Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υποχοριονικο αιματωμα, διδυμακια 12 κ 2ημ

Recommended Posts

Καλημέρα!💖 Καλή δύναμη σε όλες τις μέλλουσες μανουλες.. είχα μια μεγάλη αιμορραγία την Τρίτη στις 19/1 και στις 22/1 πήγα για την αυχενικη διαφάνεια γιατί ήμουν οριακά στις 12 εβδ κ 6 ημ όπου όλα ήταν φυσιολογικά αλλά βρήκαμε ένα υποχοριονικο αιματωμα πολύ κοντά στον τράχηλο το οποίο εύρεσης δεν επηρεάζει άμεσα τα έμβρυα.. μετά η επόμενη πιο ελαφριά αιμορραγία ήταν το Σάββατο 23/1 και ενώ είχα μόνο καφέ εκκρίσεις μέχρι και σήμερα 28/1, το απόγευμα πάλι είχα αιμορραγία όχι πολύ, βγαίνει όμως σε μικρές δόσεις.. όλες ήταν χωρίς πόνο και όλη την εβδομάδα είμαι μόνο καναπέ κρεβάτι τουαλέτα.. τι να πω μεγαλώνει η μήτρα  λόγω ότι είμαι 13 κ 6 και πίεσε το υποχοριονικο αιματωμα και άνοιξε κάποιο αγγείο; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς πραγματικά... Είναι δύσκολο να είσαι κλινήρης και να σκέφτεσαι να σηκωθείς για τουαλέτα μην γίνει τίποτα.. Εύχομαι σε όλες υγιή και ευλογημένα μωράκια🌹

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Διδυμα σε καταλαβαίνω, ίδια περίπτωση κι εγώ. Τεράστια αιμορραγία με τον έναν πλακουντα σχεδόν πάνω στον τράχηλο.

Ειναι αρκετα συχνο στις δίδυμες κυησεις. Εγω είχα λιγο αίμα και καφέ μέχρι τις 18 εβδομάδες. Από εκεί και πέρα είχε ανέβει ο πλακουντας και δεν ξαναείχα πρόβλημα.

Ξέρω είναι τρομακτικό, η ιδέα της τουαλέτας είναι από μόνη της επικίνδυνη αποστολή. Αλλα συνήθως δεν δημιουργεί πρόβλημα και περνάει από μόνο του. Υπομονή και κουράγιο.

Κανεις αντιπηκτικες, παίρνεις salospir;  

• 4 weeks later...

Αχ σας καταλαβαινω οσο δεν φανταζεστε!! εγω στην πρωτη εγκυμοσηνη ειχα αποκολληση ( αιματωμα ουσιαστικα) και μαλιστα απο πολυ νωρις 4 εβδομαδων ειχα ανεβασει πυρετο και δεν ηξερα καν οτι ειμαι εγκυος και νομιζα οτι ειχα περιοδο! Λοιπον καθισιο και θα φτιαξει εγω επρεπε να κατσω ενα μηνα, ο γιατρος μου, μου εδωσε μικρη αδεια επειδη του ειπα οτι στη δουλεια δεν θα με αφησουν και κουβαλαγα την αποκολληση μεχρι τον 8 μηνα επειδή απλα δεν εκατσα κρεββατι δεν ηθελα να λενε στην δουλεια οτι τους κοροιδευω( που κακως γιατι και κουρασα μωρο και εμενα και οι κακοι ανθρωποι θα πουν τα κακα ετσι και αλλιως.) Θυμαμαι με ποσο φοβο πηγαινα τουαλετα μην εχω παλι αιμα, οποτε καθιστε καντε ταβανοθεραπεια και να δειτε ολα θα πανε καλα! Τωρα στην δευτερη εγκυμοσυνη ακομα φοβαμαι μην δω τιποτα στο εσωρουχο τρεμω ασε!

Ασχετο αλλα λογικα περνετε utrogestan etsi?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...