Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αγορές βρεφικού δωματίου

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Είμαι εγκυος 17 εβδ κ 3 ημερ.

Ειναι η 1η μου εγκυμοσυνη κ οπως ειναι λογικο το αγχος και οι αποριες ειναι πολλες.

Θελω να ρωτησω τι θεωρειται εσεις οι μανουλες π εχετε ηδη παιδακια οτι πρεπει να αγορασουμε για το μωρο και πότε? 

Εκανα ερευνα στο ίντερνετ και γραφει τοοοοοοσα πολλα πραγματα που δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ολα αυτα ειναι απαραιτητα και δεν τα γραφουν απλα για να τρεχουμε να αγοραζουμε ολοι σαν παλαβοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Vasso_Val είπε:

Καλησπέρα!

Είμαι εγκυος 17 εβδ κ 3 ημερ.

Ειναι η 1η μου εγκυμοσυνη κ οπως ειναι λογικο το αγχος και οι αποριες ειναι πολλες.

Θελω να ρωτησω τι θεωρειται εσεις οι μανουλες π εχετε ηδη παιδακια οτι πρεπει να αγορασουμε για το μωρο και πότε? 

Εκανα ερευνα στο ίντερνετ και γραφει τοοοοοοσα πολλα πραγματα που δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ολα αυτα ειναι απαραιτητα και δεν τα γραφουν απλα για να τρεχουμε να αγοραζουμε ολοι σαν παλαβοι.

Εγω αγορασα μετα την β επιπεδου (23η βδομαδα)κουνια,ριλαξ,καροτσακι,αυγο(καθισμα αυτοκιν 0-1)φανελάκια,φορμάκια,σετ σεντονια για κουνια,κουβερτα μάλλινη και βαμβακερή,μπουρνουζια/πετσετες.κ τα αλλα:αποστειρωτη,θερμαντηρα,μπιμπερό πιπιπες ,θηκη στράγγισμα τις απο dr browns κ μετα εχει τα του φαρμακειο(απλα)

Συμφωνώ απόλυτα με τη @Nefeliap, κ εγώ μετα τη β επιπέδου ξεκίνησα τις αγορες..

Όλα όσα προανεφερε πήρα κ εγω.. να προσθέσω ένα πάρκοκρεβατο που θα το έχω στο σαλόνι .. μπιμπερο κ πιπίλες εγώ πήρα απ' τη Mam. Συγκεκριμένα πήρα τα μπιμπερο τα anticolic. 

Εγώ στον 8ο μήνα ξεκίνησα να ψωνίζω. Κούνια, αλλαξιερα, καρότσι, μπανακι, ρουχαλάκια εννοείται, μπορνουζοπετσετες, κουβερτουλες. Ρηλαξ πήρα αφού γέννησα δεν κάθισε ποτέ κ το έδωσα κατευθείαν κ μάρσιπο το ίδιο.μπιμπερο κ πιπίλα πήρα από ένα. Ήμουν σίγουρη πως θα θηλάσω κ γιαυτό δεν πήρα τίποτα από αυτά. Δεν τα χρησιμοποιησα ποτέ. 

Σας ευχαριστώ ολες πολυ!

Πολύτιμη η βοηθεια σας γτ ειχα χαζεψει. Αν δειτε τις λιστες π εχουν στο ιντερνετ θα πειτε οτι πρεπει ν πουλησουμε κανα νεφρο γ να τα παρουμε ολα αυτα π γραφουν 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...