Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόνος περιόδου

Recommended Posts

Κορίτσια μου τ κάνετε ;;; Θέλω να σας ρωτήσω 22 εβδομάδων και 1 ημέρα σήμερα και έχω πόνους περιόδου και πονάει και η μέση μουυ το έχει πάθει καμία ;;; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα, το ιδιο ακριβως με απασχολει κι εμενα σημερα με τη διαφορά πως ειμαι αρκετά λιγότερο στη 15η εβδομαδα. Σκεφτομαι να επικοινωνησω με το γιατρο μου .

στις πριν 2 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Κορίτσια μου τ κάνετε ;;; Θέλω να σας ρωτήσω 22 εβδομάδων και 1 ημέρα σήμερα και έχω πόνους περιόδου και πονάει και η μέση μουυ το έχει πάθει καμία ;;; 

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Αna 1989 είπε:

Kαλησπέρα, το ιδιο ακριβως με απασχολει κι εμενα σημερα με τη διαφορά πως ειμαι αρκετά λιγότερο στη 15η εβδομαδα. Σκεφτομαι να επικοινωνησω με το γιατρο μου .

Απαντάω και στις 2. Κι εμένα μου έχει τύχει αυτό που λέτε και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και τώρα που είμαι πάλι έγκυος, αλλά παράλληλα έκανα και συσπάσεις εκείνη την ώρα. Τελικά όλα καλά πήγαν, αλλά καλύτερα να το αναφέρετε στον γιατρό σας.

Να πάνε όλα καλά σας εύχομαι!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nikoleta... είπε:

Απαντάω και στις 2. Κι εμένα μου έχει τύχει αυτό που λέτε και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και τώρα που είμαι πάλι έγκυος, αλλά παράλληλα έκανα και συσπάσεις εκείνη την ώρα. Τελικά όλα καλά πήγαν, αλλά καλύτερα να το αναφέρετε στον γιατρό σας.

Να πάνε όλα καλά σας εύχομαι!!!

Εμένα με πονάει κάθε φορά που αλλάζω μήνα .... Το είχα πει στον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογικά τα πονάκια γιατί μεγαλώνει και η μήτρα ... 😊

Μόλις πήρα τον γιατρό μου, μου είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και αν συνεχιστεί να πάρω ένα ντεπόν 😊

στις πριν 3 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Εμένα με πονάει κάθε φορά που αλλάζω μήνα .... Το είχα πει στον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι φυσιολογικά τα πονάκια γιατί μεγαλώνει και η μήτρα ... 😊

Κι εμένα αυτό μου είχε πει. Ειδικά πόνους περιόδου θα έχεις συχνά. Και γενικά πονάκια.

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Nikoleta... είπε:

Κι εμένα αυτό μου είχε πει. Ειδικά πόνους περιόδου θα έχεις συχνά. Και γενικά πονάκια.

Άρα όλα καλά ❤️ Εγώ χθες έκανα και την β επιπέδου και γενικά περπάτησα πολύ και κουράστηκα όποτε μπορεί να είναι κ αυτό !!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια γλυκά τρώτε ;;; 🤣

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Momtobe2021 είπε:

Άρα όλα καλά ❤️ Εγώ χθες έκανα και την β επιπέδου και γενικά περπάτησα πολύ και κουράστηκα όποτε μπορεί να είναι κ αυτό !!! Να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια γλυκά τρώτε ;;; 🤣

Ναι όλα καλά 🙂 Μπορεί να φταίει και το ότι κουράστηκες, αλλά και να μην κουραστείς πάλι μπορεί να έχεις πόνους περιόδου που και που.

Αχ άσε πονεμένη ιστορία. Εγώ και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και τώρα έχω ζάχαρο και δεν μπορώ να φάω γλυκό 😡 Κάνω ειδική διατροφή.

Την Κυριακή όμως μπαίνω να γεννήσω με πρόκληση και τελειώνει το βάσανό μου.

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nikoleta... είπε:

Ναι όλα καλά 🙂 Μπορεί να φταίει και το ότι κουράστηκες, αλλά και να μην κουραστείς πάλι μπορεί να έχεις πόνους περιόδου που και που.

Αχ άσε πονεμένη ιστορία. Εγώ και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και τώρα έχω ζάχαρο και δεν μπορώ να φάω γλυκό 😡 Κάνω ειδική διατροφή.

Ααα ναι;;; Είχες κάποιο σύμπτωμα για το ζάχαρο; Η όταν έκανες την καμπύλη το καταλάβαινες ;;; Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα καμπύλη αλλά από τς εξετάσεις αίματος το ζάχαρο ήταν 82!!! Τρελαίνομαι για γλυκά έχω το μυαλό μου συνέχεια εκεί 🤣🤣🤣

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Nikoleta... είπε:

Με το καλοοοοο ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Momtobe2021 είπε:

Ααα ναι;;; Είχες κάποιο σύμπτωμα για το ζάχαρο; Η όταν έκανες την καμπύλη το καταλάβαινες ;;; Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα καμπύλη αλλά από τς εξετάσεις αίματος το ζάχαρο ήταν 82!!! Τρελαίνομαι για γλυκά έχω το μυαλό μου συνέχεια εκεί 🤣🤣🤣

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Momtobe2021 είπε:

Με το καλοοοοο ❤️❤️❤️❤️

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! 🥰🥰🥰

Όχι δεν είχα κανένα συμπτώματα. Από την καμπύλη το είδα. Και στην αρχή το νηστείας ήταν καλό. Τους τελευταίους μήνες είναι που ανεβαίνει άμα έχεις ζάχαρο. Και δεν παίζουν ρόλο τα κιλά, γιατί εγώ είμαι αδύνατη.

Αχ κι εγώ βλέπω σοκολάτες και τις λιγουρεύομαι.... 🤪

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nikoleta... είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! 🥰🥰🥰

Όχι δεν είχα κανένα συμπτώματα. Από την καμπύλη το είδα. Και στην αρχή το νηστείας ήταν καλό. Τους τελευταίους μήνες είναι που ανεβαίνει άμα έχεις ζάχαρο. Και δεν παίζουν ρόλο τα κιλά, γιατί εγώ είμαι αδύνατη.

Αχ κι εγώ βλέπω σοκολάτες και τις λιγουρεύομαι.... 🤪

Δεν ξέρεις ποσό άγχος το έχω αυτό το ζάχαρο .... Φοβάμαι πολύ μήπως ανεβεί !!! Γιατί κάθε μέρα θα φάω κάτι γλυκό .. δεν με τραβάει τιιιποτα σε φαγητό ... μόνο γλυκά με τραβάνε πολύ 🤣

Για πονους περιοδου αυτο που με βοηθουσε ηταν το μαγνησιο μονο αυτο με εκανε να νοιθω καλυτερα. Επισης ισχυει οτι μεγαλωνει η μητρα και πονας και εγω ειχα πονους περιοδου στην εγκυμοσυνη μου. Επισης με βοηθησε παρα πολυ το μαξιλαρι εγκυμοσηνης οι πονοι απο την μεση εφευγαν για πλακα οταν καθομουν εκει!!

στις πριν 17 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Δεν ξέρεις ποσό άγχος το έχω αυτό το ζάχαρο .... Φοβάμαι πολύ μήπως ανεβεί !!! Γιατί κάθε μέρα θα φάω κάτι γλυκό .. δεν με τραβάει τιιιποτα σε φαγητό ... μόνο γλυκά με τραβάνε πολύ 🤣

Εμείς χθες πήγαμε κάτι πάστες στον κουμπάρο μας κι εγώ δεν μπορούσα να φάω. Έτρωγαν οι άλλοι κι εγώ έβλεπα. Μόνο 1 κουταλίτσα έφαγα. Και τρελαίνομαι για σοκολάτα. 

Και με το φαγητό έχω πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να φάω πολλούς υδατάνθρακες. Φαντάσου ότι έχω πάρει μόνο 5 κιλά.

στις πριν 5 ώρες, ο/η Nikoleta... είπε:

Εμείς χθες πήγαμε κάτι πάστες στον κουμπάρο μας κι εγώ δεν μπορούσα να φάω. Έτρωγαν οι άλλοι κι εγώ έβλεπα. Μόνο 1 κουταλίτσα έφαγα. Και τρελαίνομαι για σοκολάτα. 

Και με το φαγητό έχω πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να φάω πολλούς υδατάνθρακες. Φαντάσου ότι έχω πάρει μόνο 5 κιλά.

Πολύ δύσκολο νομίζω είναι το ζάχαρο ελπίζω να μην έχω γιατί δεν θα αντέξω 🤣 ευτυχώς και εσένα δεν έμειναν πολλές μέρες ❤️

στις πριν 9 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Πολύ δύσκολο νομίζω είναι το ζάχαρο ελπίζω να μην έχω γιατί δεν θα αντέξω 🤣 ευτυχώς και εσένα δεν έμειναν πολλές μέρες ❤️

Καλά εγώ που ήμουν σίγουρη πως δε θα εμφανίσω ζάχαρο, γιατί λέω καλές είναι οι τιμές μου στις εξετάσεις είμαι και κανονική - αδύνατη σε κιλά και τελικά και στις 2 εγκυμοσύνες είχα ζάχαρο.

Είμαι και περίεργη στο φαγητό, δεν είμαι της διατροφής και παιδεύομαι. Σου εύχομαι να μην έχεις ζάχαρο 🙂

Ναι τελειώνω η σημερινή μέρα και αύριο μου έμειναν. Δεν το πιστεύω.

στις πριν 4 ώρες, ο/η Nikoleta... είπε:

Καλά εγώ που ήμουν σίγουρη πως δε θα εμφανίσω ζάχαρο, γιατί λέω καλές είναι οι τιμές μου στις εξετάσεις είμαι και κανονική - αδύνατη σε κιλά και τελικά και στις 2 εγκυμοσύνες είχα ζάχαρο.

Είμαι και περίεργη στο φαγητό, δεν είμαι της διατροφής και παιδεύομαι. Σου εύχομαι να μην έχεις ζάχαρο 🙂

Ναι τελειώνω η σημερινή μέρα και αύριο μου έμειναν. Δεν το πιστεύω.

Μακάρι να μην έχω 😊 αχχχ ποσό τέλεια θα δεις το ζουζουνακι σου με ένα πόνο όλα τέλεια να πανεεεε ❤️❤️❤️ Και περιμένω να μου στείλεις όταν γεννήσεις 💕

στις πριν 2 ώρες, ο/η Momtobe2021 είπε:

Μακάρι να μην έχω 😊 αχχχ ποσό τέλεια θα δεις το ζουζουνακι σου με ένα πόνο όλα τέλεια να πανεεεε ❤️❤️❤️ Και περιμένω να μου στείλεις όταν γεννήσεις 💕

Μακάρι να μην έχεις. 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! ❤❤❤❤ Ανυπομονώ!!!

Θα σου στείλω. Και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! 🙂

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Nikoleta... είπε:

Μακάρι να μην έχεις. 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!! ❤❤❤❤ Ανυπομονώ!!!

Θα σου στείλω. Και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!! 🙂

Σε ευχαριστώ παααρα πολυυυ 🤰🏻🤰🏻🧿🧿🧡🧡

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...