Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φάρμακα εξωσωματικής

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν χρειάζεται ενέσεις εξωσωματικής. Μου χρειάζονται 800 μονάδες. Αν κάποια κοπέλα έχει να μου χαρίσει ή menpur ή gonal ή (rergovert)? Έτσι μου την είπε την τελευταία ένεση. Ευχριστώ πολύ.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η xanthi_22 είπε:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποια κοπέλα που δεν χρειάζεται ενέσεις εξωσωματικής. Μου χρειάζονται 800 μονάδες. Αν κάποια κοπέλα έχει να μου χαρίσει ή menpur ή gonal ή (rergovert)? Έτσι μου την είπε την τελευταία ένεση. Ευχριστώ πολύ.

Δυστυχώς ενέσεις δεν έχω, όμως υπάρχει γκρουπ στο Facebook που ξέρω ότι χαρίζονται φάρμακα κ μπορείς να βρεις! Ακριβώς πως λέγεται θα σου πει η @Ginaak

Επίσης μήπως η τελευταία ένεση λέγεται pergoveris; μπορεί να εννοείς κ καποια άλλη απλά επειδή μου μοιάζει το όνομα... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Δυστυχώς ενέσεις δεν έχω, όμως υπάρχει γκρουπ στο Facebook που ξέρω ότι χαρίζονται φάρμακα κ μπορείς να βρεις! Ακριβώς πως λέγεται θα σου πει η @Ginaak

Επίσης μήπως η τελευταία ένεση λέγεται pergoveris; μπορεί να εννοείς κ καποια άλλη απλά επειδή μου μοιάζει το όνομα... 

Ναι εννοείται,θα στείλω στην κοπέλα πμ

Δημοσίευση
στις On 19/2/2021 at 2:19 ΜΜ, ο/η xanthi_22 είπε:

Δημοσίευση
στις On 19/2/2021 at 6:48 ΜΜ, ο/η Ginaak είπε:

Ναι εννοείται,θα στείλω στην κοπέλα πμ

καλησπερα θα μπορουσα να μαθω κι εγω το ονομα του facebook group? δυστυχως δεν μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμα. ευχαριστω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...