Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Η πρώτη σου εγκυμοσύνη; Ή δεύτερη; Γιατί συνήθως λένε από δεύτερη και μετά αρχίζεις να νιώθεις από νωρίς εγώ τώρα νιώθω κάτι μπουρμπουλήθρες ή κάτι σαν γουργουρητό ελαχιστο (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ακριβώς) αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι το έντερο ή το έμβρυο
Καλημερα σε ολες! Ευχομαι καλη επιτυχια κοριτσι μου @melitiniღ . Καλυτερα να μην το πεις σε κανεναν. Κι εγω που το εχω πει νιωθω περιεργα. Ειδικα στη δουλεια αλλα μετανιωνω (το εκανα για να εχω μια διευκολυνση και για τις αδειες). Σκεφτομαι μεσα μου μηπως δεν επρεπε. Οτι γινει τωρα ας γινει. Ευχομαι να πιασουν και τα 2 εμβρυακια σου και σε 9 μηνες να εχεις τα μωρακια σου αγκαλια!!! Ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα και για την @Sia A . Καλη επιτυχια κοριτσιαα!
@Sia A πες μας τα νεα σου. Πως πηγε ο υπερηχος;;
@almira και @Kateriniw πως ειναι οι εγκυουλες της ομαδας;;
Οπως τα λεει η @melitiniღ ειναι..Σε εναν μηνα παντρευεται ενα φιλικο μας ζευγαρι. Ο αντρας ηρθε απο Κρητη δεν ηξερε κανεναν εδω περα απ τον αντρα μου που ειχε ηδη παντρευτει δεν μπορουσε να βγαινει και συνεχεια γνωρισε σε 2 μηνες την κοπελα του μεσω μιας εφαρμογης και τωρα παντρευονται και θα βαφτισουμε και το παιδακι που ηδη εχουν. Η ζωη μας δινει επιλογες φτανει να ειμαστε ανοιχτοι να εχουμε πιστη και να ξερουμε τι ειδους ανθρωπους θελουμε να εχουμε διπλα μας.. μην απελπιζεσαι κοπελα μου. Οι αλλοι να μη σε νοιαζουν και η οικογενεια σου αν τους πεις ολα αυτα που συνεβησαν νομιζω μονο στηριξη θα σου δωσουν..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.