ηταν πολυ χειροτερος δυστυχως, εντελως αδιαφορος και φυσικα κοστος αφαιρεσης τριπλασιο απο την προηγουμενη γιατρο.

Εχει διθυραμβικες κριτικες, ολες σχετικα με την εξωσωματικη.

 

Απο συζητησεις εμαθα οτι και αλλες γυναικες ειχαν την ιδια αντιμετωπιση οπως κι εγω, και ολες ηταν για απλα πραγματα ή μικροεπεμβασεις που δεν αποφέρουν ιδιαιτερο κερδος στην τσεπη.

Στις αλλες περιπτωσεις ωστοσο που ηταν με εξωσωματικη, εκει ηταν μια χαρα.

 

Δεν θέλω να τεκνοποιήσω άμεσα, ομως θελω στο προσεχες μέλλον και φοβαμαι μην γινει καποια ζημια ή το οτιδηποτε.

 

Τώρα ειμαι σε αναζητηση ενος καλου γιατρου και κυριως να ειναι ανθρωπος.

 

Ήθελα λοιπον να σας ρωτησω εαν γνωριζετε καποιον στην πατρα που να εχετε εμπειρια σχετικα.

 

Δεν ειχα ποτε πριν καποιο προβλημα, και η σκεψη της επεμβασης με φρικαρει και γενικως, ισως παραλογα, αλλα ολους αυτους τους μηνες το εχω παρει πολυ βαρια ψυχολογικα ολο αυτο.

 

Συγνωμη για το τοσο τεραστιο ποστ μου και ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...