Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια κ από μένα!  Εμείς θηλάζουμε μόνο..οικογενειακως θα πω!! Γιατί ζητάει κ ο μεγάλος μου πιο πολύ από πριν... αλλά προσπαθώ να του δίνω όσο πριν ... δλδ μεσημέρι κ βράδυ.. ενδιάμεσα το αποφεύγω με κάθε τρόπο 🤣  Περάσαμε ένα δύσκολο 6ημερο γιατί ξαφνικά ο μεγάλος μου ανέβασε πυρετό κ ήμασταν έτσι με αβέρτα πυρετους μέχρι 39.6 ... κλείσαμε τον μικρό σε ένα δωμάτιο κ πήγαινα με μάσκες αλλαγές ρούχων μπάνιο για να τον αλλάξω κτλ... καταλαβαίνετε τι πέρασα..γιατί είναι κ ο άλλος μικρός κ με ζητούσε πολύ με είχε ανάγκη... ευτυχώς είχε ο άντρας μου άδεια λόγω της γέννας κ ήταν εδώ... τέλος καλό όλα καλά την γλίτωσε ο μπέμπης!  Από φαγητό που λες Κατερίνα και ύπνο εμένα γενικά προσπαθούμε να τρώει στις 2:30 -3 ώρες μέσα στην ημέρα κ ας γεννήθηκε μικρός εφόσον είδαμε ότι παίρνει φουλ κ τον καταλαβαίνω κ εγώ ότι έχει μεγαλώσει κ έχει πάρει βάρος. Επίσης επειδή τρώει πολύ παρατρωει μάλλον κ βγάζει γαλατακι ή δυσανασχετεί γενικά μετα σα να έχει βαρύνει πολλές φορές δεν έχει ησυχία ακούγεται το εντερακι του κτλ. Οπότε προσπαθώ έτσι ανά τόσο... ωστόσο επειδή είναι μικρό κ η σίτιση είναι ελεύθερη ακόμη θα τύχει να του δώσω κ μέσα σε μια ώρα αν δω ότι δεν ηρεμεί ή ψάχνεται έντονα...  Ο παιδίατρος μου είπε Μαξ μέχρι 4 ώρες να τον αφήνω κ αυτό κυρίως τα βράδια αν βλέπω ότι κοιμάται. Αλλιώς να τον ξυπνάω... το 4ωρο το βράδυ το κάνουμε αρκετά συχνά αφού κ αυτός είναι οκ ...Κ ξεκουράζομαι κ εγώ..  Με τον μεγάλο μου κ εμείς σε γενικές γραμμές καλά..  αλλά υπάρχει η ζήλια με τη μορφή κυρίως της αναστάτωσης , σκαμπανεβασματα στον βραδινο υπνο ή κάποιων σημαδιών όπως πχ πιο έντονη επιθυμία για θηλασμο ή πιπίλα.... σιγά σιγά θα τα βρούμε όλα ελπίζω.. 
    • Ωωωωωω τι καλά! Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια και με το καλό το μωράκι το καινούριο!!!❤️ Τα παιδάκια είναι ο,τι καλύτερο. Τα διδυμακια ξέρουν ότι θα έχουν αδερφάκι;τους το έχεις πει; Η ακόμα;
    • Αυτό ακριβώς,πλέον κλείνω σε όλα τα αυτιά μου και αν δω πως με πολύ ζαλίζουν απλά απαντώ και δεν με νοιαζουν οι συνέπειες. Γενικά δεν έχω και τον πιο ήρεμο χαρακτήρα,αλλά να σου πω κάτι έχω περάσει πολλά στην ζωή μου και τα κράταγα μέσα μου και τι κατάλαβα; Νοσηλεία σε νοσοκομειο,οσφυονωτιαια παρακέντηση,μαγνητική και ένα σωρό γιατρούς και μετά από χρόνια διαγνωστηκα με συστηματικό ερυθηματωδη λύκο και όλα αυτά από το άγχος.  Οπότε πλέον κοιτάω να είμαι καλά εγώ για να είναι και το παιδί μου και ο άντρας μου.  @Diwniαπό τις 5.30 που έκανε 38,9 όλη μέρα είναι με 37.7-38 αλλά πονάει ο λαιμός του λέει. Θα τον πάω γιατί αν είναι στρεπτοκοκκος να μιλήσω με τον γυναικολογο να μου δωσει οδηγίες  και εμενα. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι αυτό είναι τ θεμα οταν δ πάνε σχολείο οτι έχουμε και τα του σχολειου τ παρακατω. Απο πυρετο πως τ πάει? @Kateriniooκαλη η ιδέα κι αυτή με την πανινη τσαντα. Εγω δ εχω ξεκαθαρισει καν τι πρεπει να παρω μαζι μου. Και γω νιώθω πιεση αναμεσα στα πόδια χαμηλα. Ειδικά όταν καθομαι αρκετή ώρα οταν σηκωθω περπαταω βάρκα γυαλο. Λιγο μεχρι να ζεσταθεί τ ολο σύστημα. Όσο για τ μαγνήσιο ουσιαστικα δ κάνει κάτι αμαν για τις συσπασεις. Πιο πολύ στις κράμπες βοηθαει. Οπότε δ σημαίνει ότι αν δ τ κόψεις δ θα γεννήσεις κιολας.  
    • Να τα χαίρεσαι!! Ναι έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική 4 χρόνων κ τώρα μας ήρθε αυτό φυσιολογικά!!! Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...