Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Mou to steilan shmera koritsia kai erixa poly gelio! DIAVASTE!! :laugh:

Ένα Πολυποίκιλο ΤΕΣΤ Για Μελλοντικούς Γονείς..!!!

-TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ: Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι!

-ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ: Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε τη με LEGO(εναλλακτικά χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάτε στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το "παιδί"!

-ΤΕΣΤ SUPER MARKET: Πάρτε ένα ή δύο ζώα (κατά προτίμηση κατσίκες) και πάρτε τα μαζί στην επόμενη επίσκεψη στο Super Market. Προσέχετε τα όλη την ώρα και πληρώστε ότι φάνε ή καταστρέψουνε.

-ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ: Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να βάλετε το σε ένα δίχτυ από πατάτες.Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ.

-ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ: Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι την μέση με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο.Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι.

-ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ: Προετοιμαστείτε ως εξής:

1. Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου.

2. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά, κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.

3. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε την μαξιλαροθήκη τώρα στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ.

4. Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι και αυτήν τη φορά τραγουδήστε όμως και τραγούδια νανουρίσματος.

5. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε το σημείο 4. και προσπαθήστε αυτήν την φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.

6. Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.

7. Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.

8. Έχετε υπομονή!!

-ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ: Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι από χαρτί σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά κατασκευάστε με σελοτέιπ και αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του Αϊφελ.

-ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Πουλήστε το διθέσιο κάμπριο σας και αγοράστε ένα Renault Scenic. Τώρα πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Πάρτε ένα κέρμα των 2 ευρώ και βάλτε το στο κασετόφωνο.Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε το στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τις πόρτες του αυτοκινήτου με μία τσουγκράνα.

-ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για γυναίκες): Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες. Μετά αφαιρέστε τα φασόλια από το σακί, αλλά αφήστε το σακί στη θέση του.

-ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για άντρες): Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών, Σούπερ Μάρκετ και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

-ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ: Βρείτε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί. Δώστε τους συμβουλές για θέματα όπως: πειθαρχία, υπομονή, ανεκτικότητα κλπ. Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς. Τονίστε πόσο σημαντική είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση. Απολαύστε το πείραμα, γιατί είναι η τελευταία φορά που θα γνωρίζετε αυτές όλες τις συμβουλές. Πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι, αλλά μην πτοείστε!

Αυτό ήταν το τέλος του τεστ!Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία:

Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α @Kn1 μου ηθελα να σου πω σχετικα με τους πονους στα ποδια εμενα τα γονατα καλυτερεψαν πολυ αλλα οι φτερνες και συγκεκριμενα ο Αχιλλειος ειναι χαλια περπαταω σαν πιγκουινος. Πηρα αντιφλεγμονωδες δεν περασε. Εκανα ακτινογραφια φτερνας και δεν εδειξε τιποτα. Παιρνω βιταμινη d, ασβεστιο και ξεκινησα σιδηρο αλλα ο γιατρος μ ειχε πει οτι πρεπει να ξεκινησω και γυμναστικη. Απο αυριο εχω ραντεβου με αιματολογο να κανω κι αλλες εξετασεις μηπως βρουμε τιποτα σχετικο γιατι υπαρχουν και ρευματοπαθειες με αρνητικα οροσημα αλλα ρε σεις θελω να πιστευω οτι δεν ειναι κατι. Σηκωνω το μωρο συνεχεια και κοβουμε βολτες και γενικα δε βαζω κωλο κατω. Στο περπατημα πεταω αλλα αμα σηκωθω για 1 λεπτο με πεθαινουν στον πονο. Ουτε να τρεξω μπορω. 
    • Γεια σας κοριτσια μου καλη Κυριακη να εχουμε εστω και καθυστερημενα. Εμεις εδω σημερα σπιτι ακομα φτιαξαμε πρωινο μαγειρεψαμε και το απογευμα θα παμε για μπανακι λιγο. @Maria98 συμφωνω με @Diwni μη μου αγχωνεσαι αρκει να παιρνει βαρος (οσο και αν παιρνει να ακολουθει την καμπυλη της) και να ειναι το μωρο καλα οπως εσυ το ξερεις. Τωρα σιγα σιγα καθοριζουν και μας ειδοποιουν αυτα για το ποτε θελουν να φανε και να κοιμηθουν. Και γω αν τον ταισω νωριτερα ή του δωσω παραπανω κανει γουλιτσα γιατι τα μωρα μας δεν εχουν ολα αισθηση ποτε εχουν χορτασει. Επισης μια φιλη π θηλαζει αποκλειστικα οπως εσεις δινει 5 γευματα την ημερα απο 7 λεπτα. Ακουγεται λιγο αλλα το παιδι της ειναι θηριο. Kαλη επιτυχια σε ολες με τα εμβολια εμεις αρχες Σεπτεμβρη θα παμε πρωτα ο Θεος. Ρε σεις επαθα σοκ εκει π προβληματιζομουν και σας το ελεγα την επομενη μερα αρχισε να προσπαθει να γραπωσει κουδουνιστρουλα και πιανει και το νανι. Βγαζει και κραυγουλες απο χθες αρκετα ενω πριν ελεγε αυτα τα αναρθρα αλλα πιο χαμηλοφωνα. Εχω παθει ερωτα δε μπορω θα το δαγκωσω καμια ωρα οπως κανει🤣🤣🤣. Αχχ @Diwni μου φανταζομαι κουραση αλλα χαιρομαι π περνατε ωραια γιατι θα χεις ομορφες αναμνησεις απο τη νεα σεζον. Αν παρ ελπιδα ξεκουραστεις κιολας ακομα καλυτερα. ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! 🥰 Χαίρομαι για τα νεάκια σας! @Pinacolada @Stevie Όλα καλά με τον γιατρό! Η αυχενική μια χαρούλα. Βγήκαν και τα αποτελέσματα του προγεννητικού ελέγχου που είχα κάνει, καθαρές και αυτές.  Τελικά μου έδωσε μαξιλάρι Π μια φίλη μου που δεν το είχε βολευτεί και νομίζω πως θα γίνει ο καλύτερος ''φίλος'' μου! χαχα Δύο μερούλες κοιμάμαι πολύ καλύτερα. Απ'ότι μου είπε το είχε πάρει από το Mothercare και η ετικετούλα του γράφει Clevemama.   Τωρα εγώ έχω άλλο θέμα... Αν θυμάστε σας είχα πει ότι είχα έναν πόνο στα δεξιά μου πλευρά που θεωρούσα ότι ήταν μυϊκός. Επειδή συνεχιζόταν μου είπε ο γυναικολόγος μου να πάω στον παθολόγο. Με τα πολλα έκανα αίματος που βγήκαν καλές και υπέρηχο που φάνηκε ότι η χολοδόχος κύστη μου ήταν διατεταμένη σαν να είχα να φάω πολλές ώρες (ήμουν μόνο 5 ώρες νηστική). Η γιατρός μου είπε να φάω και να ξαπάω και πάλι όμως δεν μίκρυνε πολύ. Ευτυχώς δεν έχω ούτε πέτρα, ούτε λάσπη που να μας ανησυχεί.   Το θέμα είναι ότι συνεχίζεται ο πόνος. Ο γυναικολόγος μου είπε να πάω σε χειρουργό και ότι λογικά θα μου δώσει συγκεκριμένη διατροφή. Έχω αγχωθεί πολυ! Αύριο έχω ραντεβού... Γενικότερα, εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη ''σταση κενωσης'' της χολυδόχου κύστης απ'ότι μου είπαν αλλά όχι στις εβδομάδες που είμαι τώρα (16 + 4 ), συνήθως πιο μετά στην εγκυμοσύνη. Έχετε κάποια παρόμοια εμπειρία?
    • Απο το περιβαλλον μου για την εγκυμοσυνη ξερουν μονο οι γονεις μας, τα αδερφια μας και τρεις φιλες μου. Καποιοι με ρωτανε γιατι εχω χαθει και τετοια αλλα δεν το εχω ανακοινωση ακομα. Και δυστυχως η ευτυχως καποιοι εξαφανιστηκαν απο την ζωη μου και δεν εχουν στειλει να ρωτήσουν καν τι κανω.
    • Όλα καλά θα πάνε σε όλες μας!!❤❤ ευχαριστώ πολυ για την στήριξη!! Σε ποια εβδομάδα είστε εσείς?? Πως περνάτε πλέον την μερα σας?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...