Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια👭

Ήθελα τη γνώμη σας... Τελευταία περιοδος 5 Δεκεμβρίου... Τις ημέρες που ήταν να μου έρθει περιοδος είχα πονους περιοδου και πολλα υγρά... Αυτά έχουν υποχωρήσει τώρα... Εχω κανει ενα τεστ την 9 μέρα καθυστέρησης βγήκε αρνητικο, απογευματινή ωρα, και το αφησα 5 δευτερόλεπτα στα ουρά αντί για 20 που έλεγε δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό.. Ο γυναικολόγος μου είπε να κάνω ένα αυριο με τα πρωινά.. Εσείς τι λέτε;;;

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Maraia1 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια👭

Ήθελα τη γνώμη σας... Τελευταία περιοδος 5 Δεκεμβρίου... Τις ημέρες που ήταν να μου έρθει περιοδος είχα πονους περιοδου και πολλα υγρά... Αυτά έχουν υποχωρήσει τώρα... Εχω κανει ενα τεστ την 9 μέρα καθυστέρησης βγήκε αρνητικο, απογευματινή ωρα, και το αφησα 5 δευτερόλεπτα στα ουρά αντί για 20 που έλεγε δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό.. Ο γυναικολόγος μου είπε να κάνω ένα αυριο με τα πρωινά.. Εσείς τι λέτε;;;

Καλησπερα.. Θεωρώ πως κ με 5δευτ. Μια χαρά θα έδειχνε αμέσως το θετικό αν έχεις τόσες μέρες καθυστέρηση.. Μια χοριακη είναι το ιδανικό για να είσαι σίγουρη. Ευχομαι να είσαι έγκυος!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Καλησπερα.. Θεωρώ πως κ με 5δευτ. Μια χαρά θα έδειχνε αμέσως το θετικό αν έχεις τόσες μέρες καθυστέρηση.. Μια χοριακη είναι το ιδανικό για να είσαι σίγουρη. Ευχομαι να είσαι έγκυος!!! 

Κι εγώ αυτό πιστευω... Σ ευχαριστώ πολύ😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...