Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΟΥΛΑ!!!!

ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΟΥΦΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΟΦΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΞΕΒΟΥΛΩΝΕΙ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑΜΠΟΥΚΩΝΕΙ!!!! ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΛΥ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ! ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΥΞΟΥΛΑ!!!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΩΡΕ ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:( :( :)

Δημοσίευση

veni moy to idio provlima exw kai egw, apo toso mikro toy evaza kai egw stagones kai den tis exoyme stamatisei akoma, den mporei na anapneusei kala, egw rwtisa ton giatro moy na tis parw anarrofitira kai moy eipe oxi giati mporei na tis xalasw to diafragma, egw mallon tha tis to parw kai tosa paidia poy to xrhsimopoioyn ti pathan,

den kserw kai egw ti na kanw thn pempti pame gia to deutero emvolio thaton rotisw gia fishiomer!!!

kai tha dw ti tha kanw

Δημοσίευση

Καλημέρα! Μου χει τύχει πολλές φορές! Θα το καθαρίζεις όσες φορές χρειαστεί. Δεν νομίζω να μπορείς να του βάλεις και κάτι άλλο στη μυτούλα, γιατί είναι πολύ μικρούλι ακόμη. Θα σου πει η παιδίατρος. Περαστικούλια σας και γρήγορα!!!

Όσο για το που το κόλλησε, απο όσο γνωρίζω μπορεί να κουβαλάμε απο έξω εμείς τα μικρόβια χωρίς να εκδηλώνεται σε μας ο ιός.

Περαστικούλια!

Δημοσίευση

Η κορούλα μου το ίδιο μπουκωμένη μυτούλα, ο παιδίατρος μας έδωσε κάτι σταγονούλες να βάζουμε και μου είπε να μην έχει πολύ ζέστη στο σπίτι και να έχουμε το παράθυρο ανοιχτό με ανάκλιση! Βέβαια εμείς εδώ έχουμε και μείον θερμοκρασίες, αλλά στην Ελλάδα δεν κάνει πολύ κρύο επομένως μπορείς να αφήσεις ένα παράθυρο ανοιχτό για ανανέωση του αέρα!

Επίσης φρόντισε στον χώρο όπου κοιμάται το μωρό να μην είναι αναμμένο το καλοριφέρ! ξεραίνεται η ατμόσφαιρα και δυσκολεύει η αναπνοή.

Δημοσίευση

Κορίτσια, όσο αναφορά τον αναροφητήρα εμάς μας είχε συστήσει η παιδίατρος μας τη συσκευή ρινικής απόφραξης φαρμακευτικής εταιρίας (μάλλον δεν πρέπει να πω την εταιρία)με την οποία ρουφάς με το στόμα σου οπότε μπορείς να ελέγχεις την πίεση που ασκείται έτσι ώστε να μη προκληθούν προβλήματά.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΡΟ.

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΟΦΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΖΕΙ.

ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΗΧΑ (ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ).

ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΟΡΟ ............

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ΟΡΟ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΟΦΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ...(ΕΛΕΝΑ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ:) )

ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ,(!!!)

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΠΝΕΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ.

ΜΩΡΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.:)

Δημοσίευση

Βενετία μου, περαστικά στον μπεμπούλη σου!!! Κι εμείς έχουμε συχνά μπουκωματάκια και βάζουμε συνέχεια ορούς (τους PHYSIOMER παίρνουμε εμείς) κι ύστερα ρουφάμε με το σωληνάκι της OTRISALIN.

Όταν το μπούκωμα παραμένει βάζουμε σταγονίτσες OTRIVIN παιδικές αλλά δεν επιτρέπεται η γενικά παρατεταμένη χρήση, πάνω από μία εβδομάδα και πάνω από 3 φορές ημερησίως, μία σταγόνα σε κάθε ρουθούνι. Ρώτα όμως και τον/την παιδίατρό σου γιατί δεν είμαι σίγουρη αν επιτρέπεται από την τόσο τρυφερή ηλικία του γιού σου...

Εάν δε το μπούκωμα συνδυάζεται με κάποια ωτίτιδα που πέρασε ο μικρός, μπορεί να σου δώσει συνδυασμό OTRIVIN με GARAMAT (αν το γράφω σωστά) που είναι οφθαλμικός ουσιαστικά ορός, κατάλληλος σε περιπτώσεις ωτίτιδας. (Γενικά, να ξέρεις ότι μπορεί να προκληθεί ωτίτιδα ή να επιδυνωθεί από το συσωρευμένο υγρό στη μυτούλα του, γι' αυτό να επιμένεις με τους ορούς και να προσπαθείς να βγαίνουν τα μυξάκια του...)

Περαστικά και περιμένουμε τα νεότερά σου... ;)

Α!!! Και όσον αφορά τις βλαβερές συνέπειες του αναροφητήρα, εννοείται ότι δεν χρειάζεται υπερβολική δύναμη... απλά όσο πρέπει για να τραβήξουμε τα ανεπιθύμητα υγρά...

Δημοσίευση

υπαρχουν καποιοι οροι στο εμποριο sodium chloride 0.9% κοστιζουν γυρω στα 13 ευρω εχει μεσα 50 μπορει να παρει και λιγοτερους εχει 0,18 ο ενας ειναι 10ml αι μπορεις να το χρεισημοπεις οσο στα ματακια τη μυτουλα η οπου αλλου θελεις ενας φτανει και για τα δυο ρουθουνακια .Επισης να αφηνεις ενα παραθυρο λιγο ανοικτο η να βαζεις πανω στο καλοριφερ μια βρεγμενη πετσετα.επισης αν η μυξουλα ειναι διαφανη να μην φοβασαι αλλα αν ειναι πρασινη τοτε θα το πεις στο παιδιατρο για να κρινει τη θα σου δωσει .Ν φροντιζεις να του καθαριζεις τη μυτη και μετα να της δινεις γαλα να μη παθει αναροφηση . Ο γιος μου ειναι 5 ετων και απο τοτε που γεννηθηκε εχουμε ριννιτιδα . Ευχομαι περαστικουλια

• Προσθήκη...