Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πονακια μετά από κούραση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες !!! Είμαι 16.5 σε μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη . Σήμερα κουράστηκα αρκετά καθάρισα μπάνιο ντουλάπια καταλαβαίνετε ήμουν σκυμμένη αρκετή ώρα σήκωσα κ λίγο βάρος όχι πολύ άδεια χαρτοκουτια κ έχω εδώ κ αρκετές ώρες πονακια κ τραβήγματα χαμηλά άλλες φορές ήπια κ άλλες φορές λίγο πιο δυνατά κ έχω αγχωθει αρκετά ! Έχει συμβεί σ καμία ? Κ αν ναι τ έκανε ? Έχω αρχίσει κ φοβάμαι π δεν σταματάει 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 13 ώρες, ο/η Marakimpo είπε:

Καλησπέρα σε όλες !!! Είμαι 16.5 σε μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη . Σήμερα κουράστηκα αρκετά καθάρισα μπάνιο ντουλάπια καταλαβαίνετε ήμουν σκυμμένη αρκετή ώρα σήκωσα κ λίγο βάρος όχι πολύ άδεια χαρτοκουτια κ έχω εδώ κ αρκετές ώρες πονακια κ τραβήγματα χαμηλά άλλες φορές ήπια κ άλλες φορές λίγο πιο δυνατά κ έχω αγχωθει αρκετά ! Έχει συμβεί σ καμία ? Κ αν ναι τ έκανε ? Έχω αρχίσει κ φοβάμαι π δεν σταματάει 

Το πάθαινα εγώ στην εγκυμοσύνη μου.. Όταν κουραζόμουνα έτσι με δουλειες, η κουβαλημα σε σούπερ, λαϊκή κτλ είχα πονάκια και τραβήγματα. Ο γιατρός μου είχε πει τότε απλά  ξεκουράζεσαι.. 

Γενικά συνήθως δεν είναι κάτι, απλά άκου το σώμα σου και μη το ζορίζεις.. 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Lisaki 80 είπε:

Το πάθαινα εγώ στην εγκυμοσύνη μου.. Όταν κουραζόμουνα έτσι με δουλειες, η κουβαλημα σε σούπερ, λαϊκή κτλ είχα πονάκια και τραβήγματα. Ο γιατρός μου είχε πει τότε απλά  ξεκουράζεσαι.. 

Γενικά συνήθως δεν είναι κάτι, απλά άκου το σώμα σου και μη το ζορίζεις.. 

Ναι μετά από λίγο όταν έφαγα πίτσα 🍕🍕 κ χαλάρωσα μ πέρασαν . Τ ίδιο μ έχει πει κ εμένα . Ξεκούραση λοιπόν σήμερα !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...