Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα σε ολες, πώς ειστε;; @ΜαρίαΔημήτρης αμα πετρωνεις χωρις πονο κρατιεσαι καλα, το χαπι κοβει τις επωδυνες συσπασεις. Αλλα σιγα σιγα με τις δουλιτσες, εσυ να επιβλεπεις μονο. @Diwni μου κανε κουραγιο με δυο παιδια και τοσες δουλειες πιστευω εσπασαν τα νευρα σου, μακαρι να χαλαρωσεις λιγο αυτες τις μερες, μη τους κανεις και ολα τα χατηρια πες και ενα οχι αν νιωθεις την αναγκη να ηρεμησεις. Που λετε η πιεση μου φτανει 14 με 8 αλλα οταν ειμαι σπιτι ειναι πολυ χαμηλοτερη. Μου ειπε ο γιατρος οτι ενδεχεται να ειναι λογω της ταραχης που μ φερνει το ιατρειο και να την μετραω σπιτι και να του στελνω καθε μερα αναφορα τις μετρησεις. Οσο για το βαρος μου, η ζυγαρια δειχνει +4 κιλα σε 20 μερες ενω στην υπολοιπη κυηση ειχα βαλει μονο 4 κιλα, δηλαδη συνολο 8. Φοβηθηκα μην ειναι θεμα υγειας οχι μην παχυνα γιατι δεν υπαρχει αλλαγη εξωτερικα. Με κοιταξαν για πρηξιματα στα ακρα αλλα δεν εχω ακομα κατι. 
    • Καλημεράάάάάάά...τιιιιι τέλεια που πάει ο μήνας ρε κορίτσια, πόσα θετικά τεστάκια😍😍😍 @Naty_ @annie! έπιασε τόπο η μπεμπεδόσκονη σας ρε κορίτσια μου, καλά σας είπα να το ανοίξετε οι δυο σας το μήνα αυτόν και ειδού τα ευχάριστα αποτελέσματα...να δω ποιά θα ανοίξει τον επόμενο μήνα..μάλλον να το κάνετε όλες μαζί για να μην μείνει καμία εδώ μεσα χωρίς σποράκι στην κοιλίτσα της 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 Συγχαρητήρια @Sofi1987 μου, θετικότατο το βλέπω και εγώ!! Με το καλό και μια μεγάλη χοριακή και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!❣️ Όσο για σένα @Παρασκευαιδου τι να πω...είσαι η ζαΐρα της καρδιάς μας 💓 με την φανταστική σου 🔮
    • Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!! Ξεκάθαρα θετικό σήμερα!!!🤰🏼🤰🏼🤰🏼 Είσαι έγκυος!!! Με το καλό μια τελειομηνη κ εύκολη εγκυμοσύνη!!!
    • Κορίτσια και μένα πετρωνει σε σημεία η κοιλιά και δεξιά μπορώ να καταλάβω αν είναι το μωρό που μαζεύεται ή συσπασεις, νιώθω δηλαδη πως μαζεύεται ψηλά και χαμηλά είναι άδεια η κοιλιά δε ξέρω,  κάνει κάτι κόλπα εκεί μέσα φαίνεται 🤣
    • @Diwni πωπω πραγματικά κορίτσι μου σαν άθλος ακούγονται χαχαχα , με το μαλακό θα πω και γω , μη κάνει την εμφάνιση του το μωρό νωρίτερα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...