Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υποχοριονικο αιματωμα, διδυμακια 12 κ 2ημ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!💖 Καλή δύναμη σε όλες τις μέλλουσες μανουλες.. είχα μια μεγάλη αιμορραγία την Τρίτη στις 19/1 και στις 22/1 πήγα για την αυχενικη διαφάνεια γιατί ήμουν οριακά στις 12 εβδ κ 6 ημ όπου όλα ήταν φυσιολογικά αλλά βρήκαμε ένα υποχοριονικο αιματωμα πολύ κοντά στον τράχηλο το οποίο εύρεσης δεν επηρεάζει άμεσα τα έμβρυα.. μετά η επόμενη πιο ελαφριά αιμορραγία ήταν το Σάββατο 23/1 και ενώ είχα μόνο καφέ εκκρίσεις μέχρι και σήμερα 28/1, το απόγευμα πάλι είχα αιμορραγία όχι πολύ, βγαίνει όμως σε μικρές δόσεις.. όλες ήταν χωρίς πόνο και όλη την εβδομάδα είμαι μόνο καναπέ κρεβάτι τουαλέτα.. τι να πω μεγαλώνει η μήτρα  λόγω ότι είμαι 13 κ 6 και πίεσε το υποχοριονικο αιματωμα και άνοιξε κάποιο αγγείο; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς πραγματικά... Είναι δύσκολο να είσαι κλινήρης και να σκέφτεσαι να σηκωθείς για τουαλέτα μην γίνει τίποτα.. Εύχομαι σε όλες υγιή και ευλογημένα μωράκια🌹

Δημοσίευση

@Διδυμα σε καταλαβαίνω, ίδια περίπτωση κι εγώ. Τεράστια αιμορραγία με τον έναν πλακουντα σχεδόν πάνω στον τράχηλο.

Ειναι αρκετα συχνο στις δίδυμες κυησεις. Εγω είχα λιγο αίμα και καφέ μέχρι τις 18 εβδομάδες. Από εκεί και πέρα είχε ανέβει ο πλακουντας και δεν ξαναείχα πρόβλημα.

Ξέρω είναι τρομακτικό, η ιδέα της τουαλέτας είναι από μόνη της επικίνδυνη αποστολή. Αλλα συνήθως δεν δημιουργεί πρόβλημα και περνάει από μόνο του. Υπομονή και κουράγιο.

Κανεις αντιπηκτικες, παίρνεις salospir;  

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Αχ σας καταλαβαινω οσο δεν φανταζεστε!! εγω στην πρωτη εγκυμοσηνη ειχα αποκολληση ( αιματωμα ουσιαστικα) και μαλιστα απο πολυ νωρις 4 εβδομαδων ειχα ανεβασει πυρετο και δεν ηξερα καν οτι ειμαι εγκυος και νομιζα οτι ειχα περιοδο! Λοιπον καθισιο και θα φτιαξει εγω επρεπε να κατσω ενα μηνα, ο γιατρος μου, μου εδωσε μικρη αδεια επειδη του ειπα οτι στη δουλεια δεν θα με αφησουν και κουβαλαγα την αποκολληση μεχρι τον 8 μηνα επειδή απλα δεν εκατσα κρεββατι δεν ηθελα να λενε στην δουλεια οτι τους κοροιδευω( που κακως γιατι και κουρασα μωρο και εμενα και οι κακοι ανθρωποι θα πουν τα κακα ετσι και αλλιως.) Θυμαμαι με ποσο φοβο πηγαινα τουαλετα μην εχω παλι αιμα, οποτε καθιστε καντε ταβανοθεραπεια και να δειτε ολα θα πανε καλα! Τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη ακομα φοβαμαι μην δω τιποτα στο εσωρουχο τρεμω ασε!

Ασχετο αλλα λογικα περνετε utrogestan etsi?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @melitiniღ μου συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Όλα θα πάνε καλά!!  @Παρασκευαιδου χρόνια πολλά χρόνια καλά!! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό το τρίτο μέλος!!  @evaa__ μου είσαι πολύ κοντά κοριτσάκι μου!! Το πιστεύω για σένα!! 
    • @Xrisa95 μακάρι να πάνε όλα καλά που θα πάνε γιατί είσαι από τους πιο αισιόδοξους ανθρώπους...χαίρομαι να σε διαβάζω... εύχομαι η Παναγία να σε βοηθήσει κ να είναι πάντα δίπλα σας...θα πάνε όλα τέλεια με το μωράκι...καλά με ξεπερνάει που σκέφτεσαι ήδη το τέταρτο.. μπράβο σου ..
    • Ααα ναι ξέχασα να πω ότι μπορεί ν πάρω το μωρό έκτακτα τον Σεπτέμβρη να κατέβω Ελλάδα γιατί πρέπει κ εγώ κ ο άντρας μου κ το μωρό να ψαχτούμε για γονιδιακές μεταλλάξεις λόγω του μωρού. Εμφάνισε πολλά εκ γενετής προβλήματα (καρδιά, αυτιά κτλ) άρα θέλει διερεύνηση κ έλεγα να κάνω στην Ελλάδα αυτές τις εξετάσεις που βγαίνουν γρήγορα κτλ. Αλλά θα δούμε γιατί που να αφήσω και τα άλλα 2 πίσω παιδάκια. Ίσως κατέβουμε οικογενειακά.    θα δούμε πως θα μας βγει στο πρόγραμμα! Ίσως κ εδώ βγάλω γρήγορα άκρη 🙏🏼γιατί έχω κ τις γνωριμίες μου! 
    • Καλημέρα κορίτσια καλό σαββατοκύριακο    εγω θα σας προτείνω ακράδαντα να διαβάσετε τουλάχιστον τον εθνικό διατροφικό οδηγό κ έπειτα να ψαχτείτε λίγο ακόμα με ειδικούς όσον αφορά την διατροφή των μωρών! 😍 μην μένετε σ αυτά που σας λέει ο παιδίατρος μόνο!    εμάς ο μικρός είναι αλλεργικός, έχει αλλεργική πρωκτοκολλιτιδα όπως η κόρη μου άρα έχω κόψει γαλακτοκομικά, σόγια, πρόσθετα κτλ κτλ έπεσε κ η νηστεία τώρα μαζί αλλά πάει καλά κ βλέπω ήδη βελτίωση!    την Δευτέρα έχουμε ραντεβού για την ακοή. Από το ένα αυτί δεν ακούει τίποτα από το άλλο πολύ λίγο! Μας είπαν για εγχείρηση, δεν είναι κωφαλαλια ευτυχώς (το ακουστικό νεύρο είναι οκ), είναι βαρηκοοια. Με κάποιο ακουστικό, με κάποιο εμφύτευμα κοχλία κάπως θα φτάσουμε στην λύση. Απλά έχει πολύ-πολύ τρέξιμο. Γιατί πρέπει άμεσα να κάνει το παιδί όποιο χειρουργείο χρειαστεί να μην μείνει πίσω στην ομιλία. Ευτυχώς μας καλύπτουν τα πάντα το ταμείο κ δν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ και δεν αγχώνομαι για τα χρήματα.  Του βρήκαν κ λίγο μεγαλύτερο το νεφρό (έχει και φίμωση που θα κάνουμε επέμβαση) οπότε ίσως οφείλεται εκεί. Δεν αδειάζει καλά από τα ούρα του. Θα το δούμε κ αυτό  Για το φαγητό θα ξεκινήσουμε 6 μηνών όπως κ στα άλλα παιδιά. Τώρα είναι 4 άρα μετά το καλοκαιράκι εκεί τέλη Αυγούστου.  Είμαι γενικά πολύ χαρούμενη κ ικανοποιημένη ο άντρας μου είχε φύγει Ελλάδα μια εβδομάδα ήμουν μόνη μου κ έχει ένα μήνα που δουλεύει κ γυρνάει στις 12 το βράδυ άρα πραγματικά χαίρομαι τόσο τόσο τόσο πολύ που τα βγάζω πέρα και μετά τρία. Πάμε πολύ πάρκο (καθόμαστε κανένα 3-4ωρο να ξεσκάσουν τα παιδιά). Το είχα μεγάλο άγχος πως θα τα καταφέρω μόνη μου! Σκέφτομαι ήδη το 4ο με το καλό ανάλογα πότε θα έρθει κ η περίοδος γιατί θηλάζω πολύ θηλάζω πολλά παιδιά κ στα άλλα είχα 2 χρόνια ν δω περίοδο. Για να δούμε πότε θα έρθει τώρα 🤣   αυτά τα νέα μας 🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...