Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπαθεια εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω σταματήσει τα αντισυλληπτικα από τον Νοέμβριο ( τα επερνα για ρύθμιση περιόδου) και έχω ελεύθερη επαφή. Μέχρι στιγμής τίποτα. Εχω εδώ και 1 εβδομάδα που έχω αρχίσει να περνώ φιλικό οξύ ( ο γιατρός μου το σύστησε). Πόσο καιρό πιστεύετε ότι χρειάζεται να περάσει μετά τα αντισυλληπτικα για να έχω σύλληψη; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η ioannade είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω σταματήσει τα αντισυλληπτικα από τον Νοέμβριο ( τα επερνα για ρύθμιση περιόδου) και έχω ελεύθερη επαφή. Μέχρι στιγμής τίποτα. Εχω εδώ και 1 εβδομάδα που έχω αρχίσει να περνώ φιλικό οξύ ( ο γιατρός μου το σύστησε). Πόσο καιρό πιστεύετε ότι χρειάζεται να περάσει μετά τα αντισυλληπτικα για να έχω σύλληψη; 

Καλημερα κ με το καλό... Σχετικά με τα αντισυλληπτικά δε γνωρίζω να σου πω αλλά για το ποσο καιρός χρειάζεται εξαρτάται από πολλα.. Μπορεί να μείνεις αυτό το μήνα, μπορεί αργότερα.. Πόσο ετών είσαι? Κάνε τις προσπαθειες σου κ αν δεις ότι δεν έρχεται ξεκινήστε εξετάσεις κ οι δυο.. αλλά μην αγχώνεσαι έχετε κάνει 3-4 προσπαθειες ακόμα μόνο .. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Καλημερα κ με το καλό... Σχετικά με τα αντισυλληπτικά δε γνωρίζω να σου πω αλλά για το ποσο καιρός χρειάζεται εξαρτάται από πολλα.. Μπορεί να μείνεις αυτό το μήνα, μπορεί αργότερα.. Πόσο ετών είσαι? Κάνε τις προσπαθειες σου κ αν δεις ότι δεν έρχεται ξεκινήστε εξετάσεις κ οι δυο.. αλλά μην αγχώνεσαι έχετε κάνει 3-4 προσπαθειες ακόμα μόνο .. 

Ευχαριστώ πολύ! Είμαι 28 . Προσπαθώ να μην αγχώνομαι γιατί όπως είπες προσπαθω μόνο 3 μήνες.  Επίσης δεν είμαι σίγουρη ποτέ κάνω ωορηξια. Γιαυτό σκέφτηκα από τον επόμενο μήνα να ξεκινήσω τα τεστ !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...