Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μια εβδομάδα νωρίτερα...

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες σας, 

Μολις έκανα εγγραφή είμαι ήδη μαμά ενός αγοριού 2 ετων και εδώ και 10 μήνες περίπου προσπαθουμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδάκι αλλά δεν έρχεται με τίποτα!!! Έτσι πήρα τεστ ωορηξιας και μόλις βγήκε θετικό έντιναμε τις προσπάθειες μας. Σήμερα είμαι μια εβδομάδα πριν την περίοδο και έχω συμπτώματα και κηλίδες που εγώ πάντα είμαι σταθερη. Το πρωί λόγω του ότι είμαι ανειπομωνη έκανα ενα τεστ εγκυμοσύνης το predictor Early (λέει 6μερες νωρίτερα) και ήταν αρνητικό!!! Έχω μπερδευτεί ειλικρινά!!! Είχε κάποια αντίστοιχη περίπτωση; Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 ώρες, ο/η Kon1983 είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας, 

Μολις έκανα εγγραφή είμαι ήδη μαμά ενός αγοριού 2 ετων και εδώ και 10 μήνες περίπου προσπαθουμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδάκι αλλά δεν έρχεται με τίποτα!!! Έτσι πήρα τεστ ωορηξιας και μόλις βγήκε θετικό έντιναμε τις προσπάθειες μας. Σήμερα είμαι μια εβδομάδα πριν την περίοδο και έχω συμπτώματα και κηλίδες που εγώ πάντα είμαι σταθερη. Το πρωί λόγω του ότι είμαι ανειπομωνη έκανα ενα τεστ εγκυμοσύνης το predictor Early (λέει 6μερες νωρίτερα) και ήταν αρνητικό!!! Έχω μπερδευτεί ειλικρινά!!! Είχε κάποια αντίστοιχη περίπτωση; Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!!! 

Καλημερα!Μάλλον έκανες το τεστακι λίγο νωρις!Οι κηλίδες  αίματος ,μια εβδομαδα πριν μπορεί να είναι αίμα εμφύτευσης!Κάνε λιγάκι υπομονή και ξανα κανε τεστ σε 4-5 μερες!Καλά αποτελέσματα!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Kon1983 είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας, 

Καλημέρα και καλή επιτυχία. καταρχήν μην απογοητεύεσαι απλά να σου πω ότι το τεστ το έκανες υπερβολικά νωρίς.... Περίμενε λιγάκι μέχρι να είσαι 1-2 μέρες πριν την περίοδο σου και τότε ξανακάνε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...