Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Γενάρης να μας φέρει θετικό τεστ στο χέρι! Να γεμίσει τη χρόνια με πολλά πολλά μωρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Καλημέρα αγάπη μου ναιιιι έκανα 🙏🙏🙏🙏

Καλημέρα κοριτσι μου!! Εύχομαι να είναι θετικότατη ++++++++!!! Τέλεια αποτελέσματα εύχομαι!! 

@Tonakiv τι κάνεις? Πώς πήγαν οι εξετάσεις τις κάνατε? Τα αποτελέσματα θα αργήσουν?

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Renoula19 είπε:

Λογικά απογευματάκι πιστεύω όπως κάθε φορά 

Σου εύχομαι μια μεγάλη χοριακή!!! Περιμένουμε να μας πεις!!! ❤️❤️🍀🍀

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Mantikio είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου!! Εύχομαι να είναι θετικότατη ++++++++!!! Τέλεια αποτελέσματα εύχομαι!! 

@Tonakiv τι κάνεις? Πώς πήγαν οι εξετάσεις τις κάνατε? Τα αποτελέσματα θα αργήσουν?

Καλά είμαι κορίτσι μου, εσύ;; Ναι πήγαμε!! Του συζύγου θα είναι αύριο έτοιμα, εμένα Παρασκευή! Μου είπαν ότι αργούν οι δικές μου.. στην αναμονή!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου, εσύ;; Ναι πήγαμε!! Του συζύγου θα είναι αύριο έτοιμα, εμένα Παρασκευή! Μου είπαν ότι αργούν οι δικές μου.. στην αναμονή!! 

Καλά είμαι στην αναμονή κ προσπαθώ να περιορίσω το άγχος κ να σκέφτομαι αισιόδοξα!! Ναι αργούν οι ορμονολογικες εξετάσεις.. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Mantikio είπε:

Καλά είμαι στην αναμονή κ προσπαθώ να περιορίσω το άγχος κ να σκέφτομαι αισιόδοξα!! Ναι αργούν οι ορμονολογικες εξετάσεις.. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!

Να σαι καλά!! Κι εγώ αυτό θα προσπαθήσω κι ο Θεός Βοηθός!! Χα χα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tonakiv είπε:

Καλα αποτελεσματα κοριτσι!!! 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου ειμαι 4 μερες πριν την περιοδο μου εκανε εντυπωση που δεν εχει πριστει το στηθος μου καθολου αυτη την φορα σες εχει συμβει το ιδιο ? Συνηθως ξεκιναει μια εβδομαδα πριν αυτη τη φορα τπτ ελπιζω να μην ειναι χαζη η ερωτηση μου😊 

Δημοσίευση
στις On 8/1/2021 at 12:53 ΠΜ, ο/η Princess28 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, σε θυμάμαι γιατί μείναμε σχεδόν μαζί έγκυες! Εγώ πιστεύω ότι είσαι έγκυος γιατί ξέρω ότι μετά από μία εγκυμοσύνη έρχεται πολύ εύκολα δεύτερη 😀😉 Αν ισχύει αυτό που είπε η κοπέλα ότι 4-6 εβδομάδες μετά τη γέννα έχει μηδενίσει η χοριακή, λογικά θα δείξει αν κάνεις τώρα! Κάνε ένα τεστ και αν δείξει θετικό πες το στο γιατρό σου για να κάνετε και έναν υπέρηχο να σιγουρευτείς! Με το καλό!

Καλό απόγευμα κορίτσι μου! Και εγώ σε θυμάμαι γέννησες ένα μήνα μετά από εμένα σωστά; Να σας ζήσει! Πως τα περνάτε ;🥰

Τελικα μου ήρθε η ακατανόμαστη! Δεν πειράζει ξανά προσπάθειες τον ερχόμενο μήνα! 🙂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...