Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tzortzia είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Μια ερώτηση σας είπαν κ εσάς προληπτικά στο μαιευτήριο ν κάνετε υπέρηχο ισχιων; 

Στην μεγάλη της φορούσα διπλή πάνα για να είναι πιο ανοιχτά τα ποδαράκια αλλά δε χρειάστηκε υπέρηχος. Βέβαια σε πολλά παιδάκια χρειάζεται. Δεν είναι κατι αυτί πάντως. Τωρα ακόμα δε μας είπε κάτι ο παιδίατρος 

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tzortzia είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Μια ερώτηση σας είπαν κ εσάς προληπτικά στο μαιευτήριο ν κάνετε υπέρηχο ισχιων; 

Ναι και ο παιδίατρο μας μας είπε να το κάνουμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Στην μεγάλη της φορούσα διπλή πάνα για να είναι πιο ανοιχτά τα ποδαράκια αλλά δε χρειάστηκε υπέρηχος. Βέβαια σε πολλά παιδάκια χρειάζεται. Δεν είναι κατι αυτί πάντως. Τωρα ακόμα δε μας είπε κάτι ο παιδίατρος 

Πήγατε σε κάποιο δημόσιο; 

Δημοσίευση
στις On 5/12/2021 at 6:14 ΜΜ, ο/η Maroulli είπε:

Ναι και ο παιδίατρο μας μας είπε να το κάνουμε! 

Πως είστε? Ξεκίνησε πίνει περισσότερο? Εμενα σταθερά εκεί στα 120 το περισσότερο. Σκέψου χθες το βράδυ στις 12 σαν τελευταίο γεύμα ήπιε 30 κ πιο πριν είχε πιει 90 στις 9.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Πως είστε? Ξεκίνησε πίνει περισσότερο? Εμενα σταθερά εκεί στα 120 το περισσότερο. Σκέψου χθες το βράδυ στις 12 σαν τελευταίο γεύμα ήπιε 30 κ πιο πριν είχε πιει 90 στις 9.

Μπα τα ίδια.. να σκάσω είμαι βρε παιδί μου με το ζόρι να πιει τα 120 και εμένα χτες στις 6 μισή γύρω στα 100  και μετά την ξυπνησα με το ζόρι στις 11 και ηπιε με το ζόρι 80 και το πρωί στις 6 μισή μετά από πάλη μισής ώρας ηπιε  100 Μέτα από τόσες ώρες και αντί να το πιει μονορουφι όλο τίποτα δεν ξέρω αλήθεια 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Maroulli είπε:

Μπα τα ίδια.. να σκάσω είμαι βρε παιδί μου με το ζόρι να πιει τα 120 και εμένα χτες στις 6 μισή γύρω στα 100  και μετά την ξυπνησα με το ζόρι στις 11 και ηπιε με το ζόρι 80 και το πρωί στις 6 μισή μετά από πάλη μισής ώρας ηπιε  100 Μέτα από τόσες ώρες και αντί να το πιει μονορουφι όλο τίποτα δεν ξέρω αλήθεια 

Άλλαξες μπουκάλι που σου είπε ο παιδίατρος? Κ εγω σχεδόν 1ώρα να πιει. Μέχρι που κλαίει. Δε θέλω να το παίξω ειδικός αλλά μια γενική ούρων αν εκανες?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Άλλαξες μπουκάλι που σου είπε ο παιδίατρος?

Δεν το θέλει καθόλου εκείνο άλλαξα και πιπιλα δε αυτό που έχω έβαλα με πιο πολλές τρυπες αλλά πίνει το ιδιο 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Maroulli είπε:

Δεν το θέλει καθόλου εκείνο άλλαξα και πιπιλα δε αυτό που έχω έβαλα με πιο πολλές τρυπες αλλά πίνει το ιδιο 

Μόνο του ξυπνάει ποτέ για να φάει? Εμενα σπάνια αλλά επειδή είμαι παθών απ την ουρολοιμωξη γιαυτό σ λεω κάνε μια ούρων. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Μόνο του ξυπνάει ποτέ για να φάει? Εμενα σπάνια αλλά επειδή είμαι παθών απ την ουρολοιμωξη γιαυτό σ λεω κάνε μια ούρων. 

Πέρα από το βράδυ ξυπνάει μόνη της για να φαει. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Κλαίει ασταμάτητα κ τρώει λίγο? Κ εμενα έτσι κάνει 

Βασικά λίγο λέμε εμείς ίσως τους φτάνει κ αυτό που πίνουν. Στο 24ωρο έχεις μετρήσει πόσο πίνει? Εμένα 600γρ περιπου

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Βασικά λίγο λέμε εμείς ίσως τους φτάνει κ αυτό που πίνουν. Στο 24ωρο έχεις μετρήσει πόσο πίνει? Εμένα 600γρ περιπου

Κλαίει μέχρι να της κάνω το γάλα και όχι πάντα...εκτός το ότι κάνει πάνω από 20 λεπτά να πιει το γάλα δεν το πίνει κ όλο...σίγουρα αν πεινουσε θα έτρωγε κ άλλο  .Απλά ο γιατρός  ου είπε ότι πρέπει να πινει πανω από 110 μλγια να πάρει τα κιλά που πρέπει  

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Χτες ηπιε γύρω στα 580 μλ. Σήμερα προς το παρόν στις 6 μισή ηπιε σχεδόν 110 στις 10 πάρα ηπιε 70 και τώρα ηπιε αλλά 60

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Καλημέρα πως είσαι κορίτσι μου;; μην αγχώνεσαι το καθε μωράκι έχει τον δικό του ρυθμό κ στομαχακι 

Ποσο είναι τώρα; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Maroulli είπε:

2 μηνών είναι τώρα...

Κορίτσι μου έτσι μου έκανε και εμένα η 1η μου κόρη και τώρα ακόμα π έχει φτάσει 8 την κυνηγάω για να φάει μια μπουκιά. 

Μπορεί απλά να μην είναι του πολύ φαγητού και αυτός ίσως να το διαπιστώσεις μεγαλώνοντας το μωρό σου 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tzortzia είπε:

Κορίτσι μου έτσι μου έκανε και εμένα η 1η μου κόρη και τώρα ακόμα π έχει φτάσει 8 την κυνηγάω για να φάει μια μπουκιά. 

Μπορεί απλά να μην είναι του πολύ φαγητού και αυτός ίσως να το διαπιστώσεις μεγαλώνοντας το μωρό σου 

Εμενα στις 17/12 θα γίνει 2 μηνών. Είναι άγχος να μη τρώει το παιδί. Κ ειδικά εμενα που μου είπαν ότι αν τον βλέπω να μη τρώει να του κάνω γενική ούρων. Αγχώνομαι πολύ για τουλάχιστον 1 μήνα ακόμα που είναι επιφοβος για ουρολοιμωξη 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Εμενα στις 17/12 θα γίνει 2 μηνών. Είναι άγχος να μη τρώει το παιδί. Κ ειδικά εμενα που μου είπαν ότι αν τον βλέπω να μη τρώει να του κάνω γενική ούρων. Αγχώνομαι πολύ για τουλάχιστον 1 μήνα ακόμα που είναι επιφοβος για ουρολοιμωξη 

Κατάλαβα κορίτσι μου εύχομαι όλα να α πάνε καλά που θα πάνε θετική σκέψη και προσευχη. 

Ο Άγιος εφραιμ να είναι κοντά στο μωράκι σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tzortzia είπε:

Κατάλαβα κορίτσι μου εύχομαι όλα να α πάνε καλά που θα πάνε θετική σκέψη και προσευχη. 

Ο Άγιος εφραιμ να είναι κοντά στο μωράκι σου. 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Το 1ο τρίμηνο είναι επίφοβο κ μετά μέχρι τον χρόνο αν δε κάνει σημαίνει πως το έχει ξεπεράσει. Αμήν Παναγία μου όλα τα παιδάκια να είναι καλα!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Το 1ο τρίμηνο είναι επίφοβο κ μετά μέχρι τον χρόνο αν δε κάνει σημαίνει πως το έχει ξεπεράσει. Αμήν Παναγία μου όλα τα παιδάκια να είναι καλα!!🙏🙏🙏

Τι να πω. 

Κρίμα τα μωράκια να μην ταλαιπωρούν τε. 

Εγώ με την 3η κόρη μου είχα τραβήξει πολλά. 3 μήνες μεθ την είχα.. 

Και μετά μέχρι να περάσει το 6μηνο γκουχου έκανε και έτρεμα από φόβο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tzortzia είπε:

Τι να πω. 

Κρίμα τα μωράκια να μην ταλαιπωρούν τε. 

Εγώ με την 3η κόρη μου είχα τραβήξει πολλά. 3 μήνες μεθ την είχα.. 

Και μετά μέχρι να περάσει το 6μηνο γκουχου έκανε και έτρεμα από φόβο 

3 μήνες? Ωχχχ δύσκολο κομμάτι αυτό. Εγώ 10 μέρες που έκατσε μέσα ο μπεμπης μ φάνηκε αιωνας

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Ρουλ@@ είπε:

3 μήνες? Ωχχχ δύσκολο κομμάτι αυτό. Εγώ 10 μέρες που έκατσε μέσα ο μπεμπης μ φάνηκε αιωνας

Αστα ν πάνε κορίτσι μου είναι να μην μπλέξεις με αυτές τις πόρτες. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...