Μετάβαση σε περιεχόμενο

vs

vgen

Recommended Posts

καλημερα. Ειμαι 45 χρονων και εχω 3 παιδια.προσπαθουμε για 4ο..ομως παρατηρησα οτι μετα την περιοδο δεν ειχα καθολου υδρα ωοορυξιας.Δεν το ειχα ποτε ξανα..

το ειχε ποτε ξανα καποια;;;;λετε να μπαινω σε εμμηνοπαυση;;;;εχω μεγαλη ανησυχια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η vgen είπε:

καλημερα. Ειμαι 45 χρονων και εχω 3 παιδια.προσπαθουμε για 4ο..ομως παρατηρησα οτι μετα την περιοδο δεν ειχα καθολου υδρα ωοορυξιας.Δεν το ειχα ποτε ξανα..

το ειχε ποτε ξανα καποια;;;;λετε να μπαινω σε εμμηνοπαυση;;;;εχω μεγαλη ανησυχια!!!!

Καλημέρα! Αυτό πρέπει να στο πει ο γυναικολόγος σου κάνοντας υπέρηχο και ορμονολογικες. Είναι λογικό για την ηλικία σου πάντως να είσαι ήδη στην κλιμακτηρίο. Το τρίτο σου παιδάκι σε τι ηλικία το έκανες; 

Καλέ μη λες τέτοια εμένα όσες γνωστές έχω μετά τα 50 κάτι μπήκαν κλημακτηριο, εννοείται ότι θα πάρεις τον γιατρό σου, αλλά δεν το νομίζω είσαι νεοτατη!!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η donnat είπε:

Καλημέρα! Αυτό πρέπει να στο πει ο γυναικολόγος σου κάνοντας υπέρηχο και ορμονολογικες. Είναι λογικό για την ηλικία σου πάντως να είσαι ήδη στην κλιμακτηρίο. Το τρίτο σου παιδάκι σε τι ηλικία το έκανες; 

Το 3ο το έκανα στα 43..

στις πριν 39 λεπτά, ο/η manoula84 είπε:

Καλέ μη λες τέτοια εμένα όσες γνωστές έχω μετά τα 50 κάτι μπήκαν κλημακτηριο, εννοείται ότι θα πάρεις τον γιατρό σου, αλλά δεν το νομίζω είσαι νεοτατη!!!!

Και η μητέρα μου μετά τα 50..

στις πριν 3 ώρες, ο/η manoula84 είπε:

Η κλιμακτήριος προηγείται της εμμηνόπαυσης μέχρι και δέκα χρόνια με μέσο όρο τα 5. Η κοπέλα είναι 45. Ο μέσος όρος εμμηνόπαυσης είναι περί τα 50. Οπότε όλα πιθανά. 

στις πριν 18 ώρες, ο/η vgen είπε:

Το 3ο το έκανα στα 43..

Κάνε έναν έλεγχο στο γιατρό. Η πρόσφατη εγκυμοσύνη ευνοεί αλλά αν θέλετε οπωσδήποτε τέταρτο τότε μη το αφήνεις στην 'τύχη'. Δεν ξέρω και κατά πόσο πάτε  στοχευμένα κάθε μήνα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...