Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική και Γιατροί

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σκέφτομαι να μπώ σε διαδικασία εξωσωματικής. Μετά απο έρευνα πέρα απο τον γυναικολόγο ( τους οποίους έχω αλλάξει 4) μου είπαν να πάω και σε ενδροκρινολόγο αναπαραγωγής. Εχω πρόωρη εμμηνόπαυση όπως ανακάλυψα τον Ιούνιο. Είναι κάποια που μπορεί να βοηθήσει?η αλήθεια είναι ότι οι γυναικολόγοι με έχουν καταρρακώσει και μου λένε να προχωρήσω σε δανεικά ωάρια. 

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εξαιρετικος ενδοκρινολόγος αναπαραγωγής είναι ο Κανάκης Γεώργιος, με εξειδίκευση ανδρολόγου . Εχει ιατρείο στην Μιχαλακοπούλου και είναι και στο ναυτικό νοσοκομείο. Εγώ έχω μείνει τρομερά ευχαριστημένη γιατί εκτός από καλός γιατρός είναι γλυκός άνθρωπος και πολύ αναλυτικος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η lena898 είπε:

Καλημέρα σκέφτομαι να μπώ σε διαδικασία εξωσωματικής. Μετά απο έρευνα πέρα απο τον γυναικολόγο ( τους οποίους έχω αλλάξει 4) μου είπαν να πάω και σε ενδροκρινολόγο αναπαραγωγής. Εχω πρόωρη εμμηνόπαυση όπως ανακάλυψα τον Ιούνιο. Είναι κάποια που μπορεί να βοηθήσει?η αλήθεια είναι ότι οι γυναικολόγοι με έχουν καταρρακώσει και μου λένε να προχωρήσω σε δανεικά ωάρια. 

Κορίτσι μου πόσο χρονών είσαι;

Δημοσίευση

Εγω συνέχισα με δανεικα και καταφερα δυο εμφυτεύσεις πριν δεν ειχα καμια πλεον ειμαι 7εβδομαδων. Είμαι 34 με πρόωρη γήρανση οωθηκων και χωρίς να μπορω να φτιαξω επιθυμητό ενδομήτριο ωάρια ελάχιστα και με κακή ποιοτητα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...