Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ,ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ..ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-12 ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 2 ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ..ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ.?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η KIRIAKI89 είπε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ,ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ..ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-12 ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 2 ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΣ..ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ.?

Γεια σου με το καλο καλο και θετικο αποτελεσμα να εχεις!οχι δεν ειναι συμπτωμα ειναι φυσιολογικο να συμβαινει .τα συμπτωματα δεν εμφανοζονται τοσο νωρις.χαλαρωσε και κατσε στα ζεστα σου !'καλες γιορ'τες🎁

Δημοσίευση
στις On 17/12/2020 at 2:33 ΜΜ, ο/η KIRIAKI89 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Είναι πολύ νωρίς και πολλές οι ορμόνες για να ασχολείσαι με συμπτώματα! Κάτσε άραξε ξεκούρασου κάνε θετικές σκέψεις κ σε λίγες μέρες θα ξέρεις! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...