Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τεστ θετικό ή αρνητικο;;;

Eirini rous

Recommended Posts

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Eirini rous είπε:

Καλημέρα σας. Έκανα τεστ πολύ αχνό θετικό είναι clear blue γρήγορη ανίχνευση. 4 μέρες πριν την περίοδο... Τι λέτε;; 

Καλημερα ειναι νωρις για αυτο, και εγώ αν διαβάσεις τα ποστ μου και δεις τις φωτογραφίες είναι πολύ αχνά, εγώ είχα 1η μέρα περιόδου 19/01 οπότε περίμενα στις 14/02 έκανα το τεστ και ήταν αχνό όπως εσύ στις 8,9,10 χαχαχαχ είχα προμηθευτεί πολλά και κάθε μέρα ήταν και πιο έντονο, οπότε καλή επιτυχία!!! Κάνε και ένα ακόμα να δεις αν σκουρινε η γραμμή και μετά χοριακη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η manoula84 είπε:

Καλημερα ειναι νωρις για αυτο, και εγώ αν διαβάσεις τα ποστ μου και δεις τις φωτογραφίες είναι πολύ αχνά, εγώ είχα 1η μέρα περιόδου 19/01 οπότε περίμενα στις 14/02 έκανα το τεστ και ήταν αχνό όπως εσύ στις 8,9,10 χαχαχαχ είχα προμηθευτεί πολλά και κάθε μέρα ήταν και πιο έντονο, οπότε καλή επιτυχία!!! Κάνε και ένα ακόμα να δεις αν σκουρινε η γραμμή και μετά χοριακη.

Αχχχχ αλήθεια!!! Τέλειαααα

στις πριν 2 ώρες, ο/η Eirini rous είπε:

Αχχχχ αλήθεια!!! Τέλειαααα

Σου βάζω εδώ τις φωτο από τα δικά μου γιατί ξέρω τώρα έχεις ανχος αν είναι αλήθεια αυτό που βλέπεις χαχαχα 

Στο πρώτο πρέπει να σου βγουν τα μάτια για να το δεις μετά πήρε τα πάνω της η γραμμη

20210208_155620.jpg

IMG-6209fce627da006ec6cd27be0fac65ed-V.jpg

20210210_195702.jpg

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...